FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fost nr. 7, actual nr. 1

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2007 00:00

Steaua s-a umplut de rusine simbata, la Cluj, esec care l-a readus in Ghencea pe Lacatus, cel mai galonat si mai iubit fotbalist pe care l-au avut vreodata ros-albastrii. Cluj - Steaua 2-1. Infringerea rusinoasa de la Cluj a produs un nou cutremur in Ghencea. Gigi Becali a reactionat imediat dupa meci si a anuntat ca e posibil sa-l schimbe pe Pedrazzini. "Daca l-a batut si Clujul, inseamna ca nu poate sa tina echipa in mina"."stiti cind m-am decis sa-l iau pe Lacatus? Cind am vazut ca a declarat ca mai sint sanse de calificare in optimile Ligii Campionilor. Asta inseamna sa ai spirit de luptator adevarat"
Gigi Becali

L-a vrut pe Oli
Simbata noapte spre duminica, Becali cauta deja un inlocuitor italianului. L-a sunat mai intii pe Olaroiu. "Repet, nu pot sa plec de aici. seicii nu ma lasa, am contract ferm, n-am cum sa plec", i-a spus Olaroiu lui Becali, refuzind pentru a treia oara in decurs de o luna si jumatate postul de "principal".

Oli: "Pune-l pe Laca!"
Totusi, discutia telefonica Bucuresti - Ryad nu s-a terminat inainte ca Becali sa primeasca un sfat. "Gigi, iti spun eu care e cea mai buna solutie: Lacatus", i-a zis Oli patronului. Cum si Becali se gindea la aceasta varianta, patronul a decis sa-l oferteze pe fostul numar 7.

Prezentat jucatorilor
Becali i-a telefonat ieri dimineata lui Lacatus. "Marius, te astept la stadion sa discutam", i-a spus patronul. Cei doi s-au vazut in Ghencea si dupa doua ore de negocieri au batut palma. Imediat, Lacatus a coborit la vestiare, acolo unde jucatorii venisera sa faca recuperare dupa meciul cu U Cluj. "Fiara" le-a fost prezentat apoi lui Dica, Nicolita si compania exact in vestiarul in care Lacatus a trait 14 ani de glorie maxima. El va semna astazi contractul cu Steaua si tot astazi va efectua si primul antrenament in Ghencea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează