FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a reacționat dur după ce a auzit ce a declarat Dică: „O prostie! Înclin să cred că nu știe nimic despre fotbal”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 11:42 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 13:37

Mihai Stoica și Nicolae Dică au în continuare un schimb de replici, de la distanță, iar managerul general de la FCSB a avut o replică dură pentru antrenor.

După FCSB – CFR Cluj 0-1, Nicolae Dică a criticat maniera în care echipa roș-albastră a stat la faza fixă la care Yuri a marcat, iar Mihai Stoica i-a dat rapid replica.

Becali sau nou-venitul Șucu? Cine e cel mai bogat român din fotbal, conform topului Capital » Clasamentul primilor 10
TOP 10
Becali sau nou-venitul Șucu? Cine e cel mai bogat român din fotbal, conform topului Capital » Clasamentul primilor 10

Noi tensiuni între Nicolae Dică și Mihai Stoica

Analizând faza golului care a decis derby-ul, Nicolae Dică consideră că portarul Andrei Vlad are partea sa de vină pentru că nu a ieșit pe centrare.

 „Aici, cred că portarul trebuia sa iasă la faza asta. Este la 5 metri, mingea cade la 7 metri. Are doar 2 metri de făcut. Jucătorii nu au mai coborât. Ei probabil că așteptau să iasă portarul. E regulă. Când stai cu linia sus, portarul trebuie să iasă pe orice minge care e la 7-8 metri. 

Vlad, dacă atacă mingea, o prinde. Jucătorii au ajuns înainte la minge pentru că el se retrage”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

Mihai Stoica a reacționat dur după ce a auzit ce a declarat Dică: „O prostie! Înclin să cred că nu știe nimic despre fotbal”
Andrei Vlad, în momentul în care este executată lovitura liberă
Mihai Stoica a reacționat dur după ce a auzit ce a declarat Dică: „O prostie! Înclin să cred că nu știe nimic despre fotbal”
Andrei Vlad se retrage spre linia porții, după executarea loviturii libere

Mihai Stoica: „Cine spune asta nu se pricepe”

Întrebat dacă Andrei Vlad a greșit la acea fază, așa cum a sugerat Nicolae Dică, Mihai Stoica a avut un răspuns dur.

„Am auzit... Este o mare prostie! Dacă spui așa ceva, înseamnă că nu știi nimic despre portărie. Mingea se duce între jucători. Dacă portarul iese, riscă să nu ajungă la minge și să facă penalty. Nu are cum să iasă niciodată! Dacă cineva spune că trebuie să iasă, înseamnă că nu știe portărie. Înclin să cred că nu știe nimic despre fotbal.  

Dacă nu era acea aglomerație, putea să iasă. Dar mingea era în cădere și nu mai avea cum să ajungă la minge.

Eu vreau să demontez prostiile. Unii vorbesc prostii și au impresia că spun lucruri foarte inteligente. Vlad a apărat excepțional”, a spus MM Stoica.

VIDEO Bogdan Mara: „Știam că Omrani la FCSB nu e o mutare bună. Dan Petrescu e singurul care știe să-l motiveze”

Citește și: 

Decizia din FCSB – CFR Cluj care nu a fost pe placul lui Mihai Stoica: „Eu nu l-aș fi scos” + Jucătorul surpriză pe care-l consideră cel mai bun din echipă

Done deal! Fotbalistul lui FCSB, prezentat la alt club din Superligă: „Bun venit în familia Universității!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
quattro21
quattro21  •  17 Decembrie 2022, 18:06

Chiar nu gasiti un prfesor de sport, un fost fotbalist inteligent, cu scoala , un om normal, care munceste, plateste taxe si merita promovat sa isi dea cu parerea in loc de un infractor si personaj negativ din fotbalul romanesc? Cautati un copil talentat, un antrenor de copii si juniori, un antrenor din ultima divizie care are un progres si promovati parerile lor. E jenant ce a ajuns fotbalul romanesc.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  17 Decembrie 2022, 15:57

Tu ai mai multa scoala decat Dica =)))))

gicapuia
gicapuia  •  17 Decembrie 2022, 15:09

Pai daca nu stie nimic despre fotbal cum dracu l-ati pus de 2 ori antrenor la voi !??!?!??! Sau tu si seful tau habar nu aveti despre fotbal . Sunteti atit de grei de cap ca nu s-a prins nimic de voi in atita amar de vreme.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează