FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Fost campion cu FCSB, George Țucudean explică ce nu merge la trupa lui Becali: „Uite, cu el s-a bătut la titlu. Un astfel de antrenor îți trebuie”

Articol de , - Publicat joi, 13 iulie 2023 13:13 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 14:00

George Țucudean (32 de ani) a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor. Iar printre subiectele abordate se numără și situația de la FCSB.

Țucu-gol face parte din ultima echipă campioană a roș-albaștrilor, în 2015, și și-a expus opinia vizavi de ceea ce trebuie schimbat pentru ca gruparea lui Becali să câștige din nou titlul.

George Țucudean: „La FCSB trebuie un antrenor care a câștigat trofee!”

- Tu ai câștigat ultimul titlu la FCSB, în 2015, de atunci se dă chix acolo. Crezi că vei intra în istoria clubului?  
- Poate să se schimbe lucrul ăla, să câștige FCSB cinci ani campionatul, în fiecare sezon. FCSB are jucători valoroși, se investește, ei știu ce se întâmplă acolo. 

- E chestie doar de patron acolo?  
- Am văzut că a zis că nu se mai bagă... Nu vreau să jignesc pe cineva, dar trebuie să aducă un antrenor cu nume, valoros, care a avut rezultate, să-l lase să muncească!

 - Charalambous sau Pintilii sau chiar Becali nu pot antrena un FCSB de titlu? 
 - Uite, cel mai bun antrenor care a avut rezultate acolo a fost Nicolae Dică. Eu povestesc de vremea când eram eu la CFR Cluj. Cu Dică, FCSB s-a bătut la campionat până la ultima etapă. Dică i-a antrenat foarte bine pe jucători, știu ce zic. Ca jucător, altfel asculți de un antrenor care a câștigat trofee. E ca la Real Madrid, nu poți pune un antrenor care să nu fi avut La Liga sau Champions League în palmares. Pui un antrenor și-l lași să-și facă meseria, altfel, jucătorul nu mai are chef nici să se antreneze când știe că trebuie să joace X și Y. 

- Uite că FCSB ajunge și pe Ghencea.
  - Normal, până la urmă, acolo e casa Stelei, să fim serioși! Vrei să intrăm în polemica Steaua/FCSB?! Ei (n.red. cei de la Armată) au vrut să scape demult de echipă, s-au trezit acum, când e tortul pe masă, că FCSB a avut rezultate, că vor și ei echipă... Se zvonește că CSA Steaua va fi club privat, hai să vedem ce iese din asta, va rămâne tot unul să conducă.

5goluri în 21 de partide a reușit pentru FCSB, plus 2 assist-uri

Citește și:

Victor Pițurcă se revoltă! Nu o vrea pe FCSB în Ghencea: „Nu știu de ce vrei să vii în casa unor oameni care nu te doresc. Nu știu ce vrei să demonstrezi”

Cum arată gazonul de la Târgu Jiu cu 3 zile înainte de FCU Craiova - FCSB » MM Stoica: „Atenție! Am primit o filmare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
marcbrad
marcbrad  •  16 Iulie 2023, 12:15
Postat de boris15 pe 13 Iulie 2023, 16:11

MAPN nu vrea "steaua din liga I". :))

nu? pai si atunci de ce dupa ce a vazut ca Steaua din liga 1 in 2014 a facut peste 100 de milioane de euro doar din europa ne-a dat in judecata? prost esti bah.

boris15
boris15  •  13 Iulie 2023, 16:11
Postat de billwader pe 13 Iulie 2023, 15:15

de ce? tucudeanu spune ce spunem toti de 10 ani. daca Steaua din liga 1 aveam probleme cum are si a avut dinam9op si rapid o mai vrea mapn? evident ca nu,ne lasau sa ne desfiintam. fix asta este problema. in ce tara bolnava traim ca avem o singura echipa care este mandria tarii aka Steaua din liga 1 si noi fix in ea dam.

MAPN nu vrea "steaua din liga I". :))

billwader
billwader  •  13 Iulie 2023, 15:15
Postat de tristan pe 13 Iulie 2023, 14:09

O sa inceapa sa l injure talpanistii pe Tugudean..Injuratura e singurul mod de exprimare a talpanistilor ..a si blestemul..atata ii duce neuronul

de ce? tucudeanu spune ce spunem toti de 10 ani. daca Steaua din liga 1 aveam probleme cum are si a avut dinam9op si rapid o mai vrea mapn? evident ca nu,ne lasau sa ne desfiintam. fix asta este problema. in ce tara bolnava traim ca avem o singura echipa care este mandria tarii aka Steaua din liga 1 si noi fix in ea dam.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează