FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 2-0

VIDEO + FOTO Dați-i titlul deja! FCSB s-a distrat cu Universitatea Craiova și s-a dus la 10 puncte în fruntea Superligii » „Allenatore Becali” îi dă iar clasă lui Rotaru

FCSB - Universitatea Craiova 2-0 // foto: Raed Krishan +28   FOTO
FCSB - Universitatea Craiova 2-0 // foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 22:23 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 23:08

FCSB a învins-o clar pe Universitatea Craiova, scor 2-0, în etapa #3 a play-off-ului Superligii, și e tot mai aproape de titlul de campioană, cu 7 meciuri rămase de jucat.

Note GSP de la 3 la 9 în FCSB - Universitatea Craiova: „Un joc-confirmare pentru fotbalistul care a făcut-o campioană pe FCSB”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Note GSP de la 3 la 9 în FCSB - Universitatea Craiova: „Un joc-confirmare pentru fotbalistul care a făcut-o campioană pe FCSB”

FCSB - Universitatea Craiova 2-0 » Cronică de Alexandru Barbu: „Allenatore Gigi” îi dă iar clasă lui Rotaru

FCSB are toate argumentele să se desprindă decisiv în câștigătoarea competiției. Două victorii din două în play-off, avantajul terenului propriu și o adversară obosită, paralizată mintal după eliminarea din Cupă.

La FCSB, lipsește din „11”-le tip doar Băluță. Craiova începe fără Mitriță, Bancu și Screciu. Adică Petev se duce la cumpărături cu o pungă ruptă.

E și un derby al antrenorilor din loji. Mister Gigi l-a masacrat până acum pe mister Rotaru, 23-6 e raportul victoriilor în favoarea lui Becali. Iar patronul FCSB avea să confirme statistica.

FCSB - Universitatea Craiova 2-0 » Coman i-a rezolvat din două „fixe”

Hațegan fluieră, peste 30.000 de steliști în tribune și o treime din totalul microbiștilor români așteaptă primul titlu după 8 rateuri consecutive.

Cum FCSB n-are atacant, mijlocașii defensivi trebuie să apară la finalizare: Șut, bară!, și Lixandru ratează ocazii mari în decurs de câteva zeci de secunde. Apărătorii oltenilor parcă acum se cunosc, nicio surpriză.

FCSB deja o sufocă pe Craiova, Tavi se distrează cu fundașii oaspeților, îl servește pe Șut, care până la urmă nu mai bifează un assist pentru Miculescu.

E jumătatea primului act, alb-albaștrii n-au ajuns la stadion. Laurențiu Popescu anulează torpila lui Coman, Chiricheș nu cadrează un „cap” din 6 metri, dar inevitabilul se produce.

Minutul 29. O lovitură liberă din lateral executată de Coman îl păcălește pe Popescu - greșeală de portar - și e 1-0. Absolut meritat. Nu trec nici 4 minute că fotbaliștii FCSB-ului dau drumul la o nouă horă. Vlădoiu face dreptate - realitatea e că FCSB și-a zdrobit oponenta - și își bagă mingea în poartă la cornerul lui Coman.

Craiova a echilibrat jocul odată cu trecerea timpului, însă nu a redus ecartul până la pauză.

FCSB - Universitatea Craiova // FOTO: Raed Krishan
FCSB - Universitatea Craiova // FOTO: Raed Krishan
FCSB - Universitatea Craiova // FOTO: Raed Krishan
FCSB - Universitatea Craiova // FOTO: Raed Krishan
FCSB - Universitatea Craiova // FOTO: Raed Krishan
+24 FOTO

FCSB - Universitatea Craiova 2-0 » Fotbalul n-a mai ieșit de la cabine

Al doilea set de 45 de minute s-a jucat exclusiv pentru că așa e stipulat în regulament. FCSB s-a mulțumit să mimeze fotbalul, oltenii se păcălesc din nou că anul următor va fi anul lor.

Universitatea Craiova s-a obișnuit să fie un excelent sparring partner pentru campioanele Ligii 1, nu va fi nimic diferit nici în acest an. Limitele managementului Rotaru se văd în fiecare sezon, CSU e acel elev promițător fără strălucirea coroniței.

FCSB a lăsat-o mai moale în actul secund, știe că e deja campioană, doar nu a pus întâmplător ultimele două cifre din numărul oficial de spectatori: 32.227.

E un trofeu meritat, FCSB a avut cel mai bun joc al competiției, cei mai buni fotbaliști, pe Coman și Olaru, antrenori, pe Pintilii și Charalambous, care au meritul de a fi dezamorsat bombele aruncate de Becali.

Pentru FCSB e apogeul unui fiasco cu care Netflix ar face milioane bune. Să vedem dacă și în Europa va fi topită frustrarea justificată din spatele mesajului „Fii patron, nu antrenor!”, banner afișat meci de meci de fanii roș-albaștrilor care se încăpățânează să strige că FCSB e Steaua.

FINAL » FCSB - Universitatea Craiova 2-0

FCSB - Universitatea Craiova. Echipele de start

  • La FCSB, Chiricheș rămâne titular în centrul defensivei, alături de Ngezana, în timp ce Dawa e rezervă. În atac reapare Octavian Popescu, cel care a intrat în minutul 28 al meciului cu Farul
  • De partea cealaltă, la CSU Craiova, Mitriță nu e în lot, fiind accidentat. La fel și Basilio Ndong. Iar Bancu și Screciu sunt rezerve, cei doi nefiind apți 100%. În atac, își face debutul ca titular spaniolul Blesa, vârf preferat înaintea lui Markovic și Koljic deși n-a fost folosit deloc în play-off și nu are gol marcat!

FCSB: Târnovanu - Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Pandele, Nana Antwi, Toma, Alhassan, Radaslescu, Popa
Antrenor: Elias Charalambous

CSU Craiova: Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Căpățînă - Crețu, Mekvabishvili, Houri - Baiaram, Blesa, Ivan
Rezerve: Lazar, Soiri, Da Silva, Screciu, Bancu, Mateiu, Kozulj, Danciu, Bana, Cîmpanu, Koljic
Antrenor: Ivaylo Petrev

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). Asistenți: Mircea Grigoriu (București), Marius Marica (Bistrița Năsăud)
Arbitru VAR: Florin Andrei (Târgu Mureș). Asistent VAR: Bogdan Dumitrache (București)

Citește și alte știri:

VIDEO Ce a avut și ce a pierdut Becali » Fostul atacant de la FCSB, „dublă” în 5 minute la noua echipă

Anomalia din programul etapei 4 din play-off » Când se joacă CFR Cluj - FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (328)
HappyLeaf
HappyLeaf  •  29 Aprilie 2024, 09:15
Postat de _Adrian_1 pe 09 Aprilie 2024, 11:32

Nu ar fi nici pe departe o rasturnare iesita din comun. (referinta la 6 din 49 e de o stupiditate incredibila, avand in vedere care sunt sansele acolo, calculate matematic nu pe impresii, pareri samd). Actualul clasament e rezultatul unui program avantajos pentru zecesebe in prima parte a turului din play-off. Eu zic ca E MAI PROBABIL scenariul propus de mine (4 puncte avans pentru zecesebe la finalul turului play-off-ului) decat scenariul pus in circulatie de toate vuvuzelele gigiste ("gata, s-a jucat titlul"). EVIDENT ca NU E IMPOSIBIL ca zecesebe sa ia punct sau puncte cu noi sau cu CFR, doar ca nu pare foarte probabil. Singura chestie care ii da un avantaj clar zecesebe-ului este subordonarea evidenta a FC Rotaru. Echipa aia poate incurca CFR-ul asa cum a facut-o si cu noi. Retine ce-ti spun, meciul zecesebe-ului cu CFR din etapa urmatoare e de totul sau nimic pentru cioban.

ahaahahah ce umilinta scrie pe tine. cum bah sa te faci in halul asta de ras acum ca e gata totul clona fc r e la -20 si hadrian facea planuri de titlu ahahahahah. Steaua din liga 1 e invincibila si voi sunteti frusttatii supremi. sa stau sa citesc comentariile astea acum e mega amuzant ahahahaa

talpaiadului
talpaiadului  •  14 Aprilie 2024, 17:35
Postat de _Adrian_1 pe 14 Aprilie 2024, 17:14

Asta e deja la nivel de "il chemi sau nu-l chemi, el vine sau nu vine" :))

Exact, meciurile directe dintre cele trei echipe sunt toate de 1x2, in opinia mea, asa ca din punct de vedere al probabilitatii, orice scenariu imaginat inainte de desfasurarea lor se bazeaza doar pe "wishful thinking", in realitate toate scenariile fiind posibile in egala masura.

_Adrian_1
_Adrian_1  •  14 Aprilie 2024, 17:14
Postat de talpaiadului pe 12 Aprilie 2024, 19:00

Aia a fost doar interpretarea ta, parerea mea fiind ca toate cele trei echipe sunt de valori apropiate in ceea ce priveste potentialul lor, atat de a pierde, cat si de a castiga meciurile directe dintre ele, FCSB avand si ea nevoie sa prinda o zi fasta, in timp ce Rapid si CFR sa prinda o zi mai slaba, pentru a castiga meciurile respective. Daca ambele echipe, indiferent care dintre ele, prind in acelasi timp o zi fasta sau mai slaba, rezultatul final depinde, in opinia mea, doar de noroc.

Asta e deja la nivel de "il chemi sau nu-l chemi, el vine sau nu vine" :))

Vezi toate comentariile (328)
Comentează