FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

„Nu avem ironii la adresa lor!” » Mihai Iosif explică ce așteptări are de la derby-ul Rapid - FCSB

Mihai Iosif / foto: GSP +9   FOTO
Mihai Iosif / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 13:11 / Actualizat joi, 12 august 2021 13:43

Mihai Iosif, antrenorul nou-promovatei Rapid, abia așteaptă derby-ul cu FCSB de duminică, cel care va fi cel mai important meci din scurta sa carieră. 

  • Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport 1 și TV Telekom Sport.

Dacă Săpunaru sau Alexandru Dandea au recurs la ironii și amenințări la adresa celor de la FCSB, Mihai Iosif are un discurs mult mai moderat față de elevii săi. Tehnicianul a prefațat derby-ul cu roș-albaștrii, explicând de ce nu dorește să ironizeze marea rivală.

Viralul lunii în Liga 1 » Filmarea care face înconjurul României: ce se întâmpla în mijlocul galeriei rapidiste la Pitești. Peste 5.000 de like-uri!
RAPID
Viralul lunii în Liga 1 » Filmarea care face înconjurul României: ce se întâmpla în mijlocul galeriei rapidiste la Pitești. Peste 5.000 de like-uri!

Mihai Iosif: „Nu avem ironii la adresa lor, ne respectăm adversarii”

„Sunt optimist, e un derby de tradiție, ne respectăm adversarii, ca de altfel pe absolut toți ceilalți, nu avem ironii la adresa lor. Sperăm să iasă un spectacol frumos, atât în teren cât și în tribune. Va fi un meci dificil, o echipă foarte bună. Cu oricine joacă, pleacă favorită. Este una dintre favoritele la titlu, cu siguranță mi-ar conveni un 1-0. 

Când o să vedeți în tribune o afluență de 35.000 sau 40.000 de spectatori, nu cred că are cum să se numească altcumva decât derby. O să vedeți și în peluza lor suporteri”, a spus Iosif pentru Digi Sport.

Mihai Iosif: „Obiectivul clubului este salvarea de la retrogradare”

„Este un derby, categoric. Am avut un start bun de sezon, dar suntem o nou-promovată și obiectivul clubului este salvarea de la retrogradare. Mai nou văd că să luăm campionatul, că putem bate pe oricine. 

Eu sunt o persoană realistă. Nu pot să neg, ne dorim o clasare cât mai sus, ar fi un bonus pentru noi, dar obiectivul este salvarea de la retrogradare. Cel puțin pentru primul an”, a mai spus antrenorul alb-vișiniilor, conform sursei citate. 

Interes uriaș pentru Rapid - FCSB

Rapid- FCSB, primul derby din acest sezon, se va juca duminică, iar fanii promit să facă o atmosferă incendiară pe Arena Națională.

Rapid este pe locul 2 în Liga 1, fiind neînvinsă în patru etape, iar parcursul trupei lui Mihai Iosif îi încântă pe fani, care vor să fie alături de favoriți la primul meci tare al sezonului, cu rivala FCSB.

+5 FOTO

Ieri s-au pus în vânzare tichete și la casele de bilete de la Arena Națională, iar primii fani ai Rapidului au venit deja la stadion pentru le cumpăra. Clubul anunțase că avea să comercializeze bilete și la case începând de miercuri, dar cererea mare a schimbat planul, tichetele fiind puse în vânzare de azi. 

Suporterii s-au înghesuit să cumpere bilete de la casa de bilete din Pierre de Coubertin. Giuleștenii au anunțat că au vândut aproximativ 7.000 de bilete, doar online, pentru derby-ul cu FCSB, și speră să vândă cât mai multe până la ora meciului.

VIDEO Rapid - FCSB, duel tare în Liga 1! Totul despre derby

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV S-a aflat după aproape 20 de ani! Moment incendiar într-un derby Rapid - Steaua: „Claudiu Răducanu m-a scuipat, așa că l-am lovit!”

Istoria e de partea lor! 3 episoade tari din rivalitatea tumultoasă Rapid - FCSB

Interes uriaș pentru Rapid - FCSB! Coadă încă din prima zi la casa de bilete de la Arena Națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
horacechiarel
horacechiarel  •  13 August 2021, 06:46

La câtă minte are Săpunaru putem spune că este doar un balon de săpun....

stefy29
stefy29  •  12 August 2021, 23:56

Iosife, asteptarile tale ar trebui sa fie cat mai putine goluri primite, pentru ca victoria Stelei va fi clara.

markksson
markksson  •  12 August 2021, 22:38

„Nu avem ironii la adresa lor!”. Pai, Mihai, nu prea inteleg cum vine asta ... Săpunaru si Dandea nu reprezinta clubul? PUNE-I LA PUNCT, daca nu esti de acord, nu vii si te dai gentleman prin media.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează