FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB

Florinel Coman dezlănțuit! Și-a înjurat grosolan căpitanul în timpul meciului cu Poli Iași

Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 21:14

Florinel Coman pare să fi întrecut orice limită la FCSB. După ce ieri l-a criticat pe Nicolae Dică pentru modul în care alcătuiește primul ”11”, astăzi mijlocașul s-a contrat puternic cu un coechipieri.

Coman a executat o lovitură liberă în minutul 29 al meciului cu Poli Iași, însă a încercat să trimită direct pe poartă, dar a lovit mingea defectuos și balonul a trecut pe lângă buturile porții moldovene.

Imediat Coman a fost certat de căpitanul Lucian Filip pentru indolența de care a dat dovadă jucătorul venit de la Viitorul. Coman nu s-a lăsat nici el mai prejos și s-au putut citi pe buzele sale mai multe cuvinte vulgare.

"Ce vrei, mă? Pi**-m-aș pe tine de pr***", i-a transmis Coman căpitanului său.

Și Dică s-a arătat dezamăgit de execuția lui Coman, căruia i-a făcut mai multe semne disperate că nu trebuia să bată așa lovitura liberă.

filip +3 FOTO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
ray51
ray51  •  26 Noiembrie 2018, 10:29

Ar trebui sa-si depaseasca statutul de etnic. Ca are talent nu contesta nimeni. Dar mai e nevoie de educatie (Gigi, Nicu, MM), foarte multa munca si viata extrasportiva corecta.

invinctus
invinctus  •  26 Noiembrie 2018, 08:09

Ce poti sa i ceri la o *** ???? *** *** ce esti !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  26 Noiembrie 2018, 07:53

Coman a luat-o dupa Alibec si nu e bine.Viata de fotbalist e foarte trecatoare.Coman sa-si vada de jocul lui ca nu merge.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează