FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Florin Talpan se compară cu Duckadam: „Suntem două nume importante din istoria Stelei”

Florin Talpan, alături de Helmuth Duckadam +49   FOTO
Florin Talpan, alături de Helmuth Duckadam

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 12:19 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 12:39

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a reacționat după ce Helmuth Duckadam, unul dintre cei cu care s-a contrat de mai multe ori, a decis să își dea demisia de la FCSB.

Talpan, cel care s-a judecat cu Gigi Becali și a câștigat pentru CSA marca, numele și palmaresul Stelei, a avut un mesaj în care se pune pe același palier cu legendarul portar de la Sevilla în ceea ce privește contribuția istorică pentru club.

„Dacă nu exista Helmut Duckadam, Steaua București nu câștiga niciodată Cupa Campionilor Europeni. Dacă nu câștiga Florin Talpan dosarele cu marca, numele şi palmaresul, în momentul de faţă, Steaua Bucureşti nu mai avea nici marca Steaua Bucuresti, nici numele Steaua București şi nici palmaresul echipei de fotbal. 

De numele lui Duckadam se leaga cel mai mare şi mai spectaculos triumf al unei formaţii de fotbal din România: câştigarea Cupei Campionilor Europeni din anul 1986. Aşa cum de numele Talpan se leagă câştigarea mărcii Steaua Bucureşti, a numelui Steaua Bucureşti şi a palmaresului echipei de fotbal Steaua Bucureşti”, a fost reacția lui Florin Talpan, potrivit TV Telekom Sport.

Palmaresul lui Helmuth Duckadam la Steaua

  • 3 sezoane şi jumătate (1983-1986)
  • 80 de partide în prima divizie
  • 11 meciuri în cupele europene
  • 2 titluri de campion
  • o Cupă a României
  • Cupa Campionilor Europeni (1986)
  • desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 1986 în ancheta ziarului "Sportul"

VIDEO. Helmuth Duckadam și-a anunțat demisia de la FCSB „Nu mai sunt dorit. Mai bine plec eu, decât să mă dea afară”

FOTO. Imagini spectaculoase de la CFR Cluj - FCSB

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mache, de 4 ori mai valoros decât Duckadam! Ce salariu îi dă Gigi Becali la FCSB

Acum, FCSB chiar nu mai are cum să fie Steaua! Becali a pierdut singura legătură pe care o mai avea cu istoria echipei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
orlick
orlick  •  16 Iunie 2020, 23:19
Postat de catalynn pe 16 Iunie 2020, 17:22

Nu a “dormit” chiar liniștit, însă cu Boroi și Zisu in capul lui nu prea avea ce face decât sa aștepte răbdător. Și bine a făcut! :-))) Lasand ca procesul a început in 2011, asta după ce părțile nu au ajuns la o înțelegere amiabila, însă tot domnul Colonel l-a bătut pe ne-a jjijji in Instanța și executat silit niște sute de mii euro înainte de acest proces , bani pe care ii datora CSA pt neplata chiriei și utilităților. Și da, pt ce a făcut pt Steaua plus lunga cariera in cadrul clubului îl pune in acealsi Hall of Fame cu restul marilor steliști. Nu l-as compara cu Duckadam însă, Helmuth nu a fost stelist, doar a evoluat o relativ scurta perioada la Steaua, iar dacă nu era acea seara de la Sevilla nu ar fi auzit nimeni de el, nefiind nici pe departe un portar de excepție. Talpan are locul la dreapta Sfinxului! :-)))

Mai catalynn, toți știm că ești talpan deghizat. Revenind la subiect, eu cred că ai o problema destul de mare daca cineva fura bunul cel mai de preț al unității militatare al cărui jurist șef ești, iar tu nu anunți imediat organele de cercetare penală. Mai mult decât atât, legitimezi furtul, permitandu-i hoțului să-și parcheze echipa furata exact in unitatea ta militară, cu contract de închiriere valid. Se pare că atunci nu exista niciun litigiu, pentru că acum vrei sa interzici echipei să joace în Ghencea tocmai din acest motiv.

catalynn
catalynn  •  16 Iunie 2020, 20:46

Căutând un articol in josul paginii am dat iar de cel de fata, și constat ca la prima vedere nu am observat titlul. Acolo scrie așa: „Suntem două nume importante din istoria Stelei” ......... recitind declarația domnului Talpan nu găsesc nicăieri propoziția respectiva. Prin urmare am încercat sa dau de varianta originala a declarației pt ca îmi era greu sa cred ca a fost o “exclusivitate” gsp, și nu am reușit sa găsesc nicăieri ce a titrat cel care nu a avut nici măcar decenta sa își semneze articolul ...

liviuemil
liviuemil  •  16 Iunie 2020, 19:52

Antrenorii din umbra a echipelor Steaua: Becali si Talpan.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează