FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV A intrat în direct și a făcut iureș: „L-aș fi dat afară demult! Cel mai slab din ultimii 10 ani”

Ivaylo Petev, în stânga, la ultimul meci pe banca Universității // foto: GSP
Ivaylo Petev, în stânga, la ultimul meci pe banca Universității // foto: GSP

Articol de , - Publicat joi, 11 aprilie 2024 11:24 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 17:34

Mihăiță Pleșan (41 de ani), fost jucător la Universitatea Craiova, aplaudă decizia lui Mihai Rotaru de a renunța la antrenorul bulgar Ivaylo Petev (48).

Douăzeci de meciuri a rezistat Ivaylo Petev pe banca Universității Craiova. Eliminarea din „sferturile” Cupei României, 0-1 cu Oțelul, apoi înfrângerea din campionat cu FCSB, 0-2, i-au semnat sentința bulgarului.

Mihăiță Pleșan, fost jucător al Universității, încă apropiat de formația din Bănie, aplaudă decizia acționarului Mihai Rotaru. Pleșan spune la GSP Live că ar fi renunțat la Petev chiar mai devreme, declarându-se frapat de modul în care arăta echipa sub comanda bulgarului! Pleșan a numit și 3 posibili înlocuitori ai lui Petev: Mirel Rădoi, Constantin Gâlcă, Eugen Neagoe.

Florin Răducioiu îi oferă lui Mihai Rotaru cea mai bună variantă de antrenor pentru Universitatea Craiova: „Se va bate la titlu!”
Universitatea Craiova
Florin Răducioiu îi oferă lui Mihai Rotaru cea mai bună variantă de antrenor pentru Universitatea Craiova: „Se va bate la titlu!”

Mihăiță Pleșan, la GSP Live: „Demiterea lui Petev, cea mai bună decizie a domnului Rotaru în ultimul timp!”

„Eu mă așteptam să-l dea afară mai demult, chiar înainte de play-off. Jocul nu era ce trebuie, nu a fost niciodată. Doar valoarea unor jucători l-a salvat, dar noi nu arătam ca o echipă, nu aveam idei de joc, construcție, nimic!

Cred că este cea mai bună decizie luată de domnul Rotaru în ultimul timp. Sper să vină cât mai curând un nou antrenor, să aibă timp astea 7 etape să modeleze pe cine se bazează anul viitor, ce jucători vor veni. Eu cred că este foarte sănătos ceea ce se întâmplă acum.

Eu aș merge pe Gâlcă sau Rădoi, chiar și pe Eugen (n.r. - Neagoe) l-aș lua în calcul. Ei 3 ar fi. Craiova trebuie să revină la jocul de înainte, să-l controleze. Dacă ne uităm în spate, sunt 10 etape în care niciodată nu am controlat jocul cap-coadă.

Craiova trebuie să-și impună jocul de la începutul la sfârșitul meciului! Noi nu am controlat, doar ne-am bazat pe valoarea jucătorilor. Mi se părea că nici nu e pregătită echipa, Craiova nu avea ritm de competiție”, a spus Pleșan în prima fază la GSP Live.

Mihăiță Pleșan: „Petev este poate cel mai slab antrenor al Craiovei din ultimii 10 ani”

Fostul mijlocaș a continuat în aceeași notă, plasându-l pe bulgar în subsolul unui clasament nefericit.

„Petev a făcut foarte multe greșeli! Mereu o echipă nouă, schimba jucători care în meciurile respective jucau bine... are foarte multe minusuri. A gestionat foarte prost această săptămână, meciul cu Oțelul era cel mai important. Toată lumea știa asta. Ar mai fi avut 3 meciuri pentru a câștiga un trofeu!

Raportat la CV, Petev este extraordinar, dar raportat la ce a arătat este unul dintre cei mai slabi antrenori pe care i-a avut Craiova în ultimii 10 ani, dacă nu chiar cel mai slab! O spun strict legat de joc. Nu-mi plăcea jocul, totul era întâmplător.

A făcut multe greșeli, tehnice, tactice, aceleași la meciurile cu Rapid și Steaua. Sunt lucruri pe care trebuia să le vadă, să le corecteze!”, a spus el la matinalul Gazetei.

Craiova trebuia să fie mult mai aproape de primul loc. CFR, Steaua și Craiova sunt echipele cel mai aproape de a câștiga campionatul, dar cea care merită în momentul ăsta este Steaua.

- Mihăiță Pleșan

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri din Superligă:

FCSB, ce veste! Doi oameni recuperați într-un moment-cheie al sezonului
FCSB
FCSB, ce veste! Doi oameni recuperați într-un moment-cheie al sezonului
Mircea Rednic, după ce UTA a rămas suspendată: „E un tsunami!” » GSP a calculat câți bani pierd arădenii
UTA
Mircea Rednic, după ce UTA a rămas suspendată: „E un tsunami!” » GSP a calculat câți bani pierd arădenii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
stefan..
stefan..  •  11 Aprilie 2024, 17:57

Plesan nici macar nu a visat sa ajunga ca Petev, ca antrenor. Un frustrat fără "servici". Ca Ca rtu, Badea si alți ageamii. Bulgarul chiar a fost meseriaș bun.

octavcne
octavcne  •  11 Aprilie 2024, 14:01

Credeam ca doar la FCU e o ***. Dar sa dai afara antrenorul dupa ce bate echipa de pe 2 si cea de pe 3, apoi pierde in deplasare la locul 1 sfideaza logica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parachioara5
parachioara5  •  11 Aprilie 2024, 13:55
Postat de parachioara5 pe 11 Aprilie 2024, 12:59

...uite cine vorbeste ...un sac de cartofi ...in loc sa spuna adevarul ca de vina sunt gino burleanu si hategan el bolboroseste ca nu avem echipa ca nu avem antrenor ...nu vede ca nu putem sa batem fcsb ?...ce *** viseaza ?...ori tii cu noi ori cu bucurestenii ?

...chiar cenzurati fara motiv ...m am exprimat corect din toate punctele de vedere ...voi aveti ceva cu mine ...va supara ca va spun adevarul ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează