FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Dezvăluiri noi: Florinel Coman la masă cu șeful scouterilor lui Orlando! Becali: "Au vorbit cu el în biroul meu"

Articol de , , - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 12:00

Giovanni Becali dezvăluie că un oficial al clubului american Orlando City a fost în România, l-a supervizat pe Florinel Coman şi chiar a discutat cu jucătorul. 

Transferul lui Florinel Coman de la FCSB la Orlando s-ar putea realiza în perioada următoare. GSP a anunţat termenii în care s-au reluat negocierile, Gigi Becali a confirmat informaţiile, iar Ioan Becali, agentul fotbalistului, vine şi el cu amănunte suplimentare.

Florinel Coman, discuții directe cu americanii de la Orlando City

Giovanni dezvăluie o întâmplare care arată cât de tare sunt interesaţi americanii de Coman. "Şeful scouterilor clubului respectiv a venit din SUA aici, în România. L-a văzut jucând într-un meci, după care, deşi s-a întors la Bucureşti, din oraşul în care se jucase meciul, în acelaşi avion cu Florinel, nu au vorbit. A doua zi, Coman şi acest oficial au stat în biroul meu 2-3 ore şi au discutat. Ei îl ştiu de ceva timp, îl monitorizează de 8-9 luni", a declarat Ioan Becali la Telekom Sport. 

Cel la care face trimitere Giovanni e Leonardo Baldo, care a preluat departamenul scouting la Orlando City în mai 2019.

Diferență de 100.000 € la salariu

Impresarul anunţă şi că din perspectiva fotbalistului lucrurile sunt uşor de rezolvat pentru ca transferul să se realizeze: "M-a sunat Coman şi mi-a zis «dumneavoastră ştiţi ce faceţi, am încredere totală». La jucător, cu 100.000 în sus sau în jos, rezolvăm, nu e o problemă, să vedem dacă ajung cluburile la un acord, acolo mai e de negociat fiindcă există o diferenţă".

2,7 milioane de euroa plătit FCSB pentru Florinel Coman, achiziţionat de la Viitorul în 2017

"Gigi vrea euro, nu dolari"

Care e diferenţa? "Americanii au propus iniţial 9 milioane de dolari. Acum, Gigi Becali a acceptat 3 tranşe, dar a spus că vrea aceeaşi sumă în euro. Deci, automat, e mai mult. Nu cu foarte mult, dar e o diferenţă. De fapt, după ce acea ofertă a fost refuzată, americanii mi-au zis aşa: «Transmite-i lui Gigi Becali să ne facă o contraofertă». Şi el a făcut acum", a spus Giovanni. 9 milioane de euro înseamnă peste 10 milioane de dolari.

"Foarte probabil, după Paşti se va lua o decizie în privinţa acestui posibil transfer. Rămâne de văzut cât de interesaţi mai sunt americanii să-l ia acum pe Coman, în toată această nebunie cu virusul şi cu pandemia" Ioan Becali

25 de selecţiiare Coman în echipele naţionale, 9 la U 17 şi U19, 13 la tineret şi 3 în naţionala de seniori

Salariu de 4 ori mai mare în SUA

În cazul în care transferul se va realiza, Florinel ar face un salt mare din punctul de vedere al salariului. Salariul la FCSB, înainte de înjumătăţire, era de 15.500 de euro lunar. Orlando i-ar propune un contract în jur de 600.000 de euro pe an, ceea ce ar însemna de 4 ori suma cu care îl remunerează Gigi.

„Transferul lui Mitriţă a fost o minune"

Coman ar deveni al doilea fotbalist român care ar ajunge în ultima vreme din Liga 1 în MLS, după Alexandu Mitriţă. Fostul jucător al Craiovei a fost cumpărat de New York City pentru 8 milioane €. „Acest transfer a fost realmente o minune. Cei care au făcut acest transfer trebuie declaraţi eroi fiindcă Mitriţă nu confirmase în Italia şi s-a întors. OK, a jucat un pic pe la naţională, dar meritul mare este al managerilor care s-au ocupat de transfer", a comentat Ioan Becali.

CITEȘTE ȘI:

FCSB. Americanii, scandalizați de posibilul transfer al lui Florinel Coman la Orlando City

Dan Nistor, reacție surprinzătoare despre transferul lui Florinel Coman: „Aberații! Prost e cel care dă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
breitner
breitner  •  04 Aprilie 2020, 14:52

Trimiteti-i pe Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu la cursuri de aritmetica! 15500 x 4 nu va fi egal cu 600.000 niciodata! "...era de 15.500 de euro lunar. Orlando i-ar propune un contract în jur de 600.000 de euro pe an, ceea ce ar însemna de 4 ori suma.....".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează