FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB » Florin Tănase a refuzat prelungirea contractului! Gigi Becali: „I-am zis «Ia 5.000 de euro pe lună în plus la salariu și mai semnează pe doi ani». Știi ce mi-a răspuns?”

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 17:47 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 18:41

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a dezvăluit că Florin Tănase (26, mijlocaș ofensiv) l-a refuzat în privința prelungirii contractului.

  • FCSB l-a transferat pe Tănase în 2016, de la Viitorul, în schimbul a 1,5 milioane de euro;
  • Florin Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul acestui sezon, conform ProSport.

UPDATE, ora 18:30 

Contactat de GSP.ro, Giovanni Becali a declarat: „Nu știu exact cât mai are contract, până în vară sau încă un an și jumătate. Sunt în vacanță acum, mă voi ocupa atunci când revin”. Firma fostului impresar, condusă acum în acte de Dragoș Sârbu, îl reprezintă pe Florin Tănase.

FCSB » Gigi Becali: „Mai am nevoie de Tănase ca să iau titlul, altfel...”

„Uite de ce vreau să fac contracte pe 5 ani și să mai am opțiune să prelungesc apoi. E cazul lui Florin Tănase. Am negociat cu el. I-am zis «Ia 5.000 de euro pe lună în plus la salariu și mai semnează pe doi ani». Știi ce mi-a răspuns? «Nu, nea Gigi. Lăsați, nea Gigi. Că o fi, că o împărți…»

E vina mea că nu l-am vândut când am avut oferte. Bine, el nu e jucător de 15-20 de milioane de euro, ca Man sau ca Moruțan, și am nevoie de el să iau titlul. Că altfel… Știu eu ce aveam de făcut în cazul lui… Nu vreau să mai ajung într-o situație ca asta. La FCSB trebuie să protejăm investițiile”, a afirmat Gigi Becali pentru ProSport.

+45 FOTO

47 de goluriși 31 de pase decisive a bifat „Tase” la FCSB

FCSB » Gigi Becali a eșuat cu transferul lui Denis Haruț

Astfel, Gigi Becali a încercat să-și scuze oferta declinată de Haruț. Fundașul dreapta de la FC Botoșani era achiziționat cu 700.000 de euro, după care jucătorul a refuzat să semneze cu FCSB două contracte pentru fentarea duratei maxime de cinci ani a legăturii dintre un fotbalist și un club.

Jucătorul a ajuns sâmbătă seară în Capitală ca să semneze contractul cu liderul la zi al campionatului. S-a răzgândit când a aflat care era propunerea reală a clubului: două contracte, unul valabil cinci ani și încă unul tot pentru cinci ani ani, semnat în alb. Al doilea urma să fie înregistrat ulterior, în ultimele șase luni ale primei perioade pe care avea s-o petreacă Haruț la FCSB. El ar fi fost legat de Becali timp de zece ani, sub semnătură!

Propunerea nu i-a convenit lui Denis și e împotriva regulamentului din fotbal, nu numai fotbalistului i-a sunat rău. O sursă care cunoaște legile din fotbal explică: „Durata maximă a unui contract dintre un jucător și un club este de cinci ani. Atașarea încă unui document care să-l lege pe fotbalist pentru încă cinci ani este ilegală!".

VIDEO » Liga 1 revine! Totul despre FCSB - Astra

Citește mai multe articole despre FCSB:

Explicații în premieră pentru declinul lui Adi Petre de la FCSB: „Ceva s-a dereglat. A pățit la fel ca la Esbjerg”

Fostul antrenor al lui Dennis Man i-a scris „perlei” lui Becali: „Am cinci copii cu numărul 98 pe spate care te urmăresc, nu cred că dă bine să faci asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (259)
1745flo
1745flo  •  12 Ianuarie 2021, 12:28
Postat de tatastrumf1 pe 12 Ianuarie 2021, 01:27

Eu am salvat linkurile de la UEFA.COM care spun ca FCSB a batut Barcelona in 1986 si ca FCSB a castiga Cupa Campionilor, ca sa pot sa dau doar paste sa rad de ei :)))))) Uite asa : echipa care a batut Barcelona in finala din 1986 si a castigat Cupa Campionilor se numesteeeeeeeee.... : FCSB !! UITE : https://www.uefa.com/memberassociations/teams/50065--fcsb/standings/ :))))))))))))))))

Atunci de ce cupa e in vitrina lui Talpan si nu la palatul chicios? Dar supercupa? Aia de la uefa sunt dezinformati și iau de bună ce zice frf si lpf, adică slugile gigiste ce-i trec cu vederea toate ilegalitatile si omeniile!

adriann_
adriann_  •  12 Ianuarie 2021, 11:21

Sigur, acum baga cu "roja_azul", mai stai un pic si deverseaza cu randoom etc :))) Hai, nu te sfii, nu e ca si cum ar fi prima oara :)))

Silvio
Silvio  •  12 Ianuarie 2021, 11:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Prostia din tine tot nu a iesit.. ramane acolo, neclintita! :)))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (259)
Comentează