FOTBAL  »  Superliga  »  GHENCEA

Pe ultima sută de metri, Talpan pune presiune pe comandantul CSA: „Mi-a promis că nu semnează nimic cu FCSB!”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua
Florin Talpan, juristul CSA Steaua

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 19:47 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 19:58

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, pune presiune pe comandantul clubului, Ștefan Bichir, să nu semneze contractul prin care FCSB ar închiria stadionul din Ghencea astfel încât să dispute acolo meciul de campionat cu Dinamo, de sâmbătă, 22 iulie.

  • FCSB - Dinamo se va juca sâmbătă, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Pe ultima sută de metri, Talpan a intrat în direct la TV și a susținut că Bichir i-a promis că nu va semna contractul, deși ultimele informații de la negocieri indică spre parafarea actului în această seară, sau cel târziu mâine dimineața.

Din informațiile GSP.ro, de la dosar lipsește un singur document, o poliță de asigurare pentru bunurile din stadion, pe care brokerul nu a eliberat-o încă. În momentul în care FCSB o va avea la dispoziție, Bichir și Argăseală vor semna contractul.

Chiar și așa, Talpan rămâne încrezător că reprezentantul CSA Steaua nu-și va pune semnătura pe contract. Juristul se bazează pe o promisiune pe care i-ar fi făcut-o Bichir.

Vandalism la negocieri: Argăseală a fost atacat de suporterii Stelei!
GHENCEA
Vandalism la negocieri: Argăseală a fost atacat de suporterii Stelei!

Florin Talpan: „Comandantul CSA Steaua mi-a promis că nu va semna contractul”

„Eu nu voi semna acest contract, dar eu sunt juristul CSA Steaua. Am consiliat comandantul CSA și prin toate demersurile mele l-am rugat, mi-am spus punctul de vedere. L-ați văzut deja. Comandantul CSA Steaua este de partea mea și îi mulțumesc, nu vrea să semneze acest contract.

Din ce cauze? În primul rând, Gigi Becali a demonstrat că este de rea credință și vrea să ne fure identitatea, ăsta este scopul lui. A declarat de nenumărate ori că este Steaua, că Ghencea este casa lui. Nu mai zic că acum o săptămână a depus la Oficiul European o cerere prin care să înregistreze marca FCSB Steaua.

Atât timp cât este de rea credință și face demersuri de genul acesta, părerea mea este că nu avem cum să semnăm un contract cu dumnealui. Asta i-am spus și comandantului CSA Steaua.

Mi-a spus că nu va semna nici dumnealui. Asta mi-a spus! (...)

Dumnealui nu vrea să-l semneze. Așa mi-a promis, că nu-l va semna. Dacă-l va semna, își va asuma foarte multe. Din punctul meu de vedere, un contract nu se poate semna la ordin.

Sunt convins că ministrul Apărării și cei care au dat ordin nu cunosc toate dedesubturile, că FCSB este în litigiu cu noi, că am cerut recuperarea acelui prejudiciu de 36 de milioane de euro, că unul dintre avocații care au venit astăzi la negocieri a fost reprezentantul FCSB-ului în dosarul cu palmaresul”, a afirmat Talpan la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Florin Talpan: „Nu am cum să stau la masă cu Argăseală, Gheorghișor și Idita!”

Talpan a confirmat că a intrat astăzi în sala în care oficialii de la CSA Steaua și cei de la FCSB purtau negocieri pentru contractul de închiriere.

„Am intrat și mi-am spus punctul de vedere. Le-am spus (n.r. - celor de la CSA) că nu știu de ce mai stau la masă cu ei, având în vedere că au demonstrat că sunt de rea credință. Nu înțeleg de ce în ultimele două săptămâni practic ne-au blocat activitatea. Noi nu mai facem altceva decât să negociem acest contract.

Acolo era comisia de negociere. Apoi am plecat, nu am vrut să stau acolo, nu-mi face plăcere să stau la masa cu Valeriu Argăseală, Gheorghișor și cu marele avocat Dan Idita. Nu am cum să stau la masă cu aceste personaje niciodată în viața mea”, a precizat Talpan.

Mai multe știri de actualitate:

Becali a anunțat dacă merge pe stadion la FCSB - Dinamo: „Îi e frică leului de pădure?”

Becali a anunțat cum vrea să dejoace strategia steliștilor: „Va fi premieră în România! Arestări, amenzi, pușcării”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
paolo16
paolo16  •  20 Iulie 2023, 16:22
Postat de guimaraes1.0 pe 20 Iulie 2023, 14:25

Ti-a venit schimbul de tura?:-)

Nici nu stii cat am avut!

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  20 Iulie 2023, 14:25
Postat de paolo16 pe 20 Iulie 2023, 05:38

Doar atât poți?

Ti-a venit schimbul de tura?:-)

paolo16
paolo16  •  20 Iulie 2023, 05:38
Postat de guimaraes1.0 pe 19 Iulie 2023, 19:21

Exact ce-ti spuneam esti valoros precum un cognac de 3*.:-) iti astept comentariul cu noul(vechi)cont din 16 paulici ai de unde alege.:-)

Doar atât poți?

Vezi toate comentariile (76)
Comentează