FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Peluza Nord, îndemn rasist și violent înainte de FCSB - Rapid: „Să dăm binețe înaripatelor! Venim grupuri organizate să-i îmbrățișăm”

Gheorghe Mustață, cel care ține un steag de brigadă FCSB, foto: Imago
Gheorghe Mustață, cel care ține un steag de brigadă FCSB, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 16:05 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 16:08

Peluza Nord, corpul principal de galerie de la FCSB, a postat un mesaj rasist, în care îndemna mascat la violență împotriva fanilor rapidiști care ar încerca să își cumpere bilete la tribuna 2 pentru derby-ul de duminică. 

Postarea de pe facebook este însoțită de un banner rasist mai vechi, afișat de steliști la un derby din vechiul Giulești. Pe banner era vopsit un liliac cu cap de cioară și mesajul: „Nu e avion, dar zboară, nu e liliac, e ...”. 

Duminica dam binete inaripatelor de la Tribuna a II-a! Deoarece pregatirile pentru meci includ elemente care necesita prezenta noastra la Tribuna a II-a, la inceputul meciului vom fi prezenti masiv (grupurile organizate) inelul II sau III sa ne imbratisam rivalii care se ratacesc in zona si sa le inmanam materialele necesare unui spectacol pe masura! Va asteptam si pe voi, in peluza, imbracati in negru si pregatiti pentru un spectacol pe cinste!
- Mesajul rasist postat de fanii FCSB pe facebook

Peluza Nord este condusă de Gheorghe Mustață, fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare pentru inițiere sau constituire a unui grup infracțional, violență și șantaj. 

Peluza Nord, îndemn rasist și violent înainte de FCSB - Rapid: „Să dăm binețe înaripatelor! Venim grupuri organizate să-i îmbrățișăm”
Mesajul Peluzei Nord

Rapidiștii vor să ia bilete și la Tribuna 2 de pe Național Arena

Rapidiștii beneficiază de doar 5% din biletele de la derby-ul cu FCSB, adică aproximativ 2400 de bilete. Astfel, pe diferite grupuri alb-vișinii, s-a propagat îndemnul ca fanii Rapidului să ia bilete la tribuna 2 pentru scădea din numărul roș-albaștrilor prezenți la meci. 

FCSB a stabilit pentru meciul cu Rapid din etapa 17 prețuri mai mari decât de obicei. Fanii își pot achiziționa bilete de pe site-ul bilete-fcsb.ro, prețurile lor fiind după cum urmează:

  • Peluză - 30 lei
  • Tribuna 2 - 50 lei
  • VIP 3 - 75 lei
  • VIP 2 - 100 lei
  • VIP 1 - 120 lei

Biletele vor putea fi achiziționate și de la casele de bilete de la Arena Națională, după următorul program:

  • Vineri (4 noiembrie): 11:00 - 19:00 - Bulevardul Basarabia
  • Sâmbătă (5 noiembrie): 11:00 - 19:00 - Bulevardul Basarabia
  • Duminică (6 noiembrie): 11:00 - 21:00 - Bulevardul Basarabia și Strada Maior Coravu

După 15 etape, FCSB ocupă locul 6 în Liga 1, cu 20 de puncte, în vreme ce Rapid este a 2-a echipă, cu 29 de puncte, însă roș-albaștrii au două meciuri mai puțin disputate. În tur, alb-vișiniii au câștigat cu 2-0.

Citește și:

Astăzi s-a judecat recursul privind palmaresul Stelei » Hotărârea venită după doar 6 minute l-a iritat pe Florin Talpan!

Talpan l-a pus la punct pe Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a spus că se va implica pentru accesul FCSB în Ghencea

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
amedeul
amedeul  •  03 Noiembrie 2022, 23:40

Ce spuneti despre echipa asta a Stelei: STANGACIU - DAN PETRESCU, CRISTEA, NICOLITA, PETRE MARIN - ALIUTA, CRISTOCEA, LUTU - LACATUS, FLORINEL COMAN, ILIE DUMITRESCU?

rocky3
rocky3  •  03 Noiembrie 2022, 23:05

Vitejii ăștia nu erau îmbrăcați în veste alb-rosii acum vreo câțiva ani?:)))

balderis
balderis  •  03 Noiembrie 2022, 21:52

E o prostie să se supere cineva , pentru o aroganță, obișnuită între membrii galeriilor mari! Dacă a zis ce , noi nu zicem despre ei de toate . Diferența este că ei zic porecle, iar noi zicem realități . Ce nu sunt înființați de Ana Pauker ? Nu au fost (și sunt încă ) patronați de fam ceausescu și emil bobu !? Este adevărat că încă nu ies la suprafață, și-au băgat înaintași, dar se va descoperi adevărul în curînd ! Liniștiți-vă rapidiști !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close