FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-1

FOTO Detaliul semnalat de Dică după FCSB - CFR l-a scos din sărite pe MM: „Niște bazaconii, nu are niciun sens! Să vină și să explice”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a fost deranjat de analiză făcută de Nicolae Dică (42 de ani) la finalul derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1. +23   FOTO
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a fost deranjat de analiză făcută de Nicolae Dică (42 de ani) la finalul derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 19:51 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 19:53

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a fost deranjat de analiză făcută de Nicolae Dică (42 de ani) la finalul derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1. 

Nicolae Dică a analizat eșecul suferit de FCSB în fața campioanei și crede că Pintilii și Strizu au pregătit greșit fazele fixe. Fostul antrenor al grupării bucureștene a spus că Joonas Tamm ar fi trebuit plasat în zona centrală, în marcaj la Yuri.

Mihai Stoica și Marius Bilașco, față în față după FCSB - CFR Cluj: „Să nu ne păcălim!”
FCSB - CFR Cluj 0-1
Mihai Stoica și Marius Bilașco, față în față după FCSB - CFR Cluj: „Să nu ne păcălim!”

Mihai Stoica, replică acidă pentru Nicolae Dică: „Niște bazaconii!”

„Tot ce a spus Dică nu are niciun sens! De ce e mai bun Tamm decât Dawa și de ce e mai bun Yuri decât Boateng sau Janga? Nu are niciun sens! Să explice. Cel mai bun defensiv la noi, era pus primul în marcaj, era Compagno. Dar el a lipsit.

Să spună de ce când vine în următoarea emisiune! Pentru numele lui Dumnezeu! Avem 3 jucători peste 1,90, nu e unul mai bun decât celălalt. 

Nu vreau să vorbim prostii de dragul de a vorbi. Vorbim prostii! În momentul în care se joacă zonă sau om la om nu iei gol decât dacă greșești! Sunt niște bazaconii.

Eu zic că exact de asta a venit, de dragul de a vorbi. Eu zic că Burcă, Yuri, Boateng, Janga, toți sunt foarte buni în dueluri aeriene. Cum să îi apărăm pe toți?!”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Ce a semnalat Nicolae Dică

La golul victoriei marcat de Janga în minutul 69, Yuri a rămas singur la 8 metri de poartă. Cel mai apropiat om de el în momentul centrării a fost Edjouma. Dică spune că Tamm ar fi trebuit plasat în acea zonă.

Detaliul semnalat de Dică după FCSB - CFR l-a scos din sărite pe MM: „Niște bazaconii, nu are niciun sens! Să vină și să explice”
Tamm indicat cu săgeată verde, Yuri indicat cu săgeata roșie / FOTO: Captură @Orange Sport

VIDEO. Bogdan Mara: „Știam că Omrani la FCSB nu e o mutare bună. Dan Petrescu e singurul care știe să-l motiveze”

Citește și alte știri din fotbal: 

VIDEO Mitriță, gol senzațional în poarta lui Ospina » A sărit direct în brațele lui Șumudică, dar pentru Al-Raed a urmat dezastrul

VIDEO Adrian Mutu își avertizează jucătorii: „Ar fi cea mai mare greșeală să îi privească de sus pe cei de la UTA. Lucrul ăsta ar fi de neiertat pentru mine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Sarcastique
Sarcastique  •  17 Decembrie 2022, 08:08

ce usor ajungi "expert orange ". orice fcsbist ba e antrenor secund la nationala , ori secund la fcsb , dar expert la orange .

Alexsandrro
Alexsandrro  •  16 Decembrie 2022, 22:27

Doi specialisti cu renume in lumea fotbalului!

johny2003
johny2003  •  16 Decembrie 2022, 22:19

Bazaconia m&m e sarit de pe fix de mult... Ce sa mai vorbim de cind a iesit de la Mititica....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează