FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A fost ultima șansă? Becali a plătit o avere pe el, dar NU mai are loc în primul „11”: „Nu mai există pe teren”

Florinel Coman a fost forțat titular la FCSB în prima jumătate de sezon. N-a confirmat, iar revenirea în formă a lui Tavi Popescu îl va scoate din primul „11”.
Florinel Coman a fost forțat titular la FCSB în prima jumătate de sezon. N-a confirmat, iar revenirea în formă a lui Tavi Popescu îl va scoate din primul „11”.

Articol de - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 17:12 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 17:28

Florinel Coman a fost forțat titular la FCSB în prima jumătate a sezonului. N-a confirmat, iar revenirea în formă a lui Tavi Popescu îl va scoate din primul „11”.

După mai multe accidentări, Coman a început sezonul din postură de om de bază la FCSB. Mai mult, Dică i-a acordat banderola, Coman devenind noul căpitan al echipei în urma plecării lui Florin Tănase la Al-Jazira.

Omenește, FCSB e Steaua
editorial
Omenește, FCSB e Steaua

Florinel Coman sare din schemă la FCSB 

Cu Dică A1, Coman era un titular obișnuit. Asta și pentru că la începutul mandatului său, „Nick” l-a asigurat pe Florinel că va evolua numai pe postul lui principal, atacant lateral stânga, întrucât Dică îl eliberase de concurența cu Tavi Popescu, reprofilat în vară, temporar, în spatele vârfului.

În actuala stagiune, Coman a început din primul minut nu mai puțin de 17 meciuri și a intrat de pe bancă în alte 4 partide. Randamentul jucătorului pe care Becali a achitat în total 3 milioane de euro n-a fost satisfăcător: un gol și o pasă decisivă în campionat, plus două reușite și un assist în Conference League.

Așa cum era de așteptat, prestațiile slabe ale lui Coman l-au adus și în colimatorul lui Gigi Becali. „Nu mai există, parcă nu mai e fotbalist!”, declara patronul roș-albaștrilor imediat după remiza din Belgia, 2-2 cu Anderlecht, din urmă cu două săptămâni.

Coman chiar nu mai e fotbalist! După ce că a uitat fotbalul, mai bate și toate loviturile libere, din stânga, din dreapta. De 5 ani îi zic să nu mai bată cornerele pe poartă. După ce că habar nu ai, mai bați și cornere pe poartă! El vrea să arate că știe să dea el, că e mare fotbalist. Nu a mai dat un gol de 100 de ani
Gigi Becali, patron FCSB

Tavi Popescu îl scoate din primul „11” pe Florinel Coman la FCSB

Coman a rezistat până acum în primul „11” și pentru că Tavi Popescu era ieșit din formă. Măcar pentru moment, acest fapt nu mai e valabil.

Popescu a jucat excelent în derby-ul cu Rapid (3-1), a marcat și a pasat decisiv în prima partidă de campionat în care a fost titular după aproape două luni. „Decarul” vicecampioanei a avut cel mai mare index InStat de pe teren (264) și un procent imens al duelurilor câștigate.

A fost ultima șansă? Becali a plătit o avere pe el, dar NU mai are loc în primul „11”: „Nu mai există pe teren”
Tavi Popescu și Florinel Coman fac schimb în primul „11” la FCSB

Gigi Becali nu mai crede în Florinel Coman: „Nu mai e fotbalist!”

Discursul lui Becali din ultimele luni trădează o lipsă evidentă de încredere în Coman, patronul FCSB-ului are tot mai puține speranțe că își poate recupera investiția în cazul fostului jucător al lui Hagi ajuns la 24 de ani. Tavi Popescu e și aici în avantaj, el n-a împlinit încă 20 de ani și poate face în continuare obiectul unui transfer spectaculos în străinătate.

„Tavi a fost la doar 60-70 la sută din potențial în meciul cu Rapid. Dacă o să continue așa, o să vedeți cine e Tavi Popescu! Mă bucur că își revine”, afirma luni Becali.

E greu să driblez 4 jucători și să dau gol, i-am spus asta și domnului Becali la telefon. Asta e, n-am ce să fac. 

Trec printr-o perioadă foarte proastă, are dreptate, eu încerc să rămân același fotbalist, muncesc și aștept să ajung la o formă mai bună. Știu și eu că joc că prost
Florinel Coman, extremă FCSB

Coman nu mai are unde să joace la FCSB

FCSB a fost eliminată din Europa și se va concentra până la finalul sezonului doar pe campionat. Astfel, în perioada următoare, Coman va mai avea șansa să joace titular numai în Cupa României. Prima ocazie, joi, de la 21:00, când roș-albaștrii se deplasează la Galați pentru duelul cu Oțelul din etapa #2 a grupei B.

De asemenea, Coman are o problemă și pentru că nu mai există alte locuri pentru el în formula de start. Celelalte două posturi din atac sunt antamate, Cordea și Compagno aflându-se fiecare într-o formă excelentă, iar „șeptarul” FCSB-ului nu poate evolua la mijlocul terenului, inter, în sistemul 4-3-3, cum ar fi capabil, la nevoie, Tavi Popescu.

Echipa-tip a FCSB-ului în campionat pentru perioada următoare: Târnovanu - V. Crețu, Dawa/Haruț, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu.

Tavi Popescu: „Merit să fiu în primul «11» la FCSB”

La finalul meciului care l-a „deblocat”, FCSB - Rapid 3-1, Tavi Popescu a vorbit despre statutul lui în formația antrenată în prezent de interimarul Mihai Pintilii: 

„Am așteptat foarte mult acest gol, dar eram sigur că o să vină, pentru că mă antrenez foarte bine și era normal să vină și golul la un moment dat. Nu bag în seamă criticile, nu ascult de nimeni, dau 100% la antrenament, iar când mi-a venit rândul am demonstrat că merit să fiu în primul «11». Cred că mi-am revenit. E meciul care m-a deblocat!”.

VIDEO » Tavi Popescu, execuție superbă în FCSB - Rapid 3-1

Citește mai multe articole despre FCSB:

FCSB, fără cel mai în formă jucător la următorul meci de campionat » Gigi Becali a luat decizia
FCSB
FCSB, fără cel mai în formă jucător la următorul meci de campionat » Gigi Becali a luat decizia
MM Stoica susține că fanii de la FCSB n-au fost rasiști la meciul cu Rapid: „Cei mai mulți țigani suporteri îi avem noi!” + „Să ajungi să te smiorcăi pentru așa ceva...”
FCSB - RAPID 3-1
MM Stoica susține că fanii de la FCSB n-au fost rasiști la meciul cu Rapid: „Cei mai mulți țigani suporteri îi avem noi!” + „Să ajungi să te smiorcăi pentru așa ceva...”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
paolo12
paolo12  •  09 Noiembrie 2022, 06:24
Postat de Lonewolf pe 08 Noiembrie 2022, 18:37

nu intereseaza pe nimeni!

Ai perfecta dreptate!

johny2003
johny2003  •  08 Noiembrie 2022, 19:56

Deci Mbape e pe Tavita....

radupapillon
radupapillon  •  08 Noiembrie 2022, 19:55
Postat de Lonewolf pe 08 Noiembrie 2022, 18:37

nu intereseaza pe nimeni!

Bravo!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează