FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Florinel Coman, categoric înainte de finala L1: „Pierdere mare pentru Farul! Cel mai bun jucător român”

Florinel Coman este în prezent cel mai în formă fotbalist din L1
Florinel Coman este în prezent cel mai în formă fotbalist din L1

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 16:01 / Actualizat luni, 15 mai 2023 16:29

Florinel Coman e într-o formă excelentă, e omul momentului la FCSB și așteaptă ultimele două meciuri. E convins că echipa sa poate câștiga titlul și se bucură de atmosfera de la meciul câștigat cu CFR, 1-0, când în tribune au stat mai mult de 42.000 de fani. 

„A fost un meci perfect pentru că am luat cele 3 puncte. Un meci cu o echipă puternică, din fericire am știut cum să ieșim din acest duel. Atmosfera a fost splendidă.

Atât de mare e pierderea! » Lovitură uriașă primită de Hagi înaintea „finalelor” cu FCSB și CFR Cluj
Farul
Atât de mare e pierderea! » Lovitură uriașă primită de Hagi înaintea „finalelor” cu FCSB și CFR Cluj

N-au mai fost atâția oameni de când am jucat cu Lazio. Super! Era de așteptat. Ne-au împins de la spate și ne-au dat forță să câștigăm acest meci. FCSB este Steaua, nu?

Am arătat ca o echipă unită, care își dorește să fie campioană. Am demonstrat asta. Nu ne speriem de niciun adversar”, a zis Florinel Coman după succesul cu CFR Cluj.

Florinel Coman: „Denis Alibec e cel mai bun fotbalist român”

Șeptarul roș-albaștrilor e convins că absența lui Denis Alibec va conta. Coman îl laudă pe Alibec și îl vede drept principalul „motor” al Farului în sezonul curent. 

”Duminică se decide campioana. Contează mult că lipsește Alibec la ei. Denis a tras echipa după el. Părerea mea că e cel mai bun jucător român.

Însă doar noi ne putem încurca pe noi. Nu e niciun adversar care să ne bată. Ok, a fost un accident în Giulești, dar iată că acum mergem la Constanța doar pentru a câștiga”, a mai zis Coman. 

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali susține că vrea în continuare să vândă FCSB: „Am ofertă de 100 de milioane” » Ulterior a făcut planul de transferuri: „Vreau 4 jucători”

Gigi Becali, noi declarații despre Iuliana Demetrescu: „Fata asta e frumoasă. Ce să caute acolo? Protejeaz-o! Mie îmi place să protejez femeia” + „FCSB nu poate fi depunctată”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bodosan
bodosan  •  15 Mai 2023, 20:14

Evident Alibec a luat rosu pentru FCSB ,dar nimic nu este întâmplător,fundașii centrali ,Baluță,Mazilu probabil nu vor juca. Finala va fi cu Rapid Farul a fost doar momeala

Vezi toate comentariile (1)
Comentează