GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Prezentatoarele de știri sportive n-au lipsit de la meciul România - Israel! Cum au apărut în tribune Simona Țăranu și Ramona Păun

Simona Țăranu și Ramona Păun au făcut show la meciul România - Israel. Foto: Instagram +21   FOTO
Simona Țăranu și Ramona Păun au făcut show la meciul România - Israel. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 16:48 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 16:48

Simona Țăranu (35 de ani), prezentatoare la Digi Sport, și Ramona Păun (36 de ani), prezentatoarea știrilor sportive la Pro TV, au susținut naționala României aseară, pe Arena Națională. Vedetele nu le-au purtat noroc fotbaliștilor noștri, căci aceștia nu au obținut victoria în fața Israelului, partida s-a încheiat cu scorul 1-1. 

Aproape 50.000 de spectatori au asistat aseară pe Arena Națională la meciul România-Israel. Printre aceștia s-au numărat și Simona Țăranu și Ramona Păun. Prezentatoarea de la Digi Sport, Simona Țăranu, a făcut furori în tribune, unde i-a și încurajat pe fotbaliștii nostri. 

GALEREI FOTO. Simona Țăranu și Ramona Păun au făcut show la meciul România - Israel

Simona Țăranu. Foto: Instagram
Simona Țăranu. Foto: Instagram
Ramona Păun. Foto: Instagram
Simona Țăranu. Foto: Instagram
Ramona Păun. Foto: Instagram
+17 FOTO

Îmbrăcată într-un tricou galben, la care a asortat pantaloni albi, vedeta s-a ridicat de pe scaun la fiecare pasă a jucătorilor noștri, ba chiar a strigat de bucurie când Denis Alibec a deschis scorul pe Arena Naţională în minutul 27.

„Dincolo de rezultatul de egalitate, a fost spectacol pe Arena Naționala la meciul dintre România și Israel. Susținerea suporterilor s-a simțit la fiecare minut”, a transmis ea fanilor, în mediul online, după încheierea meciului. 

Și Ramona Păun, de la Pro TV, a susținut echipa națională la meciul cu Israel. Îmbrăcată într-un tricou alb, la care a asortat o pereche de blugi, vedeta s-a arătat dezamăgită după ce România nu a câștigat partida de pe Arena Națională. „Sper ca în poza de marți să zâmbesc”, a scris ea pe Instagram, făcând referire la meciul pe care îl va juca naționala noastră pe 12 septembrie împotriva lui Kosovo. 

Citește și:

Fosta iubită a selecționerului, imagini „spicy” în ziua meciului România - Israel

Țiriac jr s-a fotografiat alături de Sabalenka după finala US Open » Mesaj pentru noul lider WTA

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  11 Septembrie 2023, 10:33

faine amandoua! Pozele Ramonei Paun nu sunt de la meciul cu Israel, sunt mai vechi; de ce nu si-a luat si ea tricoul in galben, precum Simona, si celialti suporteri?? de mandra?

O_persoana
O_persoana  •  10 Septembrie 2023, 23:33

Foarte educativ articolul , mi-a schimbat viața =)))

befree
befree  •  10 Septembrie 2023, 20:51

Un nimic scrie despre nimicuri. Prezentatoarele astea sunt din proverbul ala: " de frumoasa, esti frumoasa, de desteapta...esti frumoasa."

Vezi toate comentariile (6)
Comentează