FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO + FOTO Florin Tănase a ieșit de la Palat: „Săptămâna asta semnez cu noua echipă”

Florin Tănase a venit azi la Palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru. Cei doi n-au discutat despre o posibilă revenire a mijlocașului la FCSB, fostul căpitan al roș-albaștrilor susține că în această săptămână va semna cu o altă echipă. +6   FOTO
Florin Tănase a venit azi la Palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru. Cei doi n-au discutat despre o posibilă revenire a mijlocașului la FCSB, fostul căpitan al roș-albaștrilor susține că în această săptămână va semna cu o altă echipă.

Articol de , - Publicat luni, 31 iulie 2023 14:50 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 14:53

Florin Tănase a venit azi la Palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru. Cei doi n-au discutat despre o posibilă revenire a mijlocașului la FCSB, fostul căpitan al roș-albaștrilor susține că în această săptămână va semna cu o altă echipă.

După doar un an la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite, Tănase și-a reziliat contractul. Gigi Becali îl aștepta înapoi la FCSB numai dacă mijlocașul ofensiv în vârstă de 28 de ani n-ar fi avut o ofertă importantă din străinătate. 

Gigi Becali, despre negocierile cu CSA Steaua: „Am semnat biletul la ordin avalizat. Îi rog pe suporterii de la Peluza Sud ceva”
FCSB
Gigi Becali, despre negocierile cu CSA Steaua: „Am semnat biletul la ordin avalizat. Îi rog pe suporterii de la Peluza Sud ceva”

VIDEO. Florin Tănase: „Probabil săptămâna asta voi semna cu noua echipă”

Întrebat dacă a semnat cu FCSB, Tănase a glumit: „Ce să semnez? Nu am semnat, mă mai gândesc, am văzut că n-avem cu cine să jucăm. Ați găsit echipă? (n.r. - aluzie la ce declarase Becali mai devreme). Dacă găsiți echipă, atunci poate semnez cu FCSB. Glumesc. Vorbind serios, cu siguranță o să mă întorc la un moment dat”. 

„A fost plăcută întâlnirea cu domnul Becali, ca de obicei. Am stat cu dânsul, am discutat. Suntem apropiați, este ca un al doilea tată pentru mine. Mă bucur că am această relație cu dânsul”, a mai spus Tase, care urmează să semneze cu o nouă echipă zilele viitoare: „Sunt în discuții cu mai multe cluburi din străinătate și probabil săptămâna asta voi semna. În acest moment, prima mea opțiune e să merg afară”.

FCSB are o echipă foarte bună, un lot bun, cu jucători experimentați, sunt tineri talentați. Au făcut transferuri foarte bune și cred că au prima șansă la campionat. Sunt bucuros pentru ei, au un start de sezon foarte bun, 4 victorii din 4, sper să o țină tot așa și să se califice și cu CSKA 1948 Sofia. E extraordinar că FCSB revine în Ghencea, acolo trebuia să joace de-acum ceva timp, dar nu e niciodată prea târziu

- Florin Tănase

VIDEO. Gigi Becali, patron FCSB: „L-am îndrumat pe Tănase să plece afară”

„Tănase a venit pe la mine. Are o ofertă prea mare. Altfel, așa avea de gând, să vină la FCSB. L-am îndrumat să plece. După doi ani, vine la mine jucător și antrenor secund. Când e omul bun și are calitate, e primit oricând. La fel și Chiricheș”, a declarat Becali, care a avut întotdeauna o relație bună cu Florin.

+2 FOTO

Florin Tănase a produs 110 de goluri la FCSB

Tănase a ajuns la FCSB în septembrie 2016. În schimbul lui, Becali a plătit, cu tot cu răscumpărarea procentelor deținute de Viitorul, nu mai puțin de două milioane de euro. 

În cei 6 ani petrecuți în tricoul roș-albastru a reușit să producă 111 de goluri: a înscris de 83 de ori și a oferit 28 de pase decisive, în toate competițiile. A bifat 228 de partide, ceea ce înseamnă că a intervenit pe tabelă, în medie, o dată la două meciuri.

Florin Tănase, la Adana Demirspor?

Yuksel Yesilova, 54 de ani, a declarat că Tănase s-a înțeles cu Adana, echipa antrenată de Patrick Kluivert. 

Adana se întoarce din România cu un transfer bun, Florin Tănase. Cele două părți au ajuns la un acord. Tănase a fost multă vreme căpitanul Stelei, e un fotbalist foarte bun, de echipă națională, va fi util la Demirspor”, a declarat Yesilova, citat de 5ocakgazetesi.

Adana Demirspor e adversara celor de la CFR Cluj din turul II preliminar Conferene League. Cele două formații au remizat în manșa tur din Gruia, scor 1-1.

Yesilova a venit în România în 2006, când a lucrat ca antrenor secund la Poli Timișoara. A mai trecut pe la cluburi ca Sportul, U Cluj, FCSB, Ceahlăul, Petrolul, Astra, Dinamo, Rapid și Gloria Buzău, la ultima până la final de 2021. Ultima dată, a fost „principal" la Agri 1970 Spor, în liga a 4-a din Turcia.

Florin Tănase a ieșit de la Palat: „Săptămâna asta semnez cu noua echipă”
Yuksel Yesilova

Culisele despărțirii lui Florin Tănase de Al Jazira

Probleme fostului decar de la FCSB au început după numirea noului antrenor, Frank De Boer. Fostul internațional olandez i-a transmis că nu intră în planurile sale și l-a trimis să se antreneze cu echipa de tineret sau singur. În plus, nici nu l-a luat în cantonamentul din Germania, spre nemulțumirea lui Tănase. Dinspre club i s-a transmis că e pe lista de transferuri.

Sursele GSP susțin că mijlocașul a somat în scris clubul privind nerespectarea contractului și a dreptului său la muncă, a transmis că nu este de acord cu modul „umilitor” în care a fost tratat.

După mai multe discuții oficiale purtate cu reprezentații clubului, Florin Tănase - reprezentat de avocata Ruxandra Argăseală - a încetat raporturile contractuale și a devenit liber de contract. „A fost o încetare amiabilă a contractului”, a declarat fata președintelui de la FCSB pentru Gazeta Sporturilor.

6 goluriși 3 pase decisive a reușit Florin Tănase la Al Jazira în 24 de apariții; venise vara trecută de la FCSB, în schimbul a 3 milioane de euro

VIDEO. Mihai Stoica: „Florin Tănase vrea să joace în străinătate”

Mai multe articole de actualitate:

Fotbalistul pe care Becali l-a numit „vagabond” și l-a pus să conducă un Matiz a ajuns un analist apreciat: „Plin de umor, dar mereu precis”
FCSB
Fotbalistul pe care Becali l-a numit „vagabond” și l-a pus să conducă un Matiz a ajuns un analist apreciat: „Plin de umor, dar mereu precis”
Cum a fost pedepsit fostul jucător de la FCSB, deși era nevinovat: „Olăroiu m-a trimis la echipa a doua, dar am fost doar șofer”
GSP Live
Cum a fost pedepsit fostul jucător de la FCSB, deși era nevinovat: „Olăroiu m-a trimis la echipa a doua, dar am fost doar șofer”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  31 Iulie 2023, 15:32

Ok. Si care e stirea aici?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează