FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Focar de COVID-19 la FC Hermannstadt: 3 jucători confirmați pozitiv

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 18:17 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 19:21

FC Hermannstadt a anunțat joi că trei dintre jucătorii aflați sub comanda lui Ruben Albes (35 de ani) au fost depistați pozitiv cu coronavirus, cu trei zile înainte de meciul din campionat cu Astra Giurgiu.

  • FC Hermannstadt - Astra Giurgiu va putea fi urmărit duminică, de la 17:00, în direct la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Sport, dar și în format liveTEXT pe GSP.ro.

În urma testării de sătămâna aceasta, în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, trei dintre fotbaliștii lui Hermannstadt au fost depistați pozitiv. Aceștia se află acum în izolare și respectă toate recomandările specialiștilor D.S.P.Sibiu, care au început o anchetă epidemiologică.

În afara celor trei jucători, toți ceilalți fotbaliști, precum și staff-ul sibienilor, au primit rezultate negative la testarea Covid-19. Potrivit legislației și a protocolului sanitar anti-coronavirus, impus de autorități și comisiile sanitare de specialitate, cluburile nu au dreptul să facă publică identitatea unui membru al infectat cu COVID-19.

Comunicatul lui FC Hermannstadt: 

😞 În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, trei dintre fotbaliștii noștri...

Posted by FC Hermannstadt on Thursday, November 19, 2020

VIDEO Lucrări de modernizare la stadionul din Sibiu: 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Prunea și Rednic continuă războiul declarațiilor după decizia Tribunalului: „Am depus probe zdrobitoare” vs. „Doar articole din online”

Corneliu Papură, la prima conferință de presă după revenirea pe banca Craiovei » Ce spune despre zvonurile cu privire la Mirel Rădoi și despre meciul cu FC Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sibman
sibman  •  19 Noiembrie 2020, 22:55

Asta este regula la 3 cazuri DSP-ul declara focar, nu GSP-ul.

rise
rise  •  19 Noiembrie 2020, 22:09
Postat de the.fixer pe 19 Noiembrie 2020, 20:26

Trebuia sa bage un peste prăjit! Ziariștii lui peste gsp sunt ca hienele! Oricum sper sa dispară satelitul lui fc fcsb și sa reveniti cu fc inter Sibiu

Doamne ajuta. Decat sa fim echipa prin care isi face manvrele femeia mop mai bine sa nu mai fim. Dupa 5-0 ala cu fcsb m-am lamurit... Cu Muresan la conducere am lipit stickere cu oi pe scaunele fecesebistilor, cu prodanca ii pupam in dos si le dam meciul. Din ce am auzit Birt vrea sa "invie" interul...Era vorba chiar ca incep din L4.

the.fixer
the.fixer  •  19 Noiembrie 2020, 20:26
Postat de rise pe 19 Noiembrie 2020, 20:06

Daca 3 cazuri inseamna focar la Clinceni sau Botosani cu 6-7 cazuri ce mai e ?

Trebuia sa bage un peste prăjit! Ziariștii lui peste gsp sunt ca hienele! Oricum sper sa dispară satelitul lui fc fcsb și sa reveniti cu fc inter Sibiu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează