FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fostul antrenor al lui Tade îi face portretul noului atacant al Stelei: ”Nu prea îl dă tehnica afară din casă”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 15:08

Petre Grigoraș, fostul tehnician al lui CFR Cluj, a vorbit despre transferul lui Gregory Tade la Steaua, cumpărat de la ardeleni pentru 500.000 de euro.

”Tade a crescut mult în ultimul timp. Cînd am fost eu la CFR el încă era în perioada de acomodare. Nu-l dă tehnica afară din casă, dar e un jucător puternic, un luptător. Să vedem cum se va acomoda la Steaua.

Este un stil diferit de joc față de cel de la CFR, însă îi va fi mai ușor decît i-a fost la venirea în România. Steaua avea nevoie urgent de el. Nu cred că îl va folosi însă mîine din primul minut. Echipei îi lipsește un jucător care să ofere ultima pasă”, a spus Petre Grigoraș la DolceSport.

Citește și

L-au adus! Tade a semnat cu Steaua azi noapte! "A fost trecut pe lista UEFA, poate juca împotriva lui Trencin"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
daniaania
daniaania  •  15 Iulie 2015, 15:33

Tade ii pretentios si daca il supara jiji nu mai face mare lucru pe teren...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Iulie 2015, 16:55

qwerty007 • 13 Iulie 2015, 16:47__ de acord. eu nu ma plang de plecarea lui Kamil, un futbolist care mi-a fost simpatic, de altfel. pana in ultimele 6 etape cand ratarile lui ne-au frustrat de cel putin 8 puncte, cu care eram ... in locul vostru, pe 3. a ratat uneori chiar si cu poarta goala, dupa cum bine ai evocat chiar tu. dar si Kamil si acest semiamator au avut acelasi pret. sincer, kamil avea un CV infinit mai bun, chiar si-a meritat banii. poate ca nea Gigi Zabrele nu va lua o noua tzeapa.

qwerty007
qwerty007  •  13 Iulie 2015, 16:51
Postat de qwerty007 pe 13 Iulie 2015, 16:47

Daca asta e rudimentar Bilinski ala ce e,ca multi dinamovisti plang dupa el!!? Ala nici cu poarta goala nu e in stare sa dea gol !

Nu imi placea de Bilinski ala de nici o culoare !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează