FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID- FCSB

Interes uriaș pentru Rapid - FCSB! Coadă încă din prima zi la casa de bilete de la Arena Națională

Fanii Rapidului vor să facă o atmosferă de vis la derby-ul cu FCSB // foto: captură DigiSport 1 +9   FOTO
Fanii Rapidului vor să facă o atmosferă de vis la derby-ul cu FCSB // foto: captură DigiSport 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 18:42 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 19:19

Rapid- FCSB, primul derby din acest sezon, se va juca duminică, iar fanii promit să facă o atmosferă incendiară pe Arena Națională.

  • Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport 1 și TV Telekom Sport.

Rapid este pe locul 2 în Liga 1, fiind neînvinsă în patru etape, iar parcursul trupei lui Mihai Iosif îi încântă pe fani, care vor să fie alături de favoriți la primul meci tare al sezonului, cu rivala FCSB.

Azi s-au pus în vânzare tichete și la casele de bilete de la Arena Națională, iar primii fani ai Rapidului au venit deja la stadion pentru le cumpăra. Clubul anunțase că avea să comercializeze bilete și la case începând de miercuri, dar cererea mare a schimbat planul, tichetele fiind puse în vânzare de azi. 

Suporterii s-au înghesuit să cumpere bilete de la casa de bilete din Pierre de Coubertin, care este deschisă de la ora 17:00 până la ora meciului.

Giulștenii au anunțat că au vândut aproximativ 7.000 de bilete, doar online, pentru derby-ul cu FCSB, și speră să vândă cât mai multe până la ora meciului.

+5 FOTO
  • Foto: Captură DigiSport

Prețuri bilete Rapid – FCSB

  • Peluză – 20 de lei
  • Tribuna I – 35 de lei
  • Tribuna II – 55 de lei

Interes uriaș pentru Rapid – FCSB

Rapid estimează că vor fi minimum 30.000 de fani ai săi pe Arena Națională duminică seară. Stadionul va fi deschis la 75 la sută din capacitate, ceea ce înseamnă că o să fie redus la 41.000 de locuri.

Fanii FCSB ar avea, așadar, vreo 2.000 de tichete, cât înseamnă 5 la sută, procentul rezervat oaspeților. Suporterii echipei pe care o conduce Becali speră să aibă 5.000 de locuri în peluză, mai mult decât dublu, o situație care poate să fie posibilă în urma unui acord de reciprocitate între cluburi. Rapid ar avea, de asemenea, mai mulți fani în retur față de numărul obligatoriu.

VIDEO Rapid - FCSB, duel tare în Liga 1! Totul despre derby

Citește mai multe știri despre Rapid:

Vedeta de pe maidan » Fotbalistul crescut în cartier a ajuns titular în derby-ul Rapid - FCSB

Becali și Angelescu au strategii diferite » Unii joacă pe bani, alții pe burta goală

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (38)
ilie33
ilie33  •  12 August 2021, 17:42
Postat de steaua.libera pe 12 August 2021, 11:39

Săracii, sunt certați cu Internetul. Preferă să stea la coadă decât să cumpere de pe net :)) Rapidiștii și Internetul….

Voi ati luat de pe net când s-a jucat meciul cu FCR de erau aia de 17 ori mai mulți ca voi? Contează ca vor veni la meci, nu 3000 câți ati strâns cu Caicksereda la primul meci oficial pe stadion nou

steaua.libera
steaua.libera  •  12 August 2021, 11:39

Săracii, sunt certați cu Internetul. Preferă să stea la coadă decât să cumpere de pe net :)) Rapidiștii și Internetul….

ucluj2011
ucluj2011  •  12 August 2021, 10:15
Postat de s.i.l.v.i.o pe 12 August 2021, 09:57

Sigur, intentia mea nu a fost sa desconsider suporterii prezenti la prima etapa. Am vrut doar sa evidentiez faptul ca la meciul cu FCSB vor stabili un nou record de spectatori pe stadion, pentru ca e derby si pentru ca toti o considera pe FCSB ca fiind Steaua. Daca era vorba de o alta echipa nou infiintata (asa cum l-a luat gura pe dinainte pe Dondonel), ar fi fost acelasi interes ca in prima etapa. In liga 4 stiu ca si 'U' a adunat multi fani, si sper sa bata si diseara astfel incat sa ajunga cat mai repede inapoi in liga 1.

Îți mulțumesc mult , și ca săvorbim pe bune , eu cred că până la urmă cele două Stele vor fi una. Dacă nu cumva chiar Becali va fi dacă nu patron măcar acționar principal în combinație cu cineva (sau cu alții). Cred că fanii CSA , sătui să stea prin B , or să accepte asta până la urmă. Și fără să-i supăr pe cei de la Sud (pentru care avem tot respectul) , și eu ca și majoritatea , chiar nu cred că Steaua a retrogradat vreodată. Ce se întâmplă acum sunt tehnicalități de birou , orgolii de 2 lei și dorința unora (nu Becali) de a face bani oricum și din orice (că este sau că NU este corect și norrmal așa ceva).

Vezi toate comentariile (38)
Comentează