FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Tănase, după ce a rămas liber de contract: „M-am gândit să revin la FCSB, dar apoi s-a întâmplat asta”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 20:30 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 20:42

După doar un an la Al Jazira, Florin Tănase e liber de contract. Gigi Becali s-a interesat de el, dar mijlocașul ofensiv de 28 de ani preferă să joace în străinătate.

Plecat de la FCSB pentru 3 milioane de euro, după 6 ani, Florin Tănase spune că s-a gândit la o revenire la formația roș-albastră, dar între timp a primit mai multe propuneri din străinătate. Totuși, fostul căpitan de la FCSB spune că ar vrea să mai joace în Liga 1, în finalul carierei.

Marius Șumudică nu o menajează pe FCSB: „Jocul mi-a lăsat un gust amar. Nu a arătat cum trebuie”
REACTIE
Marius Șumudică nu o menajează pe FCSB: „Jocul mi-a lăsat un gust amar. Nu a arătat cum trebuie”

Florin Tănase, după ce a rămas liber de contract: „M-am gândit să revin la FCSB”

„Sunt jucător liber începând de ieri. Sunt în discuții cu câteva cluburi din străinătate şi o să văd ce decizie o să iau.

Normal că m-am gândit la revenirea la FCSB, ţinând cont şi de relaţia mea cu Gigi Becali şi de faptul că ţin cu această echipă de mic. Normal că mă gândesc. Dar au apărut aceste oportunităţi din străinătate şi va fi greu ca să revin. Cu siguranţă, dacă se va ivi posibilitatea, voi reveni la FCSB”, a spus Florin Tănase pentru as.ro.

Gigi Becali îl voia pe Florin Tănase la FCSB

 Contactat de Gazeta Sporturilor, Gigi Becali a vorbit despre situația lui Tănase: „El are ofertă de 3 milioane de euro pe doi ani. Dacă nu era, venea”. 

Ulterior, patronul FCSB a oferit la OrangeSport mai multe detalii: „El cu siguranță vrea să vină la noi. Am vorbit cu el și mi-a spus «Nea Gigi, am o ofertă de 3 milioane pe doi ani, din Turcia». Și mai are una din Țările Arabe, de 3,4 milioane de euro. I-am spus «Mi-ai promis, dar du-te și fă bani, dacă ai ofertele astea»”.

Citește și: 

Gabi Balint, reacție categorică: „Să nu mai pronunțe! Ne facem de râs, las-o-ncolo”

FCSB, aproape de a fi scoasă în decor de UEFA! Ce umilință fără precedent e în pericol să suporte

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
valentindragobete
valentindragobete  •  28 Iulie 2023, 20:18

Pentru toți proștii frustrați care au ieșit deja pe interval dar și pentru ăia care vor veni: băieți, voi toți, cu toate neamurile voastre până la gradul zece, n-o să câștigați in zeci de ani banii pe care Tănase și-i bagă în buzunar din (ne)fotbalul lui ! Așadar ciocul mic și mâinile pe buzunarele goale să nu vă sufle vântul, hi-hi-hi!

VanBasten
VanBasten  •  28 Iulie 2023, 12:20
Postat de Newman pe 28 Iulie 2023, 09:01

De fapt finalul carierei a venit inainte sa inceapa o cariera pentru acest fotbalist.

Nascut talent si mort speranta.

magic4ever
magic4ever  •  28 Iulie 2023, 11:47

Fraieri rau cei care ii propun salariu de 3 milioane pentru 2-3 sezoane simulatorului de Tanase...este o gluma de fotbalist,nici la camile nu a reusit nimic

Vezi toate comentariile (9)
Comentează