FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 0-0

Florin Tănase, ironii în lanț după remiza cu Craiova: „E un punct bun în deplasare. Le mulțumim celor de la Primăria București”

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, într-un meci disputat la Giurgiu. Florin Tănase (26 de ani) a ironizat autoritățile din București, care le-au interzit accesul pe Arena Națională. +12   FOTO
FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, într-un meci disputat la Giurgiu. Florin Tănase (26 de ani) a ironizat autoritățile din București, care le-au interzit accesul pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 22:46 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 23:10

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, într-un meci disputat la Giurgiu. „Decarul” gazdelor, Florin Tănase (26 de ani), i-a ironizat pe cei responsabili cu Arena Națională, din cauza cărora partida nu s-a putut disputa în București. 

FCSB - CS Universitatea Craiova ar fi trebuit să se joace la București, pe Arena Națională. Cu două zile înaintea partidei, autoritățile din Capitală au anunțat că există o problemă tehnică și meciul nu se poate disputa acolo. Florin Tănase nu a trecut cu vederea decizia. 

Florin Tănase, înțepătură după FCSB - Craiova

„Am fost plecați mulți jucători. Ne așteptam să se întâmple asta, așa se întâmplă mereu când revenim după pauza provocată de națională. Este un rezultat echitabil, plus că am jucat în deplasare. Un punct în deplasare e bine. Aaa, e noua noastră casă? (n.r. către reporter) Le mulțumim celor de la Primăria București, că ne-au lăsat să jucăm acolo. Rămâne de văzut cum ne vom descurca. Sper să ne descurăm bine și aici”, a spus Florin Tănase, la TV Telekom Sport. 

Am fost puțin trist că nu ne-am atins obiectivul la națională, dar sunt încrezător că vom aduna punctele necesare să terminăm pe locul 2. Mă așteptam la critici. Este prea multă răutate, știam asta de mult. Nimeni nu a vorbit de ofsaidul de la golul Armeniei. Așa se întâmplă la noi
- Florin Tănase

Citește și alte știri despre FCSB - Craiova: 

EXCLUSIV Ofițerii ANAD au ajuns la Giurgiu cu 5 minute înainte de FCSB - Craiova » Se întâmplă ce a cerut Mihai Rotaru

Sorin Cârțu, încrezător înainte de FCSB - Craiova: „Această partidă va fi diferită de toate celelalte” + Schimbarea stadionului l-a deranjat

FCSB - Craiova, prin ochii unui fost antrenor al ambelor echipe: „Acestea sunt avantajele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
csaba
csaba  •  05 Aprilie 2021, 15:08
Postat de mordi pe 05 Aprilie 2021, 12:44

Comparam Chelsea cu fcfcsb? :)))))

Eu l-aș trimite pe guralivul de becali să joace meciurile de acasă în bulgaria sau moldova, numai gura de el , de ce nu are steluța stadion, întrebați-il pe gigi, căci el ar vrea ca din banii contribuabililor să i se facă stadion !

115486966066476
Edi Girnita  •  05 Aprilie 2021, 14:16

Ce să-ți povestesc! Marea vedetă internațională nu poate juca decât în capitală! Cum un jucător de talia lui sa dispute un meci la țăranii aia din Giurgiu!El este un domn de oraș,un crai de Dorobanți ce mama dracu'Asa că d-le primar gen. ,la următoarele meciuri de acasă să aveți în vedere găsirea unui stadion de cinci stele pt.incontestabila și inegalabila vedeta Florinel,că dinsul nu poate juca decât în aceste condiții!!!!

amadeus2021
amadeus2021  •  05 Aprilie 2021, 13:46

FCSB joacă orice meci în deplasare. Când se va hotărî Finanțatorul-Antrenor să joace în Berceni, FCSB va fi în sfârșit acasă!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează