FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU CĂTĂLIN MUNTEANU

“Fluturi în stomac“

Articol de - Publicat sambata, 03 mai 2008 00:00

Cătălin Munteanu a mărturisit ieri că abia aşteaptă un nou duel cu Steaua.

A început fotbalul în Ştefan cel Mare, apoi a făcut junioratul în Ghencea, a cîştigat două titluri şi o Cupă cu Steaua, au urmat 7 sezoane în Spania, pentru ca de doi ani şi jumătate să fie unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti ai “cîinilor”, cu care a cîştigat un campionat. Iar golul său superb de acum un an, cînd Dinamo învingea cu 4-2 pe terenul marii rivale, i-a asigurat lui Cătălin Munteanu locul în inimile fanilor.

– Cătălin, cum ai vedea tu filmul derby-ului?
– Gol Dinamo, gol Dinamo, suporteri fericiţi, mîndri, jucători satisfăcuţi că şi-au făcut datoria. Ar fi un scenariu perfect după victoria cu Rapid de acum o săptămînă.

– Se simte presiunea tot mai mare înaintea partidei? Se fac speculaţii că există riscul de a nu vă apăra corect şansele.
– Noi plecăm cu gîndul că vom învinge şi vom face fanii să fie li­niş­tiţi şi încrezători în viitor. Cît despre bîrfe... Sînt şi înainte, vor fi şi după meci. Aşa e-n Ro­mâ­nia, ne-am obişnuit. Încercăm să nu bă­găm în seamă nimic, să nu ne in­te­re­seze decît strict pregătirea partidei.

– Tu cum resimţi acest derby, avînd în vedere trecutul şi prezentul?
– Sincer? Sînt nerăbdător. Am fluturi în stomac, e ceva greu de explicat în cuvinte înaintea unui derby şi, mai ales, unul în Ştefan cel Mare. E ceva... special!

– E o finală a campionatului?
– Noi nu o privim aşa. Să nu ne lăsăm copleşiţi de importanţa a­ces­tui derby! Nu trebuie să ne pier­dem capul. Şi aşa presiunea e mare. Trebuie să contracarăm tot ceea ce joacă fotbaliştii Stelei, de la primul pînă la ultimul, fiecare ne poate pune probleme, nu doar străinii sau românii lor.

“Vom juca avînd conştiinţa curată că facem totul ca să învingem! Toţi dinamoviştii să fim împăcaţi cu noi înşine că am dat totul pe teren”
CĂTĂLIN MUNTEANU mijlocaş Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  03 Mai 2008, 14:51

shi cand erai la STEAUA tot asha aveai fluturi in stomac?sunte-ti de rasss.Ai sta shi capra nu numai catel...bani sa iasa!!!

 •  03 Mai 2008, 09:41

bai anti-dinamuistule vorbesti de magarii oaie? pai cine a facut cele mai mari magarii hahalero? O SA VA CALCAM IN PICIOARE.FORTA DINAMO!!!

 •  03 Mai 2008, 08:29

cum se spune despre...cainele...care musca mana stapanului care l/a hranit??? slavule, sa joci cum jucai acum cativa ani, stii tu pe unde...ai uitat dihanie de unde te-ai lansat in fotbal???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează