FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul acţionar îi poate vinde pe Andrei Cristea şi pe Alexe ca să-şi recupereze investiţia » Impresarul Turcu

Articol de - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Vasile Turcu a părăsit-o pe Dinamo în urmă cu o jumătate de an, dar pînă acum n-a încasat nici un cent din cele două milioane de euro solicitate drept despăgubiri.

În criză de lichidităţi, Cristi Borcea a găsit o soluţie surprinzătoare: i-a oferit fostului acţionar o împuternicire conform căreia îşi poate recupera banii din vînzarea lui Andrei Cristea şi Marius Alexe!

O sursă autorizată a explicat pentru Gazetă: "Nu trebuie să-i transfere pe amîndoi. E suficient, de exemplu, să-l dea doar pe Cristea. Dacă obţine 2,5 milioane, el îşi opreşte partea, iar diferenţa intră în conturile clubului. La al doilea fotbalist se ajunge numai în cazul în care suma luată pe primul e mai mică de două milioane de euro. Oricum, nu Vasile se va ocupa de negocieri, cum credeţi că s-ar înţelege cu nişte nemţi?! O să-l ajute Giovanni Becali".

16 goluri şi 6 pase decisive a reuşit Andrei Cristea în cele 29 de partide din sezonul trecut, în Liga I, fiind golgeterul competiţiei

5 goluri în 25 de meciuri a marcat Marius Alexe în campionat pentru Dinamo, în sezonul trecut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
legoolas
legoolas  •  23 Iunie 2010, 13:44

Al dracu analfabet,vrea el sa vanda toata echipaa

legoolas
legoolas  •  23 Iunie 2010, 13:44

Al dracu analfabet,vrea el sa vanda toata echipaa

robinho00
robinho00  •  23 Iunie 2010, 10:29

scuze, n-am vrut sa pun de 4 ori mesajul, dar in halul in care se misca site-ul asta..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează