FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Florin Talpan face dezvăluiri uluitoare! Ar fi fost hărțuit de Gigi Becali: „Trimite mesaje de amenințare mie și familiei! Dacă mai face asta, fac plângere penală!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 16:34

Florin Talpan și Gigi Becali se judecă în instanță într-un dosar în care juristul CSA Steaua îl acuză pe finanțatorul FCSB de calomnie. Lucrurile par să fi luat însă o direcție extrem de gravă, după cum se arată într-o informare trimisă de Florin Talpan presei.  

  • CONTEXT: Gigi Becali a pierdut procesul de calomnie intentat de Talpan după ce a spus despre juristul CSA că „are probleme mentale” și l-a trimis la oi: „Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau și îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu știe de capul lui nimic. Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării? Ei vor să mă distrugă”. 
  • Învins inițial de Talpan și obligat să plătească despăgubiri, Becali a fost recent la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a încerca să scape de pedeapsă. Acolo, a dat nas în nas cu Florin Talpan (Detalii, AICI)

Conform lui Talpan, Gigi Becali ar fi trimis în ultima perioadă mesaje de amenințare la adresa acestuia, dar și în direcția familiei juristului. Acuzele grave ale lui Talpan conțin detalii despre presupusele acțiuni întreprinse de latifundiar cu scopul de a-l intimida pe juristul Clubului Sportiv al Armatei.       

„Referitor la faptul că Becali «moare de râs» privind  scrisoarea deschisă formulată de către mine în atenţia dlui Preşedinte Johannis şi opiniei publice, pot spune doar atât: trimiterea a zeci de mesaje de ameninţare pe telefon la diverse ore din zi şi noapte, apelarea fără drept şi fără acceptul meu, în scopuri de intimidare, reprezintă concurs de infracţiuni, de hărţuire şi ameninţare a familiei mele!

Spun asta tocmai pentru ca sunt un bun jurist, aşa cum îmi scria chiar el, în mesajele de ameninţare şi de hărţuire! 

O singură dată să mai fiu deranjat eu, mama mea, sau partenera mea de viaţă şi voi formula plângere penală la Parchet! 

Şi tocmai pentru că sunt un bun jurist şi sunt în primul rând un om cu frica lui Dumnezeu, îl sfâtuiesc să se potolească, pentru că se află în termenul de încercare de 8 ani al condamnării cu suspendare pentru săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate aflate în concurs şi repercusiunile sunt grave dacă săvârşeşte alte infracţiuni în această perioadă!”, afirmă Florin Talpan. 

Becali și Talpan s-au întâlnit pe 16 ianuarie la ÎCCJ

Gigi Becali, patronul FCSB, și Florin Talpan, juristul CSA Steaua, au dat nas în nas pe 16 ianuarie, la Înalta Curte de Casație și Justiție

„Îl iau și în brațe pe Talpan, îi strâng mâna, dar 30.000 de euro sunt bani mulți”, a declarat Gigi Becali în fața presei. Apoi, Becali și Talpan s-au duelat de la distanță: 

Gigi Becali: „Uite-l, ia! Vrea bani degeaba! Întrebați-l! Fugi dupa el! Vezi ce zice!” 

Florin Talpan: „Chiar azi, în ședința de judecată, Becali a continuat atacurile asupra mea. Trebuie să plătească, instanța ar trebui să-l sancționeze mult mai dur pe domnul Becali. 30.000 de euro era o sumă acceptabilă dacă Becali nu continua cu atacurile și cu discreditarea mea! Nu vreau să intru în polemică”. 

Gigi Becali: Nu-s certat cu el. Îi strâng mâna, îl iau și în brațe! Se supără judecătorii pe noi că facem emisiune la Înalta Curte”. 

Florin Talpan: „Eu am militat mereu pentru dreptate. Toate hotărârile obținute pentru CSA Steaua și procesele câștigate sunt dovada. Aștept ca instanța să țină cont că am fost calomniat și azi. Voi lupta în continuare pentru dreptate și adevăr”.

Vezi și: 

Gigi Becali, întâlnire de gradul zero cu Florin Talpan la Înalta Curte: „Uite-l, vrea bani degeaba! Fugi după el!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (184)
ccteddy
ccteddy  •  25 Ianuarie 2020, 10:14

Sunt contrariat de instabilitatea acestui angajat al statului roman: haina militara vs frica, respect pt lege vs. stadionul meu, 3milioane eur vs. vedem noi, ofiter al armatei vs. n-am sefi. Dar cel mai ciudat este ca omul e pe persoana fizica. Ministerul pare ca a uitat de el. Nu sunt in masura sa dezbat deciziile unei instante si nici sa pun degetul pe castigator dar, chestia asta cu amenintarea judecatorului as fi asteptat-o mai degaba de la Becali. Jenant! Avem imaginea mizerabila a armatei roma esti! Astia vor F-35?

alexbibirica1
alexbibirica1  •  25 Ianuarie 2020, 10:12

nea TOLPANE...te rugãm,dã banii inapoi (hotararea curtii de apel bucuresti prin care executorul judecatoresc pe care l-ai angajat sa-l execute pe becali gheorghe a fost casatã) si nu mai plânge ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104459837173638
Dinu Stefan  •  25 Ianuarie 2020, 02:53

numai talpan stie ce e bine pt steaua ! si nea gigi pt fecesebe ! peste doua decenii vedem cuplaj in liga 1 :steaua fcsb si dinamo-voluntari !!!

Vezi toate comentariile (184)
Comentează