FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul antrenor din Superligă e convins că Dinamo va retrograda: „Nu văd altă echipă care să pice”

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 14:03 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 14:35

Fostul antrenor de la FC Voluntari, Nicolae Dică (43 de ani), este convins că Dinamo e prima candidată la retrogradare în acest sezon al Superligii.

Cu 6 etape înainte de final, Dinamo ocupă penultima poziție în clasamentul play-out-ului, având 16 puncte, cu două mai multe decât ultima clasată, FC Botoșani.

Anunț oficial: „Am vorbit cu Hagi și Rivaldo. Intrăm în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu!”
MERCATO
Anunț oficial: „Am vorbit cu Hagi și Rivaldo. Intrăm în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu!”

Nicolae Dică, convins că Dinamo va retrograda: „Nu văd altă echipă care să pice”

„La cum văd acum situația, Dinamo are toate șansele să retrogradeze. Nu văd altă echipă care să pice. Nu o văd pe Craiova să retrogradeze, Craiova are o echipă bună, chiar dacă ei au probleme interioare, au un lot bun.

Am văzut și în meciul cu Poli Iași că și-au creat ocazii mari, au avut și un gol anulat. Da, puteau și să piardă meciul cu Iași, în fotbal se poate întâmpla orice. CFR Cluj pierde cu 4-0 la Hunedoara și după îi bate pe Rapid, în Giulești, cu 4-1.

La fotbal nu poți să știi dinainte. Dar nu văd cine să pice, poate Poli Iași, d-asta zic că meciul lui Dinamo cu Poli Iași, de acasă, este foarte important”, a declarat Nicolae Dică, potrivit fanatik.

VIDEO. Ovidiu Burcă critică oficialii de la Dinamo: „N-aș mai vorbi despre asta”

„Nu sunt la Dinamo, dar chiar dacă nu sunt, știu că părerea mea va fi auzită: n-aș discuta foarte mult pe tema suspendării primite de Dinamo, nici pe tema arbitrajelor. S-a discutat foarte mult deja, atât despre arbitraje, că ar fi un curent împotriva lui Dinamo... Echipa trebuie să se rupă total de aceste teorii! Suporteri, arbitri... Nu cred că există jocuri de culise împotriva clubului. Și nimeni din club nu ar mai trebui să discute despre aceste teorii.

Ceea ce ar trebui să se discute în club acum este cum să câștigi următorul meci, cu Poli Iași, care a devenit esențial, să aibă o strategie pentru copiii care vin la meci, care au făcut o atmosferă superbă la meciul cu Petrolul. Nu trebuie să mai discutăm despre cât de importanți ar fi suporterii acum. Verdictul a fost dat!

E greu pentru Dinamo fără fani. Suporterii îi împingeau de la spate pe jucători, le dădeau energie, dar echipa trebuie să se decupleze total de discuțiile negative din jurul ei. Încă nu este nimic pierdut. Transmit echipei energia mea pentru ultimele bătălii din play-out”, a spus Ovidiu Burcă, la GSP Live.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Scenariu-surpriză dacă FCSB va câștiga titlul: „Gigi Becali își face «damblaua», iar apoi va spune gata!”
FCSB
Scenariu-surpriză dacă FCSB va câștiga titlul: „Gigi Becali își face «damblaua», iar apoi va spune gata!”
Mihai Rotaru a cedat în direct: „Universitatea Craiova este foarte nervoasă, nu poți să-ți bați joc!”
Universitatea Craiova
Mihai Rotaru a cedat în direct: „Universitatea Craiova este foarte nervoasă, nu poți să-ți bați joc!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
creeperno534
creeperno534  •  11 Aprilie 2024, 22:44

Fostul? Cand a fost dica antrenor?

Trotsky
Trotsky  •  11 Aprilie 2024, 18:53

Expertiza lui Dica? Inestimabilă! Îngroapă orice echipă pe la care trece, o adevărată nestemata a licențelor eliberate de uluitoarea scoală de antrenori a ferefeului.

b77uhk
b77uhk  •  11 Aprilie 2024, 14:53

Iar eu cred ca Nica va rămâne un secund toată viața. Nu vezi că nu ai reușit nimic pe unde ai fost? Reorientează te băiete

Vezi toate comentariile (8)
Comentează