FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Fortes și Pigliacelli, în dizgrația lui Pițurcă: „Nu poţi să vii să baţi un jucător român”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 17:35

Victor Pițurcă i-a luat în colimator pe Carlos Fortes (25 de ani) și portarul Mirko Pigliacelli (26 de ani). Atacantul și-a lovit un adversar la un meci al echipei secunde a celor de la CS Universitatea Craiova. 

„M-a dezamăgit ce a făcut Fortes la echipa a doua, am avut o discuţie cu el, eu i-am spus că nu are voie să aibă un astfel de gest, mai ales că el este străin în România. Nu poţi să vii tu, străin, să baţi jucătorii români, mai ales că joci sub culorile unei echipe cunoscute în Europa. 

A fost un gest care îl va costa şi costă şi echipa, pentru că nu ştiu câte etape de suspendare va lua. Noi nu ne mai putem folosi de serviciile lui foarte mult timp”, a spus Piţurcă. 

Ce se întâmplă cu Pigliacelli

Antrenorul oltenilor a explicat și motivul pentru care l-a trimis la echipa secundă pe portarul Pigliacelli: „Nu sunt supărat pe Pigliacelli, nu am motive să fiu supărat. Numai comportamentul lui îl va readuce în echipă. El e la echipa a doua şi când va începe să se pregătească cum trebuie, să se pregătească așa cum trebuie să o facă un jucător sub contract cu Craiova, nu va fi nici un fel de problemă. 

Popescu chiar dacă a făcut un meci slab, eu nu renunţ aşa uşor la un jucător. Pigliacelli a făcut de când am venit eu jocuri slabe aproape la fiecare meci şi i-am dat şanse. Popescu va apăra în continuare, este jucătorul nostru tânăr, de perspectivă, iar eu ţin la jucătorii noştri şi le dau şanse în continuare”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
dansy
dansy  •  06 Decembrie 2019, 19:02

Ivan este foarte egoist! Piturca trebuie sa se dea la el ca asa nu se mai poate!Scapa de multe ori si nu paseaza.Si cu Botosani daca pasa se facea trei la zero si meciul era jucat.

magic4ever
magic4ever  •  04 Decembrie 2019, 10:49
Postat de antalmihai pe 03 Decembrie 2019, 20:41

Eu zic ca Fortes este un jucator bun. Nu este folosit asa cum trebuie. Poate mental sunt probleme sau altfel de alta natura, fiindca e un jucator f. bun, nu ii ia nimeni mingea, cind vrea etc. Oricum nu e primul jucator care ia un astfel de cartonas, de ce sa nu joace mult dle. pomana-piturca? fiindca nu vrei tu?

Fortes este un ratangiu de clasa...la fel ca si Ivan...amandoi nu marcheaza 10 goluri intr-un sezon...

136783307602584
Roxana Iosif Dombi  •  03 Decembrie 2019, 22:11

Si uite asa se distruge echipa universitatea craiova Pițurcă distruge toți jucători si toata munca lui Mangia si asa se va scrie istoria ca craiova no sa ieri niciodată campionatul cu asa antrenor bravo noi suntem Romani

Vezi toate comentariile (7)
Comentează