FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ce urmează pentru căpitanul de la FCSB » Ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase

Al-Nasr Dubai a transmis oferta de trei milioane de euro către FCSB, pentru transferul lui Florin Tănase (26 de ani). A mai rămas doar ca mijlocașul să-și afle salariul, unul care va fi aproape de patru ori mai mare decât câștigă acum la FCSB. +30   FOTO
Al-Nasr Dubai a transmis oferta de trei milioane de euro către FCSB, pentru transferul lui Florin Tănase (26 de ani). A mai rămas doar ca mijlocașul să-și afle salariul, unul care va fi aproape de patru ori mai mare decât câștigă acum la FCSB.

Articol de , , - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 20:44 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 22:34

Al-Nasr Dubai a transmis oferta de trei milioane de euro către FCSB, pentru transferul lui Florin Tănase (26 de ani). A mai rămas doar ca mijlocașul să-și afle salariul, unul care va fi aproape de patru ori mai mare decât câștigă acum la FCSB.

FCSB va trebui să se descurce în partea a doua a sezonului fără fotbalistul cel mai bun. Florin Tănase va pleca la Al-Nasr Dubai, arabii plătesc trei milioane de euro și mai negociază doar contractul jucătorului.

Omul care l-a adus pe Ianis Stoica la FCSB îi prevede acestuia un viitor strălucitor: „O să fie imposibil de oprit”
FCSB
Omul care l-a adus pe Ianis Stoica la FCSB îi prevede acestuia un viitor strălucitor: „O să fie imposibil de oprit”

Florin Tănase își vede dorința îndeplinită

Afacerea ar trebui să fie realizată în următoarele două zile, deci Florin o să continue să joace în ultima etapă știind deja că va pleca în Emiratele Arabe Unite. El a insistat și în declarațiile publice că își dorește să plece, de aceea a și acceptat modificarea contractului înaintea sezonului, ajungând la o clauză de reziliere de trei milioane de euro în locul celei de cinci milioane de euro avută anterior.

Lovitură financiară pentru Florin Tănase

Tănase e căpitan și e cel mai influent jucător din lot, el este important și pentru Becali, doar că patronul știe că Florin vrea să plece și e de acord cu planul său. A avut o contribuție semnificativă și în sezonul acesta, în care a marcat opt goluri în 16 meciuri din campionat.

Tratativele pentru transferul său la Al-Nasr au curs și în zilele acestea și sunt șanse foarte mari să fie făcută afacerea până de Sărbători. Tănase va primi peste un milion de euro pe sezon în Emirate, cu mult mai mult decât încasează la FCSB. 

Aici încasează 30.000 de euro lunar, conform noului contract, o sumă care-l face oricum fotbalistul cel mai bine plătit din lot. Keșeru câștigă 25.000 de euro pe lună. În Liga 1, mai bine plătit e doar Alibec, de la CFR Cluj, cu 370.000 de euro în 11 luni. 

63 de goluria marcat Tănase în 169 de meciuri jucate la FCSB în campionat. El a fost achiziționat de la Viitorul în 2016 cu 1,5 milioane de euro, o jumătate din suma care va fi plătită acum în schimbul său

Florin Tănase, plimbat peste tot la FCSB

Becali l-a considerat în permanență pe Tănase un fotbalist important, însă l-a mutat de pe un post pe altul. Căpitanul roș-albaștrilor a fost inter, mijlocaș ofensiv în 4-2-3-1, extremă stânga, vârf. Nu există o specializare clară a lui Florin. Acum ar intra, cel mai des, ca inter în 4-3-3, doar că Gigi nu are un plan clar. De când a ajuns la FCSB, Florin nu a câștigat vreun titlu de campion.

Victor Becali: „E normal să vrea să plece!”

Victor Becali, agentul lui Tănase, e de acord cu planul jucătorului: „E un om foarte serios, a jucat la FCSB cât de bine a putut și vrea să plece în alt campionat. Nici nu mai pot să spun că e aproape de un transfer, că a tot fost aproape și a picat!”. 

Florin va împlini 27 de ani pe 30 decembrie, deci o să-și scadă șansele să fie transferat dacă nu va izbuti să plece nici acum.

+26 FOTO

Gigi Becali: „Joacă Popescu în locul lui”

Becali a găsit deja un înlocuitor al lui Tănase, pe Octavian Popescu. Folosit până acum ca mijlocaș stânga, Popescu va deveni mijlocaș central ofensiv ca să-l înlocuiască pe Florin. 

„Coman o să joace mijlocaș stânga" e planul lui Gigi. În sistemul 4-3-3 al lui Gigi, Popescu ar fi inter, mijlocaș ofensiv. Pe dreapta va juca Cordea. Pe stânga, Florinel Coman. În locul lui Tănase va fi, așadar, Octavian Popescu.

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Sepsi - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Factorul Neubert » FCSB, echipa finalurilor de meci: aproape o treime dintre puncte, câștigate în ultimele minute ale meciurilor

E plătit de 8 ori mai prost decât Keșeru, dar îl surclasează! Claudiu, în umbra puștiului-minune de la FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
socratead
socratead  •  18 Decembrie 2021, 21:29

De ce atata amatorism in relatarea stirilor? Va contraziceti in acelasi articol. 30,000Euro pe luna inseamna 360,000Euro pe an. 1 Milion pe an este MAI PUTIN de 3 ori salaeiul actual. Cu toate acestea acest geniu reporter spune ca este de aproape 4 ori salariul. Eu unul i-as taia din salariu acestui reporter si probabil nu si-ar da seama la ce aritmetica stie...

leu.mr
leu.mr  •  18 Decembrie 2021, 13:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

horatiuleo
horatiuleo  •  18 Decembrie 2021, 10:26
Postat de contrabas3 pe 18 Decembrie 2021, 10:21

Mai bine SHIBA - e la modă. :))

Give me your tears and I will eradicate the thirst in Africa.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează