FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Fost arbitru reţinut pentru luare de mită. Era tentat de 150 de euro şi 200 de dolari

Gelu Dimaca a pretins foloase necuvenite din poziția sa de director de școală
Gelu Dimaca a pretins foloase necuvenite din poziția sa de director de școală

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 12:05

Procurorii constănţeni au decis reţinerea fostului arbitru Gelu Dimaca. La activ cu 20 de partide în Liga 1, în iunie 2009 retrăgîndu-se după ce CCA a hotărît restructurarea loturilor B şi C, ex-”centralul” este cercetat pentru luare de mită. Din postura de director al Şcolii ”Nicolae Tonitza”, el a cerut şi primit bani pentru înscrierea preferenţială a copiilor în clasa pregătitoare. În flagrant a fost prins în timp ce lua 150 de euro şi 200 de dolari de la un părinte.

În urma scandalului, Dimaca, devenit profesor de educaţie fizică, a primit deja o primă sancţiune. Întrunit special, Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa ”a decis revocarea deciziei de detaşare în interesul învăţămîntului pe funcţia de director a dl. profesor Gelu Dimaca.

Prerogativele vor fi preluate de directorul adjunct al şcolii. De asemenea, a fost constituită comisia la nivelul inspectoratului, care va merge la Şcoala Nicolae Tonitza pentru a verifica înscrierile în clasa I şi cea pregătitoare, cu respectarea prevederilor legale”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
badeadorian
badeadorian  •  10 Aprilie 2012, 12:19

Dar rechinii cand sunt prinsi ? Este mai usor cu plevusca .

godot
godot  •  10 Aprilie 2012, 12:09

Mare rahat, a făcut ce fac 90% dintre directorii de şcoală. Câţi profesori nu iau foloase necuvenite, dacă le-ar face flagrant la toţi s-ar duce dracu învăţământul, n-ar mai avea cine să predea. Cu Dimaca arestat, mafia primeşte o grea lovitură. Sunt aşteptate reacţii dure. Staţi pe-aproape!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează