LIGA 1  ·  FCSB

Gigi Becali, întâlnire de gradul zero cu Florin Talpan la Înalta Curte: „Uite-l, vrea bani degeaba! Fugi după el!”

Joi, 16 Ianuarie

Gigi Becali, patronul FCSB, și Florin Talpan, juristul CSA Steaua, au dat nas în nas astăzi, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Motivul? Vechiul lor proces, în urma căruia Talpan trebuie să primească 30.000 de euro după ce a fost calomniat de Becali. 

  • CONTEXT: Gigi Becali a pierdut procesul de calomnie intentat de Talpan după ce a spus despre juristul CSA că „are probleme mentale” și l-a trimis la oi: „Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau și îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu știe de capul lui nimic. Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării? Ei vor să mă distrugă”. 

Învins inițial de Talpan și obligat să plătească despăgubiri, Becali a venit astăzi la Înalta Curte pentru a vedea dacă Instanța menține decizia inițială, notează Pro X. Astăzi, finanțatorul s-a întâlnit pe holuri cu Florin Talpan. 

Astăzi, finanțatorul s-a întâlnit pe holuri cu Florin Talpan, cei doi provocând deliciul jurnaliștilor:

„Îl iau și în brațe pe Talpan, îi strâng mâna, dar 30.000 de euro sunt bani mulți”, a declarat Gigi Becali în fața presei. Apoi, Becali și Talpan s-au duelat de la distanță: 

Gigi Becali: „Uite-l, ia! Vrea bani degeaba! Întrebați-l! Fugi dupa el! Vezi ce zice!” 

Florin Talpan: „Chiar azi, în ședința de judecată, Becali a continuat atacurile asupra mea. Trebuie să plătească, instanța ar trebui să-l sancționeze mult mai dur pe domnul Becali. 30.000 de euro era o sumă acceptabilă dacă Becali nu continua cu atacurile și cu discreditarea mea! Nu vreau să intru în polemică”. 

Gigi Becali: Nu-s certat cu el. Îi strâng mâna, îl iau și în brațe! Se supără judecătorii pe noi că facem emisiune la Înalta Curte”. 

Florin Talpan: „Eu am militat mereu pentru dreptate. Toate hotărârile obținute pentru CSA Steaua și procesele câștigate sunt dovada. Aștept ca instanța să țină cont că am fost calomniat și azi. Voi lupta în continuare pentru dreptate și adevăr”.

Vezi și: Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare

Libertatea

Comentarii (50)

ray51  •  17 Ianuarie 2020, 16:33

Nu ma mai mira nimic in Justitia romana. Deja s-a facut de ***. Multe din hotararile ei nu se executa. Am devenit o tara foarte aproape de anarhie. Bakunin este un exemplu istoric...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache  •  17 Ianuarie 2020, 12:54
Postat de demolarii pe 16 Ianuarie 2020, 16:54

Explica-mi si mie unde in Codul Civil , vechi sau nou, exista vreun articol în temeiul căruia Fcsb e de fapt CSA Steaua?...Crezi ca daca era vreun punct sau virgula care sa justifice cererile lui G Becali in privinta aceasta nu ar mai fi deschis un proces? Dar......cu teoria e usor, astept practica....

Art.1246-1265 din noul Cod civil!Daca contractul de vanzare cumparare a fost anulat,se considera ca nici nu a fost incheiat!

johnwick  •  16 Ianuarie 2020, 17:32
Postat de lixandru88 pe 16 Ianuarie 2020, 14:37

Chiar azi s-a judecat. Jijel al tău plângea pe holuri că îi ia Talpan 30.000 €. Adevărul e că după ce i-a luat numele și palmaresul și v-a lăsat FC FCSB, asta de azi e ca o răsucire a cuțitului în rană. #LaslasProstul

Da ba prostovanu site-ului, s-a stabilit sa se reia procesul de la zero, nu ce minți tu. Așa că talpanică ia cotu și pișcotu.

Vezi toate comentariile (50)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
12:20 Schi Alpin

Cupa Mondială

Eurosport 2
18:55 Sărituri cu schiurile

Cupa Mondială

Eurosport
19:00 Handbal M, CM 2020

Norvegia-Croația

Digi 2, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - FC Koln

Digi 3, Look Plus
21:30 Handbal M, CE 2020

Slovenia-Spania

Digi 2
21:45 Fotbal, Ligue 1

Nice - Rennes

Digi 4, Look Sport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - AC Milan

Digi 1, Look Sport
21:50 Patinaj Artistic

CE 2020

TVR 2
Program TV complet

Liga 1