FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Coșmarul lui Florinel Coman nu se mai termină » Vedeta FCSB-ului este la un pas de o nouă operație + cât ar putea lipsi de pe teren

Florinel Coman, aproape de operație
Florinel Coman, aproape de operație

Articol de - Publicat vineri, 02 iulie 2021 11:33 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 12:13

FCSB nu scapă de blestemul accidentărilor nici în noul sezon. Florinel Coman (23 de ani) nu s-a refăcut după accidentarea suferită la meciul cu Macedonia, scor 3-2 pentru România și cel mai probabil se va opera.

După ultimele controale efectuate de extrema roș-albastră, medicii i-au spus că nu este refăcut în urma leziunii de la adductori și a pubalgiei de care a suferit, a anunțat Prosport.
 

Coman, out pentru încă 3 luni dacă se operează

În cazul în care Florinel Coman va ajunge la operație pentru a-și rezolva problema cu pubalgia, atunci Dinu Todoran nu se va putea baza pe serviciile extremei stânga aproximativ trei luni. Astfel, fotbalistul în vârstă de 23 de ani nu va putea juca în primele meciuri din sezonul 2021 – 2022, dar nici la debutul în Conference League. 

După operația de pubalgie, Florinel Coman va fi nevoit să stea trei săptămâni fără să se antrenezee, urmând ca ulterior să înceapă recuperarea, ceea ce îl va ține departe de gazon o perioadă de trei luni, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Valentin Mihăilă, fotbalistul lui Parma care s-a operat la finalul lunii mai.

5milioane de euro este cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.

33de goluri și 35 de pase de gol are Coman în tricoul FCSB-ului în 130 de apariții

Citește aici alte știri despre FCSB:

Bogdan Argeș Vintilă a plecat de la FCSB! Mesajul antrenorului: „Astăzi am reziliat”

FCSB se distrează în amicale! Încă o victorie categorică: 4 marcatori diferiți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
niculaemoromete
niculaemoromete  •  02 Iulie 2021, 19:54

Game over, Florinel: la 23 ani pubalgie ... fumatul este cea mai perversă otravă, dar când ești tânăr și veșnic nu poți înțelege acest simplu adevăr! La 50 de ani, cu burtă de bere, la gura parterului de bloc, în timp ce Ioana mănâncă floare prăjită de ea la balconul de la 4, o să povestești ce puteai să fi în viață dar n-ai avut minte pentru asta!

corectu
corectu  •  02 Iulie 2021, 16:15

S-a încercat prin tratament,dar probabil fără rezultate spectacu- loase.Un jucător f.bun,care simte jocul.În perioada de până la accidentare jocul lui a mai scăzut.Pubalgia nu i-a permis să mai tragă la poartă cu aceeași intensitate.Dacă nici operația nu-i rezolvă problema(din păcate sunt șanse mici)putem spune că s-a ratat.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  02 Iulie 2021, 15:33

Urmeaza prabusirea cotei si un nou caz Gabi Iancu, Tanase. Costea .etc etc. Pacat, imi pare rau pentru el dar imi pare bine ca s-a ars Becaliotul fariseu ca nu a acceptat oferta de 9 milioane de la Sporting. O zi buna

Vezi toate comentariile (10)
Comentează