Comentarii (46)
 •  12 Februarie 2009, 21:04

referitor la aceasta comparatie pot spune ca este una excelenta reliefata prin jocul echipelor pe care le antreneaza acesti tehnicieni(exclus lacatus)nu tre sa fii expert sa-ti dai seama de ceea ce ascris reporterul uitativa cum joaca dinamo cfr si vai de mine steaua fara orizont fara tactica nimic imi aduc aminte de perioada piturca cand 5 ani am fost ciuca batailor un lucru remarc faptul ca cine a lucrat lu mircea lucescu au invatat si meseria de antrenor( sabau rednic) pacat de steaua .

 •  12 Februarie 2009, 18:12

aud si acum indicatiile pretioase ale lui lacatus.hai tiago,hai dayro.demisia,pana nu e prea tarziu.

 •  12 Februarie 2009, 17:07

Degeaba pune Lacatus mina pe carte,ca sa fii antrenor mare trebuie sa ai si altceva decit fotbal in cap,nu mai vorbesc de pedagogie,Lucescu si Iordanescu fiind doua exemple in acest sens.

 •  12 Februarie 2009, 16:24

GSP-ANALIZA DE RAS.

 •  12 Februarie 2009, 15:49

Pt...1986 si axl_rose_1974 ,si eu sunt Stelist pana in maduva oaselor,si eu vad ca se trage in Steaua din toate pozitiile dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa scriem adevarul.Voua va place cum joaca Steaua? de ce nu mai reusim sa castigam campionatul? De ce Szekely,Plesan,Semedo,Toja,Dayro,Rada sau Stancu jucau fotbal la echipele de la care au fost transferati si la noi nu joaca nimic?..pentru ca nu avem TEHNICIAN!!! si sunt jucati pe alte posturi decat cele pe care jucau inainte de STEAUA .

 •  12 Februarie 2009, 15:23

toata lumea vede ca lacatus nu are tangenta cu meseria de antrenor.dar galeria il vrea rezultate nu sunt si becali este vinovat ca steaua nu merge. lacatus nu are coloana dar banii lui becali sunt buni...

 •  12 Februarie 2009, 15:15

Ce pot sa spun despre articolul asta? Inca un articol anti-Steaua...Nu stiti cum sa mai incitati cititoii, cum sa va cresteti vanzarile, dar nu realizati ca, tot mintindu-i atat, oamenii se vor satura de tot si nu vor mai cumpara nici ziarul vostru (care oricum e vai de mama lui), nici nu vor mai intra pe site. Plus ca toate remarcile astea ar trebui facute de un om de fotbal, nu de unul care stie doar sa puna cateva cuvinte cap la cap, si astea dictate de superiorul lui, pentru a-si lua banii.

 •  12 Februarie 2009, 14:27

Sekely era cel mai bun la Galati, aici e varza. Stancu cu Petrescu dadea gol din orice pozitie, aici e varza, Semedo e varza, Badea cu Oli era bun, acum e la Steaua II......nu va intrebati de ce toti jucatorii Stelei trec prin faza proasta?! simplu..nu-i antreneaza nimeni, nu le explica scheme tactice, nimeni. Steaua are cel mai bun lot din tara, jucator cu jucator, dar nu joaca ca nu avem antrenor. Numai cu "HAI" nu faci antrenorat. Steaua cu Munteanu ataca frumos, vedeai faze, ratau,

 •  12 Februarie 2009, 14:24

==== pentru "1986" : Bravo, nu esti singurul care observi... Plus ca vezi si tu in fiecare zi reportaze gsp : "Zapata a facut o gafa . Crezi ca ar trebui schimbat ?... Comenteaza aici ! " sau " In ultimele 3 amicale Steaua nu a marcat decat 3 goluri ?... Atacul Stelei e praf ?... Ce crezi ?... Comenteaza aizi !" .... bineanteles ca se omite ca inaintea celor 3 amicale cu 2 goluri, Steaua mai jucase 2 meciuri si marcase 4 goluri...

 •  12 Februarie 2009, 13:53

Campania anti-Steaua si anti-Lacatus continua! Se profita de exigenta suporterilor precum si de naivitatea multora dintre ei. Orice mesaj impotriva g sp-istilor sau cu o parere contrara articolului este cenzurat sau sters (de multe ori dispare din lista de comentarii dupa 5-10 minute)! A pierdut Poli Tm meciuri, a pierdut si che fe re-ul, rapidul, nu conteaza, se comenteaza cu blandete, a pierdut Steaua 1 (unul!) meci de pregatire si gata! se trage din toate partile.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează