FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 3-0

Note GSP la FCSB - Astra: un singur 8, șase fotbaliști cu 7, în rest numai 5 și 6

FOTO: Facebook.com/FCSBOfficial
FOTO: Facebook.com/FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 07:36 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 08:15

FCSB s-a impus în fața Astrei, 3-0, însă meciul de pe Arena Națională, primul oficial din 2021 al celor două echipe, a fost mai echilibrat decât o arată scorul.

Partida a fost una cu ocazii la ambele porți,  însă pe final, jucătorii Astrei au cedat în fața vedetelor de la FCSB, iar Dennis Man, în minutul 77 și Florin Tănase, în minutele 81 și 89, au reușit să aducă victoria care o duce pe FCSB la trei puncte de locul 2, ocupat de CFR Cluj.

Florin Tănase, omul meciului FCSB - Astra

Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, a fost omul meciului. Grație celor două goluri reușite, extrema de la FCSB a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

A venit și mi-a zis «Dacă vine o echipă, cât vrei pe mine? ». I-am spus că 5 milioane de euro. «Ai spus că vrei 3 milioane» și i-am explicat «Dacă semnezi îți bag 3 milioane de euro clauză. Gândește-te și acum. Semnezi și ai 3.000.000 de euro clauză. Vine o echipă și te vrea, cer 5.000.000 de euro». De ce? Păi pentru că așa vreau. 

Tănase, vrei să facem un contract? Fă-l acum și dacă găsești 3.000.000 poți să pleci. Dacă nu ai contract semnat și vine o ofertă pentru tine, vreau 5.000.000 până în ultima zi. Ca să te învăț minte!
- Gigi Becali la ProX pe 12 ianuarie

Aflat la debutul pentru FCSB, chiar împotriva fostei formații, Risto Radunovic a luat nota 7, la fel ca Andrei Vlad, Dennis Man, Octavian Popescu și Florinel Coman.

 Gabriel Simion, Ovidiu Perianu, Valentin Crețu și Alexandru Buziuc au fost cei mai slabi din echipa lui Toni Petrea, fiind notați cu 5, cea mai mică notă a meciului.

De la Astra, toată echipa, cu excepția lui Valerică Găman (7) și Constantin Budescu (6) a primit 5. 

Note GSP la FCSB - Astra: un singur 8, șase fotbaliști cu 7, în rest numai 5 și 6

AUDIO. Moment scandalos la FCSB - Astra

Citește mai multe știri despre FCSB – Astra:

Florin Tănase a răbufnit: „Vor să-și bată joc de noi! De ce ne doresc răul?!”

Dennis Man a recunoscut la final: „E frustrant! Intri în panică” + Ce spune despre plecarea de la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
orlick
orlick  •  16 Ianuarie 2021, 09:45

Meci echilibrat? Posesie 65-35, suturi pe poarta 8-2, centrări 23-6, cornere 4-0. Astra a condus clar doar la îngrijiri medicale / trageri de timp - 9 situații, fata de 0 ale stelei. Încercați și voi sa fiți obiectivi?

valerii.gazzaev
valerii.gazzaev  •  16 Ianuarie 2021, 09:14

In afara de notele date jucatorilor, pe care nu le comentez, vreau sa evaluez si eu performerii acestei runde. In ordine: dsp bucuresti, frf si lpf. Nota 10 cu stelute pentru incalcarea legii! :))

vanbasten_85
vanbasten_85  •  16 Ianuarie 2021, 08:44

Sper ca nea Gigi o sa vina repede cu 'imprumutul' catre Astra. Niculae nu i-a mai platit de 2 luni pe jucatori. Jucatorii si-au facut treaba aseara, deci ' Sa vina banii la baieti'. Urmeaza celelalte meciuri amicale din campionat: FCSB vs Clinceni, Hermanstad, Hagi, Botosani. Cate 2 goluri pe meci in comediile astea de jocuri si il vinzi pe Man cu 100 milioane de euro.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează