FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

VIDEO Talpan l-a pus la punct pe Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a spus că se va implica pentru accesul FCSB în Ghencea

Marcel Ciolacu // foto: Facebook @ Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu // foto: Facebook @ Marcel Ciolacu

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 11:42 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 12:22

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a răspuns afirmațiilor lui Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, care a susținut că se va implica pentru ca FCSB să poată evolua pe noul stadion din Ghencea. 

„Un bărbat m-a întrebat dacă am vreo explicație pentru care FCSB nu este lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea. I-am răspuns sincer că nu știu de ce, situația fiind mai presus de puterea mea de înțelegere. 

Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei”, a spus Marcel Ciolacu în finalul lunii octombrie.

Talpan, sabotat? Acuzații FRONTALE la adresa MApN și CSA: „Inadmisibil ce-mi fac! Am printat hârtiile din banii mei. Nu sunt «xeroxist»”
CSA STEAUA
Talpan, sabotat? Acuzații FRONTALE la adresa MApN și CSA: „Inadmisibil ce-mi fac! Am printat hârtiile din banii mei. Nu sunt «xeroxist»”

Florin Talpan, după ce liderul PSD a spus că se va implica în cazul „FCSB în Ghencea”: „Să fie foarte atent când face asemenea declarații!”

Joi, după primul termen al recursului privind palmaresul Stelei, Florin Talpan l-a pus la punct pe liderul PSD pentru acele afirmații. 

„Rămân surprins. Nu mă bag în declarațiile politice, dar pe domnul Ciolacu l-aș ruga frumos să fie foarte atent când face asemenea declarații. El nu știe că am fost și suntem în continuare în litigiu cu FCSB, se creează o confuzie.

Până se rezolvă această problemă nu este momentul ca FCSB să joace în Ghencea. Acea declarație nu își are rostul. Practic se încurajează în continuare nerespectarea hotărârilor instanțelor de judecată și nu este normal!

Eu m-am judecat 3-4 ani cu FCSB ca să recuperez o chirie pe care nu o plătise la stadion! Domnul Gigi Becali nu este de bună credință, nu înțelege să respecte hotărârile pronunțate de către instanțele de judecate, nu vrea să înțeleagă că marca Steaua este a CSA Steaua. 

Numele Steaua București a fost câștigat definitiv și irevocabil de CSA Steaua și că nu mai are nicio posibilitate să-l folosească, decât cu consimțământul CSA Steaua!

Declarațiile care vin de la diverși politicieni neimplicați în fenomen încurajează presa și unii jurnaliști de rea-credință să spună că FCSB este continuatoarea Stelei, că este Steaua. Dacă un alt club face cerere, iar stadionul este liber, sunt ferm convins că va juca în Ghencea”, a punctat Talpan. 

Mai multe știri despre FCSB: 

Răsturnare de situație la FCSB » Ce se întâmplă cu numirea noului antrenor: „E cea mai bună decizie”

MM Stoica, după demisia lui Dică: „Trebuie să plătească dacă nu se vede în teren ce lucrează” + Ce spune despre declarațiile lui Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
elgabri
elgabri  •  04 Noiembrie 2022, 08:09

Il vreau pe domnul Talpan in parlamentul Romaniei pt ca am incredere ca nu va trada poporul cum o fac cam toti ceilalti .

ODINnumber1
ODINnumber1  •  04 Noiembrie 2022, 05:56

Problema cu stadioanele in Bucuresti e de rasul curcilor, acestea trebuie sa produca bani dar stau nefolosite din ambitiile prostesti ale unui talpan si a unui petrache ; statul , adica noi toti, platim pentru a face pe plac celor doi, chiar nu poate nimeni sa-i puna la punct ?

alexh
alexh  •  04 Noiembrie 2022, 00:31
Postat de mafa pe 03 Noiembrie 2022, 14:14

Bai talmeş balmeş, stadionul ala nou care a costat o barbaritate de bani, 95 de milioane de euro, este in proprietatea ministerului apararii nationale deci nu-i al tau , facut din banii de la UEFA ,deci nu cu banii proprietarului, pe care tu, un amarât de militar vrei sa-l gestionezi asa cum făcea Ceauşescu cu ţara in secolul trecut !!!...in ce lume trăim ??!!!...eşti ***. ??

Stadionul este in proprietatea guvernului și MApN îl administrează. Mapn-ul ar trebui să facă tot posibilul să câștige cât mai mulți bani de pe urma stadionului. Dar ei n-au nici un gând.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează