FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

Fosta iubită a lui Torje a ajuns celebră și mai bogată decât el! Ioana e milionară cu doar un salariat

Ioana Grama +17   FOTO
Ioana Grama

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 13:53 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 14:04

Ioana Grama, cunoscută creatoare de conținut și fostă iubită a lui Gabriel Torje, se bucură de un succes colosal în mediul online, iar în anul 2023 a reușit să devină milionară cu doar un salariat. Bruneta din Cluj-Napoca s-a iubit în trecut și cu fotbalistul Danijel Subotic.

Gabi Torje a început o relație cu Ioana Grama, după ce bruneta din Cluj-Napoca s-a despărțit de Danijel Subotic. Între Ioana și Danijel a fost iubire mare, cei doi s-au și logodit la un moment dat, însă distanța le-a stricat relația. După ce contractul cu Craiova i-a expirat, bosniacul a plecat la o echipă din Kuweit, iar relația cu influencerița s-a încheiat.

Nici relația cu Gabi Torje nu a mers, astfel că cei doi și-au spus adio și fiecare a luat-o pe drumul său. Ioana Grama are acum o carieră de succes în mediul online și a reușit să devină milionară cu doar un singur salariat.

+13 FOTO

Ioana Grama, peste 500.000 de euro doar în 2022

Potrivit Economica.net, Ioana Grama deţine integral firmele Ioana Grama 92 Media şi Ioana Istagrama, ce au activități ale agenţiilor de publicitate. 

În anul 2022, cele două firme ale Ioanei au avut o cifră de afaceri cumulată de 2,73 milioane de lei, cu 20% mai mică decât în 2021. 

Totodată, cele două firme ale influenceriței au avut un profit net cumulat de 1,18 milioane lei în 2022, cu 12% mai mic decât în 2021. Cifrele sunt uimitoare, având în vedere că singurul angajat al celor două firme este chiar Ioana Grama. 

De curând, bruneta a explicat celor care o urmăresc pe rețelele de socializare ce presupune munca pe care ea o face în mediul online. „Aşa îi explicam mamei la început. Am un cont de Instagram, unde mă urmăresc foarte mulţi oameni. 

Şi brandurile vin la mine să le promovez produsele şi în acest fel eu fac bani. Fac bani din product placement. Adică promovez produse. 

Eu pun poze şi oamenii văd produsele. De-a lungul timpului, mi-am fidelizat atât oamenii, cât şi brandurile. Am început să lucrez numai cu brandurile dragi mie şi produse pe care chiar le folosesc zilnic. 

Fac asta de 10 ani. Acum 10 ani scriam pe blog şi la câteva luni a apărut Instagram, pe care îl foloseam doar pentru editarea pozelor. Asta a fost principala mea sursă de venit până anul trecut, când mi-am înfiinţat propriul brand”, a declarat Ioana Grama. 

Ioana Grama este urmărită pe Instagram de 470 de mii de persoane, pe YouTube are 46 de mii de abonați, iar pe TikTok peste 529 de mii de urmăritori și peste 23,5 milioane de vizualizări.

GALERIE FOTO Cea mai controversată jucătoare de box! Are corpul acoperit de tatuaje și pozează des în lenjerie intimă

FOTO Fosta lui Adrian Cristea a sucit mințile italienilor. Andreea Roșca a purtat cel mai adânc decolteu în vacanță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  16 Septembrie 2023, 23:09

Creatoare de continut.... Continutul cui? Al ardeiului umplut? Al unei biblioteci?

adrian.7
adrian.7  •  16 Septembrie 2023, 20:03

Fapte...Numărul 1 în România ca influencer feminin a fost Morodan...Nu vorbim aici de fetele de bani gata, copiii lui Tata și Mama...A avut emisiune la Antene, era promovată peste tot, până când a făcut accident și a fost prinsă drogată...nimic nu a mai contat, din statuia ei calpă nu a mai rămas nimic...În rest când Morodan făcea bani ca influencer, Grama era doar frumoasă

Xyz2022
Xyz2022  •  16 Septembrie 2023, 19:10

Cam asa se intampla, asta este povestea. Mai intai avem un barbat bogat care se iubeste cu o fata saraca. La sfarsit, barbatul saraceste dar fata devine bogata. Evident, dupa ce devine bogata barbatul sarac nu mai este de nasul fetei bogate...:)..... Viata ne ofera multe exemple

Vezi toate comentariile (10)
Comentează