FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

exclusiv Florin Tănase semnează contractul cu FCSB! Va lua un salariu-record

Tănase, 26 de ani, a costat 1,5 milioane de euro atunci când a fost cumpărat de la FCSB
Tănase, 26 de ani, a costat 1,5 milioane de euro atunci când a fost cumpărat de la FCSB

Articol de , , - Publicat joi, 12 august 2021 22:13 / Actualizat vineri, 13 august 2021 23:17

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB, care căuta să plece, este acum interesat să continue, el negociază prelungirea contractului. Ar ajunge să câștige 30.000 de euro lunar, cel mai mare salariu din campionat

Transferul lui Florin Tănase părea să fie iminent, dar jucătorul e mai aproape să semneze un contract nou cu FCSB decât să schimbe campionatul. Oferta lui Becali l-ar face unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți în istoria campionatului.

MM Stoica a făcut pace cu suporterii care i-au cerut demisia: „Am trecut peste tot!”
FCSB
MM Stoica a făcut pace cu suporterii care i-au cerut demisia: „Am trecut peste tot!”

Gigi tot îl mai consideră prea important ca să îl lase să plece, deși Florin Tănase a insistat că ar fi interesat de un transfer într-un alt campionat. FCSB caută să îl păstreze în continuare pe mijlocașul ofensiv care a fost golgeter în sezonul trecut.

El primește acum 15.000 de euro lunar. Dacă semnează prelungirea contractului o să încaseze 20.000 de euro în fiecare lună până la 30 iunie 2022 și 30.000 de euro lunar până la 30 iunie 2025.

Giovanni Becali îl avertizase pe Florin Tănase

Salariul acesta reprezintă maximum în Liga 1, nimeni nu câștigă atât de mult. Tănase ar mai primi un bonus de 350.000 de euro la calificarea echipei în grupele Champions League. FCSB ar încasa 15,6 milioane de euro la accesul în grupele UCL, o sumă din care Florin ar primi bonusul acela.

Negocierea e în desfășurare, rămâne doar ca fotbalistul să agreeze oferta aceasta, una care l-ar transforma în omul cel mai bine plătit din campionat.

Agentul lui, Ioan Becali, a comentat deja și a insistat că propunerea lui Becali ar fi cea mai bună: „Eu nu am vrut să pară că sunt de partea vărului meu, dar l-aș sfătui pe Tănase să semneze pentru un salariu de 30.000 de euro lunar!".

Florin Tănase, amicul patronului FCSB

Florin Tănase are acum pe masă oferta aceasta. La FCSB, salariul maxim de acum e de 20.000 de euro lunar. Atât câștigă Florinel Coman și aceeași sumă o primea Zdenek Ondrasek, atacantul ceh pe care l-a eliberat Becali. Ondrasek mai luase 100.000 de euro la semnarea contractului, deci el s-a ales cu 180.000 de euro de la FCSB într-o singură lună.

Tănase ar avea 240.000 de euro de-a lungul sezonului următor și câte 360.000 de euro anual în sezoanele 2022-2025, un timp în care el are și statut de titular, din moment ce este un amic al patronului. 

24de goluri a marcat Florin Tănase în sezonul trecut în 34 de meciuri din Liga 1. El a fost cel mai bun marcator din campionat

9selecții și un gol a contabilizat Tănase la echipa națională. El a marcat în preliminariile pentru Mondial, în partida România-Macedonia de Nord, scor 3-2

„E normal să vrea să plece!"

Giovanni și Victor Becali i-au tot căutat echipă lui Tănase în vara aceasta, doar că nimeni nu a fost de acord să plătească cinci milioane de euro, atât cât cerea Becali. 

Contractul mijlocașului ofensiv va expira la sfârșitul anului 2022, atunci când el se va putea muta gratuit la oricare club, dacă nu va semna acum prelungirea acordului cu FCSB. 

Tătărușanu e cel mai important fotbalist care a plecat de la FCSB gratuit, el a mers la Fiorentina la finalul acordului pe care îl avea cu FCSB. Giovanni și Victor au spus de curând că e firesc ca Tănase să își dorească să fie transferat. 

Nici în cel mai bun sezon!

Dacă Tănase va semna prelungirea contractului cu FCSB, el va rata cea mai bună ocazie pentru un transfer. A marcat 24 de goluri în campionat, a înscris și în națională, a devenit mai important decât era oricând. 

Mai dăduse maximum 15 goluri într-un sezon, când se afla la Viitorul. La FCSB înscrisese maximum 10 goluri pe sezon în trecut. A adunat până acum 157 de meciuri și 56 de goluri la roș-albaștri. În naționala de tineret a evoluat de opt ori și a marcat trei goluri. 

E plimbat peste tot

Becali l-a considerat în permanență pe Tănase un fotbalist important, însă l-a mutat de pe un post pe altul. Căpitanul roș-albaștrilor a fost inter, mijlocaș ofensiv în 4-2-3-1, extremă stânga, vârf. Nu există o specializare clară a lui Florin. Acum ar intra, cel mai des, ca inter în 4-3-3, doar că Gigi nu are un plan clar. De când a ajuns la FCSB, Florin nu a câștigat vreun titlu de campion. 

Etapa 5 // Match Preview Rapid - FCSB

FCSB a dat lovitura cu 20.000 de euro! Transferul verii e peste Tănase, Moruțan și Coman

Cade recordul?! Câte bilete s-au vândut pentru Rapid - FCSB » Ce atmosferă va fi!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
aress123
aress123  •  13 August 2021, 10:03
Postat de bodystyle74 pe 12 August 2021, 22:40

Acum ia 18000€ iar gigi propune 20000€ pana sezonul viitor sperand sa-l vanda intre timp. Daca vrea sa-i mareasca cu adevarat salariu o face acum la 30000€/luna nu la anul.

Mai bine lasa-l pe Anton sa comenteze despre salariu. El e platit virtual de echipa virtuala...:::)))

duster4
duster4  •  13 August 2021, 09:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Are dreptate ma postac distrus.

elgabri
elgabri  •  13 August 2021, 09:24

La FCSB toate sunt record inclusiv prostia.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează