FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO MM Stoica a făcut pace cu suporterii care i-au cerut demisia: „Am trecut peste tot!”

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a uitat de conflictele cu Peluza Nord și strigă adunarea înaintea derby-ului cu Rapid.
Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a uitat de conflictele cu Peluza Nord și strigă adunarea înaintea derby-ului cu Rapid.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 20:54 / Actualizat joi, 12 august 2021 21:14

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a uitat de conflictele cu Peluza Nord și strigă adunarea înaintea derby-ului cu Rapid.

  • Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport 1 și Telekom Sport 1.

De când am văzut pe gard banner-ul Peluzei Nord, m-am întors în timp și am trecut peste toate conflictele. Am trăit cu Nordul cele mai mari satisfacții profesionale din cariera mea. 

Să adăugăm duminică ÎMPREUNĂ o nouă victorie celor 3 consecutive de când v-ați întors pe Arena!”, a scris MM Stoica pe Facebook, alături de un videoclip cu suporterii roș-albaștrilor.

De când am văzut pe gard banner-ul Peluzei Nord, m-am întors în timp și am trecut peste toate conflictele. Am trăit cu Nordul cele mai mari satisfacții profesionale din cariera mea. Să adăugăm duminică ÎMPREUNĂ o nouă victorie celor 3 consecutive de când v-ați întors pe Arena! ❤️💙

Posted by Mihai Stoica on Thursday, August 12, 2021

Mustață: „MM Stoica a încercat să mute bobul la mine”

Recent, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a vorbit din nou despre conflictul cu MM Stoica, căruia i-a cerut vehement demisia în ultimele luni.

„N-am fost noi certați cu Mihai Stoica, el a încercat să mute un subiect care nu era în avantajul său… referitor la performanța clubului, care e zero în ultimii ani. A încercat să mute bobul la mine, că, vezi Doamne!, am amenințat jucătorii”, a declarat Mustață pentru ProSport.

Mandatele lui MM la FCSB:

  • 2002-2007
  • 2010-2014
  • 2016-2019
  • 2019-prezent

Palmaresul lui MM la FCSB

  • 4 titluri de campion
  • 1 Cupa României
  • 2 Supercupe ale României
  • 1 Cupa Ligii
  • semifinală de Cupa UEFA (2006)
  • 4 prezențe în grupele Champions League
  • 5 calificări în primăvara europeană

3 episoade tari din rivalitatea tumultoasă Rapid - FCSB

Duelul dintre Rapid și FCSB se va disputa după niște coordonate puțin diferite. Față de ultimele sezoane în care cele două rivale s-au întâlnit, Rapidul este acum echipa aflată pe val, clasată pe un loc mai înalt.

20 martie 2008: „Cazul Bricheta”

Aflate în luptă pentru titlu, cele două formații au disputat unul dintre meciurile ce au intrat în istorie.

Săpunaru a deschis scorul în minutul 68, iar giuleștenii păreau că se îndreaptă spre o victorie extrem de importantă. Soarta partidei și, ulterior, a campionatului a fost schimbată în minutul 74, când "centralul" Alexandru Deaconu a oprit întâlnirea din cauza unei brichete aruncate din sectorul suporterilor rapidiști, care l-a lovit pe acesta.

Meciul nu s-a mai reluat, a fost câștigat cu 3-0 la "masa verde" de către oaspeți, iar dușmănia dintre Rapid și Steaua (numele de atunci al FCSB-ului) a atins cote uriașe.

24 septembrie 2012: Unicul eșec „afară” al Rapidului a venit în 90+6

Rapid a pierdut un singur joc în deplasare în fața celor de la FCSB, 0-1, chiar la ultima fază a meciului tur din sezonul 2012-2013.

Într-o partidă dominată de gazde, golul decisiv a picat în minutul 90+6 al întâlnirii, când Chipciu i-a pasat în careu lui Bourceanu, care l-a învins pe Pecanha cu un șut la colțul lung. Roș-albaștrii aveau să câștige titlul de campioni, în timp ce Rapid termina campionatul abia pe locul al 8-lea.

22 februarie 2015: Ultimul șoc, decis de Gecov

Rapidul se afla într-o situație critică la finalul turului stagiunii 2014-2015. "Feroviarii" adunaseră doar 8 puncte după prima parte a sezonului, aflându-se pe loc retrogradabil. Ca o soluție disperată, conducerea de la acea vreme l-a instalat pe banca tehnică pe Cristi Pustai, făcând și o campanie de achiziții furibundă.

Au fost aduși nu mai puțin de 13 străini, dar și doi dintre cei mai importanți fotbaliști în istoria recentă a clubului: Daniel Niculae și Cristian Săpunaru.

Primul meci al returului a avut loc în Ghencea. Deși gazdele porneau ca mari favorite, în minutul 60 Rui Miguel l-a găsit cu o pasă excelentă în careu pe Marcel Gecov, care a înscris singurul gol al partidei. În ciuda succesului de atunci, giuleștenii au retrogradat și nu s-au mai duelat cu FCSB până acum

Tot ce trebuie să știi înainte de Rapid - FCSB:

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB a dat lovitura cu 20.000 de euro! Transferul verii e peste Tănase, Moruțan și Coman

„Nu avem ironii la adresa lor!” » Mihai Iosif explică ce așteptări are de la derby-ul Rapid - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
concret21
concret21  •  13 August 2021, 09:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cantitati neglijabile sunt sustinatorii fcfcsb, ca doar asemeena *** pot sustine un pseudo-club de fotbal, ale carui initiale nu se stie exact de la ce provin. Popular e fc faci ce spune becali, oficial e multimea vida, ca in creierele voastre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret21
concret21  •  13 August 2021, 08:09

Incredibil, ce parere poate avea despre el gusterul asta parnaias care va ramane in istoria fotbalului romanesc numai cu evenimente negative, ca sa ma exprim elegant. Cand spune ca a trait cele mai mari satisfactii profesionale alaturi de peluza nord, se refera oare la pumnul aplicat acelui suporter al echipei al carei angajat era, sau cand Borcea i-a stins trabucul pe frunte la un Dinamo - Steaua? Probabil la ambele, plus multe altele.

catalynn
catalynn  •  12 August 2021, 23:46
Postat de roja_azul76 pe 12 August 2021, 23:14

Nu vrei mai bine sa intru cu randoom?:)) Esti de Doamne fereste!:))

Nu ca nu ai putea … In fond e coleg cu voi, însă puțin mai decent totuși decât tine, el nu a mai suportat umilințele ultimelor luni și a dispărut.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează