FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman l-a enervat pe Gigi Becali » Cum se vede situația extremei de la FCSB în interiorul clubului

Florinel Coman // FOTO: Imago
Florinel Coman // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 14:33 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 14:53

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația în care se află Florinel Coman.

Extrema de 24 de ani a intrat în dizgrația lui Gigi Becali, după o serie de prestații slabe, iar patronul FCSB este gata să renunțe la el, în schimbul a 3 milioane de euro.

Mihai Stoica a reacționat dur după ce a auzit ce a declarat Dică: „O prostie! Înclin să cred că nu știe nimic despre fotbal”
FCSB
Mihai Stoica a reacționat dur după ce a auzit ce a declarat Dică: „O prostie! Înclin să cred că nu știe nimic despre fotbal”

Mihai Stoica: „Florinel Coman trebuie să se autodepășească ca să-l scoată pe Octavian Popescu din echipă”

Coman e atacant lateral stânga. Punct. Nu există altă poziție. A jucat număr 9 la juniori, dar poziția lui e atacant stânga. Dar vede și el cum e Octavian Popescu. E cel de anul trecut.

Coman trebuie să fie genul care să se autodepășească ca să-l scoată pe Octavian Popescu din echipă. Nu știu dacă este. Nu l-am citit încă. Există fotbaliști pe care-i simți de la început și zici «Asta își va da viața ca să joace». 

El trebuie să înțeleagă că e într-un moment important al carierei. Nu a fost obișnuit să nu joace. A avut doi ani probleme din cauza accidentărilor. Iar acum trebuie să lupte pentru a-l scoate pe Tavi Popescu din echipă”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Gigi Becali vrea să-l vândă pe Florinel Coman

Becali i-a oferit lui Florinel în mod oficial dreptul de a pleca oriunde pentru 3 milioane de euro. Pe atacantul crescut de Hagi nu-l vrea nimeni cu suma aceasta. Gigi chiar a ajuns să nu-l mai suporte pe Florinel Coman, el i-a oferit atacantului o hârtie care îi dă dreptul să plece la oricare club în schimbul a trei milioane de euro. 

„Eu îi dau drumul și la Rapid. I-am dat o hârtie de trei milioane de euro. Eu vreau banii pe care i-am dat pe el, trei milioane. Du-te la Rapid, du-te în România sau unde vrei. Pe mine nu mă interesează unde se duce un jucător când pleacă de la mine”, a declarat Becali la Pro Arena.

Florinel Coman a devenit mai slab

Foaia oficială nu are o mare valoare, pentru că pe Florinel nu-l vrea nimeni cu un asemenea preț. În România nu poate plăti niciun club atât de mult, iar din străinătate nu mai există interes de când prestațiile lui au fost tot mai slabe și a mai fost și accidentat des și grav. 

Rapidul s-a interesat la un moment dat, însă l-ar fi luat ori gratuit, ori sub formă de împrumut, ori cu un preț foarte mic. Coman are 24 de ani și a regresat, nu s-a transformat în fotbalistul foarte bun pe care îl vedea Becali.

În sezonul trecut nu a marcat niciun gol, în stagiunea aceasta a înscris de două ori. Gigi s-a enervat și pentru că jucătorul l-a sunat înaintea derby-ului cu CFR și i s-a plâns că el e folosit tot mai rar de când Octavian Popescu e titularul postului de extremă stânga.

VIDEO Bogdan Mara: „Știam că Omrani la FCSB nu e o mutare bună. Dan Petrescu e singurul care știe să-l motiveze”

Citește și:

Fotbalistul lui FCSB, prezentat la alt club din Superligă: „Bun venit în familia Universității!

Becali sau nou-venitul Șucu? Cine e cel mai bogat român din fotbal, conform topului Capital » Clasamentul primilor 10

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
rantboom
rantboom  •  18 Decembrie 2022, 18:03
Postat de VanBasten pe 17 Decembrie 2022, 20:50

Jucator cumparat cu 3 milioane de euro. Acum valoreaza 30.

2 milioane de euro,l-am luat cu 2 milioane de euro. in medie am dat 400 de mii de euro pentru fiecare an jucat la noi.

zica
zica  •  18 Decembrie 2022, 11:36

Meme ,un norocos pe care l-ati Day afara Crețu de la Craiova ,magicianul din Pipera ,Ancelloti fotbalului piperean,Klopul șef de turma nu a văzut ca omul e tătic la mijloc și vorba unui clasic faptele vorbeste asa și cu Coman l-a terminat psihic ,azi e Mbape ,mâine îl vând degeaba omul ne-a omorât banii ,banii ,dacă nu era Vizionarul prefăcut de la muntele Athos murea fotbalul Nu ,în rest așteptăm noi elucubrații din partea stăpânului banilor.

parpalache
parpalache  •  18 Decembrie 2022, 09:07

Dar Florinel nici nu prea a fost bagat!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează