FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - RAPID

VIDEO Adrian Mutu își avertizează jucătorii: „Ar fi cea mai mare greșeală să îi privească de sus pe cei de la UTA. Lucrul ăsta ar fi de neiertat pentru mine”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de , - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 14:28 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 15:15

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul celor de la Rapid, își avertizează jucătorii, înainte de meciul pe care formația din Giulești o va disputa în deplasare, contra celor de la UTA Arad, în runda cu numărul 21 din Superliga. 

  • UTA Arad - Rapid se joacă duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și ransmis la TV pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. 

Tehnicianul a spus că elevii săi nu ar trebui să își privească de sus adversarii, în ciuda locului pe care aceștia îl ocupă în clasament. 

Becali i-a dat hârtie de transfer lui Florinel Coman: „Să se ducă și la Rapid, nu mă mai interesează!”
FCSB - CFR CLUJ 0-1
Becali i-a dat hârtie de transfer lui Florinel Coman: „Să se ducă și la Rapid, nu mă mai interesează!”

Adrian Mutu: „UTA e o echipă care nu își merită locul atât de jos în clasament”

„Ne așteaptă un meci de luptă, pe un teren greu, contra unei echipe bune, care nu își merită locul atât de jos în clasament. Cred că merita mai mult la felul cum a arătat. 

VIDEO. Adrian Mutu despre duelul cu UTA Arad: „Ne așteaptă un meci de luptă. UTA merita mai mult!”

Suntem pregătiți să abordăm acest meci așa cum am făcut-o întotdeauna: cu maximă seriozitate. Ne dorim constanță în rezultate și sperăm să încheiem acest an calendaristic bine, pentru a putea aborda și cantonamentul din luna ianuarie cu și mai multă liniște și pentru a putea lucra pe ceea ce ne dorim pe finalul de sezon. 

Din ce a arătat UTA jucând acasă, am văzut o echipă care își dorește victoria, care iese la joc, o echipă ce are destul de multe șuturi pe poartă, ca medie, o echipă cu jucători interesanți. Au un antrenor care îmi e și prieten și îl cunosc foarte bine. 

Totul depinde de noi, pentru că băieții mei știu care sunt punctele forte ale lor, dar depinde foarte mult de abordarea noastră, așa cum am făcut-o la ultimul meci, când am văzut o echipă a noastră care își dorește până în ultima secundă să câștige. Asta îmi doresc în primul rând să văd la meciul de duminică, această dorință de a câștiga, de a lua încă 3 puncte, pentru că sunt importante și vrem să ne consolidăm poziția în clasament, a declarat Adrian Mutu, la conferința de presă. 

Adrian Mutu: „Ar fi cea mai mare greșeală să îi privească de sus pe cei de la UTA”

„Ar fi cea mai mare greșeală să îi privească de sus pe cei de la UTA. Lucrul ăsta ar putea fi de neiertat pentru mine. Nu aș putea să îi scuz și nici să îi iert dacă ar face lucrul ăsta, pentru acest lucru e un afront adus la adresa fotbalului. 

Nu ai dreptul să faci asta, indiferent de poziția pe care se află echipa adversă în clasament. Ca echipă, trebuie să pregătești fiecare meci cu seriozitate. Până la urmă este vorba despre noi, despre respectul pe care ni-l purtăm nouă înșine, despre meseria pe care o practicăm. 

Am făcut acest lucru o dată, la meciul cu Chindia, pe care l-am și pierdut. Am spus că nu vreau să se mai întâmple astfel de lucruri. O echipă ca a noastră, cu mentalitatea noastră, trebuie să își mențină concentrarea pe tot parcursul sezonului. 

Cer ca această mentalitate să devină din ce în ce mai puternică. Le-am zis la antrenament că mai au câteva zile de sacrificiu și după se pot duce în vacanță și se pot relaxa”, a completat Adrian Mutu. 

Adrian Mutu: „Ne-am gândit și la transferuri”

„Ne-am gândit și la transferuri. O să avem o discuție finală luni, după ultimul joc. După cum v-am anunțat, sunt 3 nume pe care le-am exclus din lot din motive tehnice (n.r. - Vojtus, Marzouk, Dussaut). 

A fost o alegere pe care a tebuit să o fac împreună cu clubul, pentru binele echipei și pentru a încerca să aducem în locul lor jucători care să ne ajute pe acest final de sezon”, a mai precizat Adrian Mutu. 

Adrian Mutu: „Poate suprizele campionatului suntem noi și Farul”

„CFR a fost favorită tot timpul la câștigarea campionatului. Faptul că sunt la egalitate cu Farul în fruntea clasamentului nu este o surpriză pentru mine. 

Poate surprizele campionatului suntem noi și Farul”, a mai punctat antrenorul Rapidului. 

Ștefan Pănoiu: „Trebuie să mergem 100% concentrați la Arad”

La conferința de presă, a participat și Ștefan Pănoiu (20 de ani), mijlocașul Rapidului, autorul unui gol în poarta Petrolului Ploiești, meci disputat în urmă cu câteva zile. 

„Trebuie să mergem 100% concentrați la Arad. Principalul obiectiv pe acest final de an este să luăm și aceste 3 puncte cu UTA. 

E bine că ne-am impus în fața Petrolului și am menținut o distanță față de echipele din spatele nostru”, a precizat fotbalistul Rapidului. 

Citește și:

Prima reacție a lui Șucu, după imaginile cu „Bocciu” și „Corsicanu” alături de patronul de la CFR Cluj + Ce spune interlopul fotografiat alături de Varga

Misterul sticluței de plastic din care a fost surprins că bea Dan Petrescu în meciul cu FCSB » Ce probleme de sănătate are antrenorul campioanei CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează