FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB își pierde căpitanul » Câte meciuri ratează Florin Tănase

Florin Tănase (26 de ani) are o entorsă de gradul 2. Ratează cele trei meciuri ale naționalei din luna septembrie, dar și alte nouă ale FCSB.
Florin Tănase (26 de ani) are o entorsă de gradul 2. Ratează cele trei meciuri ale naționalei din luna septembrie, dar și alte nouă ale FCSB.

Articol de , - Publicat marti, 31 august 2021 20:05 / Actualizat marti, 31 august 2021 20:23

Florin Tănase (26 de ani) are o entorsă de gradul 2. Ratează cele trei meciuri ale naționalei din luna septembrie, dar și alte nouă ale FCSB.

După accidentarea lui Florinel Coman, Edward Iordănescu a mai primit o veste proastă! Florin Tănase, accidentat în meciul cu CFR Cluj din Gruia, a primit rezultatele examenului RMN. Unele care nu sunt deloc bune pentru atacantul vicecampioanei.

Florin Tănase, OUT nouă meciuri de la FCSB 

RMN-ul a scos în evidență o entorsă de gradul doi la gleznă, iar Florin are nevoie de cel puțin o lună și jumătate de pauză. A părăsit deja cantonamentul echipei naționale și va începe un proces de recuperare la baza din Berceni, alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul echipei.

Pe lângă cele trei meciuri ale echipei naționalei pe care le pierde (Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord), din primele informații, Tase va rata și 9 meciuri la echipa de club, cel mai important fiind cel cu Dinamo, de peste două săptămâni, dar și cele cu FCU Craiova, Academica Clinceni, Chindia Târgoviște, CS Mioveni, Farul sau FC Argeș.

După ce-a aflat verdicul medical pentru Florin Tănase, selecționerul Mirel Rădoi a decis să nu mai cheme niciun alt jucător în locul mijlocașului. 

Tănase va sta minim o lună și jumătate, iar Florinel Coman va sta 3 luni! Tănase era mai matur, mai experimentat, mai integrat în echipă. Tănase și Coman sunt jucători de echipă națională, nu este ușor să îi înlocuiești. 

Florin Tănase a vrut să tragă de el, a jucat într-un picior, dar accidentarea este foarte serioasă. Rolul meu de antrenor este să găsesc soluții, dar echipa a pierdut calitate în ultimele luni. A fost și plecarea lui Dennis Man
- Edi Iordănescu, antrenor FCSB

5 milioane de euroe cota de piață pe care o are în acest moment Florin Tănase, conform transfermarkt, cea mai mare din cariera sa

12 zilea mai lipsit Florin Tănase în decembrie 2020, după ce-a avut probleme musculare

VIDEO Claudiu Keșeru s-a întors la FCSB: „Am lăsat lucrurile neterminate!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV FCSB. Claudiu Keșeru a semnat, iar GSP dezvăluie cifrele din contract: salariu IMENS, peste cel al lui Tănase!

Edi Iordănescu l-a „evaluat” pe Gigi Becali după două săptămâni la FCSB: „Spun asta cu tărie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
corectu
corectu  •  01 Septembrie 2021, 07:43

Ștefănescu de la„celebra”Sepsi care practică,uneori jocul violent, l-a scos 3 luni din circuit pe Coman. Feșnic trebuia sa-i dea roșu.Tot acest Ștefănescu l-a accidentat grav pe Olaru anul trecut.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  31 August 2021, 23:17
Postat de polistul68 pe 31 August 2021, 20:46

Imi place ca niciunde nu se spune diagnosticul lui Tanase..si nici a lui Coman...din cate se spune cu subanteles, am inteles ca la Coman e o recidiva la ruptura musculara, si la tanase e o entorsa ...dar MM tot da vina pe jocul dur al adversarilor...ori nicio accidentare din cele enumerate mai sus, nu e cauzata de jocul dur...oare acest pseudo-manager se mai suporta ?

Scrie în articol că are entorsă de gradul 2.

886735658133434
Anton Marian Sorin  •  31 August 2021, 20:53

Cred ca va juca mai bine echipa fără Tanase ,dacă l-ar ceda undeva gratis este mai bine ,un jucător care se plimba pe teren și da cu ciocul și limba la patron ,nimic in plus ,celălalt săracul mai are de așteptat pana la primăvara .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează