FOTBAL  »  Superliga  »  GHENCEA

Vandalism la negocieri: Argăseală a fost atacat de suporterii Stelei!

Valeriu Argăseală // foto: Imago Images
Valeriu Argăseală // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 16:17 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 17:21

Nu au lipsit incidentele de la negocierile dintre FCSB și CSA Steaua pentru închirierea stadionului din Ghencea, astfel încât arena de 30.000 de locuri să găzduiască partida dintre clubul lui Gigi Becali și Dinamo, din etapa secundă a SuperLigii.

În jurul orei 10:45, mașina președintelui de la FCSB, Valeriu Argăseală, proaspăt sosit la sediul CSA pentru tratativele cu reprezentanții CSA, a fost vandalizată de un susținător al Stelei.

Talpan a izbucnit la negocieri: „Domnule comandant, de ce stați la masă cu ei? Nu e posibil să acceptați FCSB pe stadionul Steaua” » Reacția lui Argăseală
FCSB
Talpan a izbucnit la negocieri: „Domnule comandant, de ce stați la masă cu ei? Nu e posibil să acceptați FCSB pe stadionul Steaua” » Reacția lui Argăseală

Vandalism la negocierile FCSB - CSA Steaua: Valeriu Argăseală a fost atacat de suporterii Stelei

Din informațiile GSP.ro, acesta a aruncat cu o sticlă în mașina lui Argăseală, lovitură care a lăsat urme serioase pe vehicul.

Jandarmeria și-a făcut apariția pentru a calma spiritele și a asigura ordinea în zonă. Argăseală a scăpat nevătămat și a intrat la masa tratativelor.

Lucrurile nu arată bine pentru autorul faptei. La fața locului există camere de filmat care au surprins momentul. Este de așteptat ca autoritățile să demareze o anchetă. 

A venit cineva și a dat cu pietre în mașină. Imediat au venit jandarmii și gata, s-a rezolvat. Imediat ce face cineva incidente, imediat vine jandarmul.

- Gigi Becali, patron FCSB

Florin Talpan a făcut scandal: „Ce caută ăștia aici?”

La ceva timp după sosirea lui Argăseală, la negocieri și-a făcut apariția și Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

Potrivit unei pagini a suporterilor steliști, acesta ar fi izbucnit în momentul în care a intrat în sala discuțiilor și a dat ochii cu reprezentanții FCSB: Valeriu Argăseală, președintele clubului, Iulian Ghiorghișor, vicepreședintele clubului, și Daniel Idita, avocat.

Talpan i s-ar fi adresat lui Ștefan Bichir, comandantul CSA: „Domnule comandant, ce caută ăştia aici? De ce stați la masă cu ei? Domnule comandant, vă rog să nu semnaţi niciun contract. Nu este posibil să acceptaţi FCSB pe stadionul Steaua.

FCSB ne fură identitatea, ne fură numele si istoria. Oamenii ăștia spun, zi de zi, că ei sunt Steaua. Noi îi primim în casa noastră?”.

Mai multe știri de actualitate:

Motivul pentru care CSA Steaua cere garanții atât de mari: detaliu neștiut la gazonul din Ghencea!

România a cerut UEFA să găzduiască o nouă finală de Europa League la București! Care sunt orașele cu care se dă bătălia finală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
Aless45
Aless45  •  18 Iulie 2023, 23:26

Nu concep un asemenea comportament huliganic din partea unor instituții ale statului Român ,Domnilor am ajuns chiar în halul acesta ? Nu mai exista lege în România.....?, nu se mai respecta ierarhia nici măcar în armată?.Atunci vin cu o întrebare...De ce sa mai plătesc taxe și impozite !? Să plătesc salariul nesimțit al unuia ca Talpan angajat al statului român care face de râs uniforma militară ?

lefter_popescu
lefter_popescu  •  18 Iulie 2023, 20:41
Postat de chiron pe 18 Iulie 2023, 18:16

Atacată de unul din cei 300 de csa-iști, în realitate. Steliștii adevărați se bucură că echipa se întoarce acasă.

...unde drăguță, in Mogoșoaia?

lefter_popescu
lefter_popescu  •  18 Iulie 2023, 20:39
Postat de Mariussk pe 18 Iulie 2023, 18:18

Incredibil ce pot sa faca oamenii astia . E penibil si halucinant. Pentru Dumnezeu nu exista lege in tara asta ? Sa nu uite ca reprezinta o instituție ca Ministerul Apărării naționale nu e posibil ca Oameni ca Talpan si niste huligani

Amice, recitește ce ai scris...pt ca iar ai dat cu oistea-n gard!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează