FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Florin Talpan către Cornel Dinu, după ce legenda „câinilor” a râs de el la TV: „Pensionarule, chiar nu te înțeleg”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 17:26

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, i-a replicat acid lui Cornel Dinu, cel care îl „înțepase”, azi, în direct la TV. 

„Eu chiar nu îi înțeleg pe unii pensionari, așa, ca Dinu! În loc să își facă viața frumoasă, să se ocupe de familie și nepoței sau de vacanțe în zone exotice, el se ocupă de viața altora! Eu știu că toată cariera mea am avut doar rezultate excepționale.  

Nu sunt obsedat de nimic! Ca cetățean român, eu respect legile și Constituția. Și respect și hotărârile judecătorești. Cum toți suntem egali în fața legii, ar trebui ca toți să le respecte! Știu și multă carte pentru că toată viața am învățat! Nu iau în considerație afirmațiile unui bătrânel ieșit la pensie! Fiecare să își vadă de viața lui!”, a fost mesajul lui Florin Talpan pentru Cornel Dinu, trimis către Gazeta Sporturilor. 

Ce a spus azi Cornel Dinu despre Florin Talpan

„În secunda în care mă mai iau în gură și cu Talpan... Talpan e un nume predestinat eșecului. E un om obsedat de anumite lucruri. Poate știe ceva carte, dar mă îndoiesc”, a declarat Dinu la Pro X. 

Citește și: 

Cornel Dinu l-a sunat pe Mircea Lucescu: „Hai, mă, să salvăm Dinamo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (75)
Naste74
Naste74  •  18 Mai 2023, 07:55

Cornel Dinu este chiar un pensionar foarte onorabil si, mai ales, o legenda a echipei Dinamo si a Nationalei de fotbal. Nea Talpane, mata nu ai fata sa vorbesti despre Cornel Dinu! Ai pronuntat cuvantul "pensionar". Nu-i asa ca te preocupa? Te preocupa tare?! Dorinta de a fi comandant cu grad de general, ceruta ostentativ in mod public arata, pe langa situatia de ras din Armata Romana, arata, cum spuneam, o criza profunda a celui peste care vine, implacabil, PENSIONAREA. Si cand te gandesti ca nu vei apuca sa rezolvi problema cu promovarea! Si cand te gandesti ca dupa mata se va alege praful de palmares, de marca, de Ghencea, Ghencea, Ghencea...!

108022913946097
Traian Pavelescu  •  01 Noiembrie 2019, 11:56
Postat de cuviosul_pafnutie pe 01 Noiembrie 2019, 10:15

"Creatie bolsevica"!Echipa de fotbal Steaua Bucuresti-cea care a castigat Cupa Campionilor in 1986?Sunt dinamovist,dar ma oripileaza, cand vad atatia spalati pe creier!Si culmea,oameni batrani-pentru ca tinerii nu au timp de GSP-ei fiind ori plecati,ori sclavi pe la multinationale!Dupa asa zisa revolutie multe gunoaie- scoase la suprafata de viitura-zbierau ca sa se dinamiteze Casa poporului si Metroul si sa se astupe Canalul Dunare Marea Neagra,ca sunt...creatii bolsevice!Nu le-a reusit,dar cu industria nationala,cu canalele de irigatii si cu canalul Bucuresti dunare tot le-a reusit!Pai mai-nici nu stiu cum sa-ti zic-atunci de ce se lupta Becali sa acapareze"creatia aia stalinista"?Cand Legea e foarte clara:Domeniul public al statului NU SE POATE INSTRAINA!orice act de instrainare fiind lovit de NULITATE ABSOLUTA!Iar procesele trebuiau doar sa constate acest lucru si sa se inceie de la primul termen de judecata!

Patetic nostalgic al proprietații intregului popor asupra avuției naționale, al partidului unic și armatei sale revolutionare! Aiuritor discursul personajului la 30 de ani de la schimbările din 1989 și la 12 ani in interiorul UE. Grav, tragic ca mai exista astfel de exemplare retrograde, rătăcite in epoca de aur!

296634634302535
Duse Adrian Alexandru  •  01 Noiembrie 2019, 11:23

un idiot care vorbeste de legende ale fotbalului . asta trebuie inchis la balaceanca

Vezi toate comentariile (75)
Comentează