FOTBAL  »  Superliga  »  

GSP LIVE Fosta iubită a fotbalistului anchetat de FRF pentru pariuri face dezvăluiri în direct la GSP Live. Vezi emisiunea de la ora 09:01

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2023 07:45 / Actualizat joi, 09 martie 2023 07:45

În această dimineață, la ora 09:01, fosta iubită a fotbalistului de Liga 1 anchetat pentru pariuri face dezvăluiri la GSP Live. Nu rata o ediție specială a emisiunii moderate de Costin Ștucan. 

Cosmin Achim (27 de ani) este investigat de Departamentul de Integritate al FRF după ce ar fi pariat sume de bani pe mai multe meciuri din Liga 1, printre care și partidele echipelor sale, FC Voluntari și Petrolul. Fundașul și-a reziliat contractul cu Petrolul în weekendul care a trecut, invocând motive personale. 

Fosta sa iubită - de pe contul căreia plasa pariurile fotbalistul crescut la Academia Hagi - va fi în această dimineață în direct la GSP Live și va vorbi în premieră despre relația sa cu Achim, despre banii pe care i-a împrumutat și despre modul în care încerca jucătorul să profite financiar din pariuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
albu
albu  •  09 Martie 2023, 08:22

Cosmin Achim a gresit si merita sa plateasca, dar dincolo de asta sa te toarne chiar femeia ta,femeia cu care ti-ai impartit viata,casa,patul...de neconceput pt mine! Si app de impartit,nu cumva o parte din banii castigati ilegal au fost cheltuiti chiar cu duduia,mai o geanta,mai o toala...zic si eu

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Martie 2023, 08:14

TRebuie protejata nu expusa aceasta doamna si sa dea de gol toata caracatita pariorilor ! Trebuie preemiata din banii procurorilor si a justitiei care nu isi face treaba si tin dosarele pariurilor si pariorilor la Dosar ! Cred ca am avea meciuri trucate ca in cazul Juventus- celebrul calciopoli ...vezi wikipendia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează