FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FRIBOURG

Fluviu

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

Giulestenii au facut scor cu locul 7 din liga a treia elvetiana. Rapid a incheiat turneul din Elvetia cu multe rezerve in primul unsprezece. Andrade, Rada, Perja, Grigore sau Romeo Stancu si-au facut loc intr-o formula de echipa care a spulberat-o pe Fribourg, locul 7 in liga a treia helveta in sezonul trecut. Ultimul amical al giulestenilor a insemnat o cursa pentru titlul de golgeter al pregatirilor intre Mugurel Buga si Ionut Mazilu. Fostul student avea deja doua goluri marcate, ambele la 4-0 cu Naters.

In minutul 8 era deja 3-0, cu capitanul Maftei, "Pele" si Mazilu marcatori. Cei doi atacanti au mai marcat cite o data si au creat un scor halucinant la pauza: 5-0. Giulestenii ar mai fi putut sa inscrie inca pe atit in prima parte, doar ca lipsa de concentrare a mai limitat din proportiile si-asa mari ale scorului. Brazilianul Cesinha a ratat citeva ocazii bune si i-a iertat pe modestii elvetieni. Alb-visiniii lui Bergodi s-au relaxat in partea a doua, care n-a mai insemnat acelasi festival ofensiv. A fost suficient pentru o infuzie de moral, cu o zi inainte de revenirea in tara.


Coman, nici rezerva!
In asteptarea maririi de salariu promisa de conducerea clubului, Danut Coman a urmarit de pe marginea terenului meciul cu Fribourg. Titularului obisnuit i-a fost preferat aseara brazilianul Elinton Andrade. Sud-americanul a aparat bine in prima repriza, cind a salvat de patru ori in fata elvetienilor, iar in minutul 56 a fost inlocuit de Andrei Marinescu. Rapidistii vor afla in aceasta saptamina numele portarilor pe care se bazeaza in sezonul care vine. Conducerea spera sa-l convinga pe Coman sa-si prelungeasca acordul pe 3 ani, iar Andrade e asteptat sa semneze miercuri contractul cu gruparea din Grant.


Rapid-Fribourg 4-1

Au marcat: Maftei (5), Buga (7), Mazilu (8, 41)
Rapid: Andrade (56 A. Marinescu) - Sapunaru, Maftei, I. Rada, Perja - Maldarasanu, N. Grigore, R. Stancu - Cesinha, Mazilu (46 L. Raduta), Buga
Antrenor Cristiano Bergodi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează