FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Florin Tănase după oferta de la Ferencvaros: „Nu discut acum”

Florin Tănase // FOTO: Imago
Florin Tănase // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 10:33 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 10:51

Atacantul Florin Tănase (27 de ani) are toate șansele să continue la FCSB, deși era pe lista lui Ferencvaros.

Gigi Becali, patronul FCSB, a precizat în timpul conferinței în care l-a prezentat pe Joyskim Dawa că a refuzat oferta primită pentru Florin Tănase.

MM Stoica, reproșuri pentru Gigi Becali: „Vă dați seama cu ce probleme m-am confruntat ani de zile? De ce trebui să spui astea?”
FCSB
MM Stoica, reproșuri pentru Gigi Becali: „Vă dați seama cu ce probleme m-am confruntat ani de zile? De ce trebui să spui astea?”

În plus, latifundiarul din Pipera spune că nu are de gând mai renunțe la jucătorii, dorind să -și atingă obiectivele: titlul și grupele unei competiții europene.

Gigi Becali a refuzat oferta pentru Florin Tănase

„Nu a venit nicio ofertă pentru Tănase. A fost una de 2 milioane de euro, de la Ferencvaros, dar am zis nu. Nu discut acum despre vânzări. Nu mă mai interesează. Eu vreau să fac fotbal”, a spus Gigi Becali.

Ce oferea Ferencvaros pentru Florin Tănase

Gazeta Sporturilor a scris la începutul lunii despre oferta primită de FCSB. Becali a cerut 3 milioane de euro, sumă pe care maghiarii nu erau dispuși.

„Eu am cerut 3 milioane de euro, cât e clauza. Impresarul care a venit mi-a spus că ei ar vrea să dea 2 milioane de euro. Atunci am spus să dea 2 milioane de euro acum și încă un milion dacă se califică în cupele europene, oricând, pe durata contractului. Așa mă asigur că iau 3 milioane”, spunea atunci Gigi Becali. 

Maghiarii i-ar fi dat lui Tănase un salariu de 30-35.000 de euro, dar jucătorul ar fi vrut o sumă mai mare, în jur de 50.000 de euro lunar. 

Căpitan la FCSB, Tănase a jucat în sezonul recent încheiat în 36 de meciuri și a marcat de 20 de ori.

5.500.000 de euroe cota lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt

Florin Tănase a produs 110 de goluri în tricoul lui FCSB!

Tănase a ajuns la FCSB în septembrie 2016. În schimbul lui, Becali a plătit, cu tot cu răscumpărarea procentelor deținute de Viitorul, nu mai puțin de 2 milioane de euro. 

În cei 6 ani petrecuți în tricoul roș-albastru a reușit să producă 110 de goluri: a înscris de 82 de ori și a oferit 28 de pase decisive, în toate competițiile. A bifat 225 de partide, ceea ce înseamnă că a intervenit pe tabelă, în medie, o dată la două meciuri. 

VIDEO Adrian Neaga: „Dawa nu este de FCSB! Sunt mulți jucători din provincie care n-au ce căuta la echipe mari”

Citește și:

Dawa, băgat în ședință înainte de transfer: „FCSB nu e Botoșani! Noi mai închideam ochii, dar acolo...”

Transfer „marca Gigi Becali”: nou-venitul la FCSB e mai slab decât ce avea Petrea și e sub ce a adus CFR Cluj!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
fzoltan
fzoltan  •  22 Iunie 2022, 12:47

Citesc presa maghiară si pot sa spun ca aveasta ofertă NU a existat. Inclusiv site-ul oficial al clubului Ferencvaros , cat si cel al fanilor dezminte această informatie

tictictic
tictictic  •  22 Iunie 2022, 12:05
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 22 Iunie 2022, 11:26

Nea Gigi nu-l vinde bre acum , ca nu prea este copt !!! Este doar parguit =))))))))))) mai tine l vreo 3 ani !! asta si-a ratat cariera la FCSB nu a castigat nimic !!!

Esti in eroare! Tanase castiga deja 25000 de euro net lunar la Steaua (eu asa ii zic). Este de 2 ani la rand golgheterul campionatului; este deja perfect realizat din punct de vedere atat sportiv cat si financiar. Chiar daca isi va face iesirea la pensie de la Steaua (eu asa ii zic), o va face cu fruntea sus si in respectul deplin al fanilor. In plus, este deja milionar in euro... nu cred ca-l mai tenteaza 5000 de euro in plus ca sa frece bancile de rezerve la unguri si sa fie dat afara dupa un an trait printre straini, departe de familie si de casa lui. Oricum privesti si judeci, Tanase este un exemplu de fotbalist care si-a trait demn cariera, a muncit, a luptat si s-a dedicat, si a meritat fiecare banut pe care l-a castigat. Spre deosebire, mentionez doar o paralela cu Chipciu, care in perceptia mea era un fel de Tanase la Steaua (eu asa ii zic) in urma cu 4-5 ani. Numai ca cel din urma a ales sa plece in afara si, desi n-a castigat mai multi bani decat Tanase ramas la Steaua (eu asa ii zic), a ajuns astazi cu o cariera compromisa, pus pe liber chiar de cluburile romanesti care l-au luat ca sa fie acolo si l-au tinut eterna rezerva pe banca, si-si cauta in momentul de fata de lucru... Despre asta vorbim!

vasileroaita
vasileroaita  •  22 Iunie 2022, 11:58

Becali a dat dovada de mare curaj respingand o oferta imaginara!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează