FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mihai Rotaru a cedat în direct: „Universitatea Craiova este foarte nervoasă, nu poți să-ți bați joc!”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 12:15 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 15:57

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova (locul 3 din Superligă), a răbufnit în direct la TV din cauza programului echipei sale în comparație cu CFR Cluj (locul 2).

Rotaru „a luat foc” pentru că CFR Cluj va juca vineri, 19 aprilie, în deplasare cu Farul, în etapa a 5-a, în timp ce oltenii sunt programați de LPF duminică, 21 aprilie, pentru a evolua contra lui Sepsi la Sfântu Gheorghe.

A intrat în direct și a făcut iureș: „L-aș fi dat afară demult! Cel mai slab din ultimii 10 ani”
CSU CRAIOVA
A intrat în direct și a făcut iureș: „L-aș fi dat afară demult! Cel mai slab din ultimii 10 ani”

Mihai Rotaru, enervat de programul Universității Craiova

Meciul direct dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj a fost stabilit pentru data de 25 aprilie, astfel că ardelenii beneficiază de două zile în plus de odihnă față de olteni.

„Universitatea Craiova este furioasă, Universitatea Craiova este foarte nervoasă. Nu poți să-ți bați joc. Nu poți să pui CFR să joace vineri – joi – luni, iar Universitatea Craiova să joace duminică – joi – duminică.

Nu ai cum! Practic, CFR nu are etapă intermediară. La vineri – joi – luni nu are etapă intermediară, este pe maximum posibil. Noi ne batem cu CFR pentru locul 2 în acest moment. Atunci dă șanse! Nu poți să-ți bați joc. Sunt convins că se va schimba.

Ne-au trimis o propunere ca noi să jucăm duminică (n.r – meciul cu Rapid). Noi nu o acceptăm”, a declarat Mihai Rotaru, la Orange Sport.

Motivul rezilierii cu Ivaylo Petev

Patronul Universității Craiova a explicat, de asemenea, că inițial se dorea păstrarea antrenorului Ivaylo Petev până la finalul sezonului, însă tehnicianul bulgar și-a grăbit plecarea, considerând că în acest mod face un bine echipei.

„Au fost lucruri interne, deşi decizia a fost de comun acord. Ne-am văzut aseară (n.r.- marți seara), stabiliserăm condiţiile rezilierii, doar că iniţial voiam să terminăm la finalul campionatului, să nu facem acum o schimbare.

După care el a zis după meciul cu Farul, ca să ajutăm echipa, iar azi dimineaţă (n.r.- miercuri dimineața) s-a ajuns la concluzia că e mai bine s-o facem de azi. Mai bine pentru echipă înseamnă.

E un grup dinamic, jucătorii pot simţi anumite lucruri şi avem nevoie ca toată lumea să fie concentrată, că mai avem şapte meciuri dificile”, a mai spus Mihai Rotaru, conform sursei citate.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO EURO GSP » Rubrica Pro și contra. A fost demiterea lui Ivaylo Petev de la Craiova cea mai bună decizie?

Citește și:

Florin Răducioiu îi oferă lui Mihai Rotaru cea mai bună variantă de antrenor pentru Universitatea Craiova: „Se va bate la titlu!”
Universitatea Craiova
Florin Răducioiu îi oferă lui Mihai Rotaru cea mai bună variantă de antrenor pentru Universitatea Craiova: „Se va bate la titlu!”
Dincolo de Premier League, e COLAPSUL » Datorii imense în Anglia, desființări și o mare întrebare: cât mai rezistă modelul?!
ANGLIA
Dincolo de Premier League, e COLAPSUL » Datorii imense în Anglia, desființări și o mare întrebare: cât mai rezistă modelul?!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
kubaclovnpeyoutube
kubaclovnpeyoutube  •  11 Aprilie 2024, 16:14
Postat de CraiovaStaCapraCuFCSB pe 11 Aprilie 2024, 12:34

Cum dracu' se face măh ? Cu CFR și Rapid sunteți foarte nervoși. Cu FCSB sunteți panseluțe :))))))))))) *** noștri voi sunteți. Noi *** pe voi când vrem :))))))))))))

Grija ta principala e matineul prostovano :)) nu stiu de ce te agiti?!

aspida
aspida  •  11 Aprilie 2024, 15:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danucv
danucv  •  11 Aprilie 2024, 14:39
Postat de parachioara5 pe 11 Aprilie 2024, 12:56

...Mihaita prin nepriceperea ta ai alungat oamenii din stadion ...de ce nu te retragi din campionat ?nu vezi ca nu ai nicio sansa in fata trioului gino burleanu si hategan ?...cat o sa fi tu patron nu o sa batem fcsb ul in jocurile care conteaza ...nu ne faci nicio bucurie ca tii echipa aceasta ...de ce sa pierzi bani si sa ne enervezi pe noi ?

Si cine sa vina in locul lui Rotaru ?... Finantam noi suporterii clubul ?? Sau iti convine fara fotbal deloc ...(sau poate esti mititelian si atunci te intelegem). Daca tot vii cu idei din astea soc, atunci propune si solutii !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează