FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - MILSAMI ORHEI /

FCSB - MILSAMI ORHEI // VIDEO Florin Tănase adâncește războiul: „Nu știu ce înțeleg cei care merg la meciurile lui CSA Steaua” + „înțepături” pentru CFR Cluj

Florin Tănase // foto: Gazeta Sporturilor
Florin Tănase // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 10:29

FCSB - Milsami Orhei // Florin Tănase (24 de ani), unul dintre cei mai valoroși jucători ai roș-albaștrilor, a vorbit, înaintea meciului cu Milsami Orhei din preliminariile Europa League, despre decizia Tribunalului București, care a stabilit că FCSB nu deține palmaresul din 1947 până în 2003. 

„N-am înțeles nimic din această decizie. Nu știu ce înțeleg cei care merg la meciurile lui CSA. Când eram mic, mergeam în Ghencea la meciurile Stelei. Pentru mine, FCSB este Steaua!”, a declarat Florin Tănase, cel care evoluează pentru FCSB din 2016.

 

 

Florin Tănase, depsre duelul cu Milsami: „Este primul meci oficial, trebuie să începem cu o victorie. Cu siguranță nu va fi un meci atât de ușor pe cât pare, dar sper să marcăm încă din startul meciului și să ne facem meciul mai ușor”.

Florin Tănase, despre nevoia de transferuri: „Nu avem un lot cu care să facem față și în Europa și în Liga 1. Ne mai trebuie 3-4 jucători pentru a ne descurca, așa cum a spus și «Mister»”. 

Florin Tănase, despre înfrângerea CFR-ului cu Astana, 0-1: „În Europa trebuie să mergi peste adversar, nu să joci la 0-0 și să speri că poate dai gol din fază fixă”.

Vezi și: Bogdan Andone pune presiune pe Gigi Becali: „Am nevoie de 3-4 jucători în cel mai scurt timp” + Florin Ștefan și Bradley de Nooijer, două dintre ținte

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (64)
893496014006517
Marian Dinu  •  10 Iulie 2019, 23:25

Tanase oare stie de la ce vine prescurtarea FCSB?, sigur nu, atunci ce pretenti sa mai avem de la el sau altii care cred ca, de fapt fcsb-eaua este Steaua, trezitiva, Steaua nu mai exista, din echipa Steaua sau format 2 echipe, una are o parte iar cealalta o parte, din ce a existat Steaua. Foarte simplu Steaua nu mai exista. Steaua inseamna ce are fcsb-eaua si csa la un loc, nu vor mai fi niciodata impreuna. Adio Steaua.

0kay
0kay  •  10 Iulie 2019, 18:53

Au început lucrările la stadionul din Târgovişte » Investiţie de 5 milioane de euro! jiji , tu nu te simti ?

knuty
knuty  •  10 Iulie 2019, 18:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează