GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Fosta lui Adrian Cristea a sucit mințile italienilor. Andreea Roșca a purtat cel mai adânc decolteu în vacanță

Andreea Roșca, fosta lui Adrian Cristea, a sucit mințile italienilor. Foto: Instagram +49   FOTO
Andreea Roșca, fosta lui Adrian Cristea, a sucit mințile italienilor. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 15:03 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 15:32

Adrian Cristea, în vârstă de 39 de ani, a avut o scurtă relație cu Andreea Roșca, o tânără avocată din Cluj-Napoca. Fosta iubită a „Prințului” a sucit mințile italienilor cu aparițiile sale provocatoare.

Doar 6 luni a durat povestea de dragoste dintre Adrian Cristea și tânăra avocată din Cluj-Napoca. Andreea Roșca nu a suferit prea mult după despărțirea de fostul fotbalist, ba chiar s-a distrat de minune în ultima perioadă. 

GALERIE FOTO. Andreea Roșca a sucit mințile italienilor

+45 FOTO

Blondina a călătorit mult în ultimele săptămâni și a întors privirile oriunde și-a făcut apariția. În vacanța din Italia s-a răsfățat în locuri de lux și a profitat din plin de toate momentele petrecute acolo. 

Dacă ar fi să ne luăm după imaginile publicate pe Instagram de Andreea Roșca, ea și-ar fi găsit deja pe altcineva după despărțirea de Adrian Cristea. Avocata din Cluj-Napoca s-a filmat într-o mașină, iar la volan se afla un bărbat misterios. Ea nu a vrut să arate cine a însoțit-o în vacanța din Amalfi, astfel că a păstrat un mister pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

De ce s-au despărțit Andreea Roșca și Adrian Cristea, după 6 luni de relație

Iubirea lor nu a durat însă prea mult, Andreea Roșca a confirmat că ea și Adrian Cristea s-au despărțit. Jurista a șters chiar și pozele cu fostul fotbalist de pe Instagram. 

„Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, a spus Andreea Roșca pentru digisport.ro, despre despărțire și motivele care au dus la separarea de Prințul Adrian Cristea.

+45 FOTO

Cine e Andreea Roșca, fosta cucerire a lui Adrian Cristea

Andreea Roșca a absolvit Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca, în anul 2017.

„Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om”, povestea ea într-un interviu pentru cluj24.ro.

Citește și:

Sexy-arbitra Claudia a pozat incendiar și a atacat echipa pe care nu o suportă » Mesaj acid

Prezentatoarele de știri sportive n-au lipsit de la meciul România - Israel! Cum au apărut în tribune Simona Țăranu și Ramona Păun

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Shogun01
Shogun01  •  12 Septembrie 2023, 08:37
Postat de romeverest pe 11 Septembrie 2023, 23:20

***at timp mai insistati sa sustineti ca aceasta domnisoara este avocata ?? Va este atat de greu sa dati un simplu telefon la Baroul Cluj si sa aflati ca nu este nici pe departe avocata !! Este atat de complicat sa faceti diferenta intre o avocata si o simpla absolventa a unei facultati particulare de drept ??

Este articol scris de Andra Mocanu, iar asta spune tot. Dc ai timp 5-10 min sa citesti articolele ei, o sa intalegi ce IQ are

romeverest
romeverest  •  11 Septembrie 2023, 23:20

***at timp mai insistati sa sustineti ca aceasta domnisoara este avocata ?? Va este atat de greu sa dati un simplu telefon la Baroul Cluj si sa aflati ca nu este nici pe departe avocata !! Este atat de complicat sa faceti diferenta intre o avocata si o simpla absolventa a unei facultati particulare de drept ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Razvan
Razvan  •  11 Septembrie 2023, 20:09

Multe avocate si psiholoage fac foamea, sansa lor ii sa prinda un sponsor sa le tina, macar o perioada. Titlurile si fitele nu tin de foame intotdeauna

Vezi toate comentariile (11)
Comentează