LIGA 1  ·  DINAMO

Fostul acţionar îi poate vinde pe Andrei Cristea şi pe Alexe ca să-şi recupereze investiţia » Impresarul Turcu

Articol de — Miercuri, 23 Iunie 2010, 00:00

Vasile Turcu a părăsit-o pe Dinamo în urmă cu o jumătate de an, dar pînă acum n-a încasat nici un cent din cele două milioane de euro solicitate drept despăgubiri.

În criză de lichidităţi, Cristi Borcea a găsit o soluţie surprinzătoare: i-a oferit fostului acţionar o împuternicire conform căreia îşi poate recupera banii din vînzarea lui Andrei Cristea şi Marius Alexe!

O sursă autorizată a explicat pentru Gazetă: "Nu trebuie să-i transfere pe amîndoi. E suficient, de exemplu, să-l dea doar pe Cristea. Dacă obţine 2,5 milioane, el îşi opreşte partea, iar diferenţa intră în conturile clubului. La al doilea fotbalist se ajunge numai în cazul în care suma luată pe primul e mai mică de două milioane de euro. Oricum, nu Vasile se va ocupa de negocieri, cum credeţi că s-ar înţelege cu nişte nemţi?! O să-l ajute Giovanni Becali".

16 goluri şi 6 pase decisive a reuşit Andrei Cristea în cele 29 de partide din sezonul trecut, în Liga I, fiind golgeterul competiţiei

5 goluri în 25 de meciuri a marcat Marius Alexe în campionat pentru Dinamo, în sezonul trecutUn medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19”. Lipsește un element important

Libertatea

Comentarii (9)

legoolas  •  23 Iunie 2010, 13:44

Al dracu analfabet,vrea el sa vanda toata echipaa

legoolas  •  23 Iunie 2010, 13:44

Al dracu analfabet,vrea el sa vanda toata echipaa

robinho00  •  23 Iunie 2010, 10:29

scuze, n-am vrut sa pun de 4 ori mesajul, dar in halul in care se misca site-ul asta..

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1