FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-1

Mihai Stoica și Marius Bilașco, față în față după FCSB - CFR Cluj: „Să nu ne păcălim!”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, și Marius Bilașco (41 de ani), oficialul celor de la CFR Cluj, au stat față în față după derby-ul de joi seară, câștigat de „feroviari” cu 1-0. +23   FOTO
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, și Marius Bilașco (41 de ani), oficialul celor de la CFR Cluj, au stat față în față după derby-ul de joi seară, câștigat de „feroviari” cu 1-0.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 19:27 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 19:32

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, și Marius Bilașco (41 de ani), oficialul celor de la CFR Cluj, au stat față în față după derby-ul de joi seară, câștigat de „feroviari” cu 1-0.

Invitați în studioul Orange Sport, Marius Bilașco și Mihai Stoica au căzut de acord și au declarat că CFR Cluj a fost mai bună în derby-ul de pe Arena Națională. 

Varga, Macron, Corsicanu și Infantinu
editorial cristi geambașu
Varga, Macron, Corsicanu și Infantinu

Marius Bilașco, după FCSB - CFR Cluj 0-1

„Sincer, nu pot să zic că ne așteptam. Un egal era un rezultat bun pentru noi. Acum, că a ieșit așa, cu atât mai bine. Prima repriză a fost destul de încâlcită, greu de privit. Nici eu n-am înțeles prea mult de din ea. 

A doua a fost mai dinamică. Am avut ocazii doar prin faze fixe, FCSB a avut ocaziile mari după golul nostru. Suntem foarte mulțumiți”, a spus Marius Bilașco la Orange Sport. 

Mihai Stoica: „Înclin spre o victorie meritată”

„Înclin să spun că a fost o victorie meritată. Să nu ne păcălim de cele două mari ratări ale noastre. Au fost foarte mari, doar că au venit la 1-0. La 0-0 nu am avut mai nimic. Știam că-s foarte puternici la fazele fixe, dar nu am reușit să îi blocăm. Ce să spun? 

Nu e o lovitură grea! Noi venim de pe locul 14. Într-adevăr, meciul ar fi trebuit să ducă într-un X, dar n-aș putea să zic că nu e meritat. Ei au avut ocazii mari înainte de gol, Vlad a apărat extraordinar. 

Ce nu înțeleg eu este de ce nu am avut reacția de după gol la 0-0. E foarte greu de explicat, am văzut și la Campionatul Mondial, iau un exemplu random, Franța - Danemarca. Francezii s-au retras la 1-0, apoi la 1-1 au ieșit iar la atac. 

De arbitraj n-am mare lucru de reproșat, poate doar ceva decizii disciplinare, dar nu e cazul. Principalul motiv pentru care am pierdut au fost absențele lui Olaru și Compagno. Departe de a fi înlocuiți! Am suferit mult fără ei”, a fost analiza lui Mihai Stoica. 

La gol e vina jucătorilor, au stat prost. Am avut șansă cu Vlad înainte, dar acum n-a mai putut nici el să facă nimic
- Mihai Stoica, manager general FCSB 

VIDEO. Bogdan Mara: „Știam că Omrani la FCSB nu e o mutare bună. Dan Petrescu e singurul care știe să-l motiveze”

Citește și alte știri din fotbal: 

VIDEO Mitriță, gol senzațional în poarta lui Ospina » A sărit direct în brațele lui Șumudică, dar pentru Al-Raed a urmat dezastrul

VIDEO Adrian Mutu își avertizează jucătorii: „Ar fi cea mai mare greșeală să îi privească de sus pe cei de la UTA. Lucrul ăsta ar fi de neiertat pentru mine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  17 Decembrie 2022, 13:49
Postat de SorinLS pe 16 Decembrie 2022, 21:30

Cu ce gresim de trebuie sa-i suportam pe toți id..ii care se simt datori sa ne arate asta si tot comentează pe aici...

Tot gigist ai ramas?

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  17 Decembrie 2022, 13:49
Postat de atthur pe 16 Decembrie 2022, 23:46

Iar tu un biet prost îngrămădit!!!!!

Tu esti gigist, ai scuza asta.

concret
concret  •  17 Decembrie 2022, 02:26

Forta Silkeborg! Forta CFR! Abia asteptam sa dispereti zecesebisti ***, sunteti un *** pentru fotbalul romanesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează