FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 3-0

FCSB - ASTRA 3-0. Florin Tănase a răbufnit: „Vor să-și bată joc de noi! De ce ne doresc răul?!”

După FCSB - Astra 3-0, Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a comentat și controversa construită în jurul cantonamentului desfășurat de roș-albaștri în Turcia. +12   FOTO
După FCSB - Astra 3-0, Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a comentat și controversa construită în jurul cantonamentului desfășurat de roș-albaștri în Turcia.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 23:22 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 23:49

După FCSB - Astra 3-0, Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) a comentat și controversa construită în jurul cantonamentului desfășurat de roș-albaștri în Turcia.

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  • GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”.
  • Delegația lui FCSB a revenit joi în România. A scăpat de carantină, după ce a organizat pe repede înainte un amical cu Kemerspor. DSP a decis exceptarea fiecărui jucător în parte.

FCSB. Florin Tănase: „Unii vor să-și bată joc de munca noastră”

„Nu înțeleg de ce atât de mulți oameni ne vor răul. Am mers în cantonament, ne-am pregătit. Unii vor să-și bată joc de munca noastră. După părerea mea, se putea cere o derogare, ca toate echipele din România să meargă în cantonament. 

Sunt răutăți din partea adversarelor. A fost foarte grea schimbarea aceasta de temperatură. Suntem fericiți că am trecut peste și am câștigat cu Astra”, a declarat Florin Tănase, autorul unei „duble” cu cu Astra.

Sunt bucuros că am luat 3 puncte. Aveam nevoie de ele pentru a ne distanța de Craiova și de CFR Cluj. E bine că am câștigat, ne dă încredere. Cei de la Astra au fost bine așezați în teren, nu ne-au dat spații. E greu până dai primul gol. După, e mai ușor
Florin Tănase, despre FCSB - Astra 3-0

+8 FOTO

VIDEO. FCSB a revenit joi în România și a scăpat de carantină

Citește mai multe știri despre FCSB:

Craiova și CFR Cluj, scandalizate de hotărârea DSP: „Șmecherii se descurcă în România! Lumea să se aștepte la orice în acest sezon”

Florin Tănase a refuzat prelungirea contractului! Gigi Becali: „I-am zis «Ia 5.000 de euro pe lună în plus la salariu și mai semnează pe doi ani». Știi ce mi-a răspuns?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
530709807093017
Zaharia Lutu  •  16 Ianuarie 2021, 14:37

Adevarat patron,își iubește echipa f bine Gigi becali ,E singurul patron care face plățile la timp si de aceea răutăciosi se simt frustrați.,

parpalache
parpalache  •  16 Ianuarie 2021, 14:12
Postat de florar pe 16 Ianuarie 2021, 07:51

,,A venit epoca ticăloșilor,,Adică e timpul vostru mă???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  16 Ianuarie 2021, 12:39

cine vorbeste ?farsorul tanase penalty

Vezi toate comentariile (14)
Comentează